פוליסים - הגזמתם !

BlogTV Police30

New member
פוליסים - הגזמתם !

ליצן החדר - אני יודעת שהוא אחד הפוליסים רק לא זוכרת מי מהם. הגזמתם, השטויות שלכם כבר עוברות כל גבול, נמאס!
כמו כן באדמין של צחי, אי אפשר לרשום הערות ענייניות? ולחסוך את כל הקשקשת הזו?

BlogTV Police18

New member
לא בעיה לדעת מי הליצן רק רצוי שהוא

יחשוף לבד את עצמו אחרת זה לא יהיה נעים. הבהרה לכולם: לכל אחד מאיתנו יש ניקים פרטיים וזה שחלק יודעים את הכינויים של חלקנו לא מקנה לכם את האפשרות לנהל שיחות שגובלות בהטרדה ובטח לא שיחות שמראות על יכולת הנבואה שלכם לגבי מידע שמסתובב רק ביננו (הפוליסים). אני מבקש מאותו "ליצן" לחדול מכל המזימות המטופשות האלה ולהפגין בגרות תוך כדי התנצלות. שבוע טוב לכולם

BlogTV Police18

New member
דבר נוסף >>>>

לכל מי שמאמת גיל בלוח של צחי, אפשר להסתפק בנימוק קצר ומתמצת, ישנן הערות שהן ממש לא לעניין...מיותר!!!

BlogTV Police18

New member
"ליצן החדר" >>>>

לאחר ברור לגבי "ליצן החדר" התגלה שזה אכן אחד שיודע לא מעט על הפוליסים ועל דרך העבודה שלנו...הניק המקורי שלו "Triple Man " אני רוצה להעיר לתשומת ליבכם בשבוע שעבר היה שידור של דותן (40) ועוד כמה פוליסים (ברור לי שזה היה בניקים פרטיים )אך אותו גולש היה בחדר איתכם בניק "ליצן החדר" ורובכם חשבתם שזה אחד מהפוליסים יתכן מאוד שבחלקים מהשיחה הוא ניזון מכמה דברים ולכן הוא היה פונה אליכם לפרטי וחושף בפניכם מידע ומתקרצץ. נכון לעכשיו הוא הוזהר והובהר לו הכל, כמו כן הוא הבטיח לא לחזור על כך בהמשך, אני מבקש ממכם גם אם אתם משדרים לשים לב ולהשתדל לא לדבר בכללי על דברים שלא אמורים להגיע החוצה. שיהיה לכולם שבוע טוב

BlogTV Police30

New member
באותו שידור...

לא דיברנו בשמות פרטיים אלא בניקים שהיינו באותו חדר, ואנחנו מספיק חכמים כדי לא לחשוף מידע גם אם נדמה לנו שאנחנו לבד ובטח לא הזכרנו שאנחנו פוליסים.

BlogTV Police19

New member
הוא דיבר איתי אתמול

ואמר שאני צריך ללמוד מ"פוליס 15" שהוא אחלה ואני "רשע" ואז אחרי שעה של בלבול שכל, אמרתי לו שייפנה להנהלה ולא אליי הוא אמר לי שאני מתחמק ושאני "ייצור רשע" ואז סגרתי איתו את השיחה הוא אמר שהוא מכיר את ענת ושהוא יידווח לה על זה , אבל זה לא חדש בבלוגים :/

BlogTV Police38

New member
חמור מאד!!!...

אני משאר שזה אכן פוליס וזה ממש אבל ממש עצוב שבתוך קבוצת האנשים שלנו יש אחד שמתנהג ככה מאדדד עצוב אנחנו צרכים להתחיל לחשוב עם מי אנחנו מדברים פה? אני ממש לא חושב שצריך להיות ככה ואם אתה יודע מה הניק הפרטי של א ותו פוליס אתה לא אמור להתנהג כמו "ה'" ממש חבל!! ועצוב

Queenati

New member
זה בהחלט טריפל מן

הוא ילד שגולש המון ונמצא שעות בצ'אט. הוא מכיר אנשים וכינויים - הוא קולט מהר מאוד ולא טיפש בכלל (מעין גאון קטן). הוא לא מזיק - רק צריך בהחלט להיזהר מפליטות פה בקרבתו.

BlogTV Police12

New member
רוניתוש את צודקת אבל ...

למה את צועקת ? שמעתי את הצעקות עד כאן ... באמת אנשים אולי נסגור את הפורום ונשתמש באדמין של צחי לפרסום החוויות שלנו ??

למעלה