פולין :)

אמן סלע

New member
פולין :)

חזרנו מפולין. היה טוב. אני ממש רוצה שכל מי שמפה נסע לפולין שירשום חווית, יעלה תמונות, יספר יצטט[חן האמ] ועוד. אני יודעת שאני ממש נהנתי. היה מסע ממש טוב. השכבה מעולה ממש. מי שעוד מתלבט איך לצאת- אז ללא ספק עם השמו"ץ.!! כ"כ השמו"ץ..זה האנשים, האווירה, הכל!!! תצאו עם השמו"ץ!!!! השמוץ זה לא תנועות נוער, זה החיים!!!!!!!! שכבת שומריה-טוב היה!!!!!! "השומרים נרנוריי...~עונים~ נרנוריי גבינייי..." וזהו. בבקשה שהאשכול יהיה מלא בדברים. אני גם אעלה תמונות רק אם מישהו ילמד אותי איך. קן ג'סי כהן- זה לא הכמות- זה האיכות !~~~~! :)

חלייייייייייי יא נרנורית קטנה שלי!!

חייבת לציין שקמתי רק לפני חצי שעה ככהO: היה מדהים חחח..עדיין לא עיכלתי את מה שראיתי כך שגם אני לא ממש יכולה להגיד איך היה לי. מה שכן,הפתעתי את עצמי,כל פעם למדתי על עצמי משהו חדש,בעיקר הבנתי שהאנגלית שלי שווה לתחת.. (כמו אתמול בשדה=>הדייל אמר לי להשים את התיק גב על הדרגנוע ואני רציתי להגיד לו שזה בא איתי למטוס,אז עניתי but it is going with me to the....ועשיתי תנועה עם היד... air!!) פולין לא הכי יפה,סתם אפרורית. וחלי את באמת רוצה שאני אצטט פה?זה מלא.. טוב נו...רק כמה רק כי אני חולה עלייך... השיר של הדרכון:"הדרכון כון כון הדרכון כרטיס טיסה,מיכל מרתון בואי תראי לי תדרכון!" כפ"ס :"מתי הולכים לבית של אנה פרנק?/אההה אז זה לא פה הבית של אנה פרנק?" "נעשה על זה סמינר"XD מיכל:"מה אתם רואים מאחורה?" און:"גן שעשועים!!!!!!!!" טוב חאלס אין לי כוח להעתיק פה את כל הפנקס שלי, אני הלכתי לאכול א.בוקר..בעצם כבר ערבXD להת'!!

the mush

New member
בונא

8 ימים עברתם עם קח"ש, ותראו אותכן... ממש מושפע-קחש. היה מ ע ו ל ה ! ! אני באמת עדיין לא מעכלת את העובדה שאני בבית. כמה הייתי נותנת בשביל לחזור! עד כמה שהכל קשה - המזג אוויר, המרחק מהבית, הנושא שלא קל בכלל, החוסר שעות שינה, האוכל החסר טעם, המראות... האווירה השמוצניקית מנצחת! כל שנייה ושנייה הייתה שווה. יאללה צ'יטוטים: "tradition! tradition!" המופע ה מ ק ס י ם של חוג 2 בבית כנסת בטיקוצ'ין [?] -עוברים ליד פסל של אריה- "מספרים שבכל פעם שעוברת בתולה ליד האריה הוא שואג, והוא לא שאג כבר הרבה זמן........"
ענארף... לא זוכרת. אבל היה מעולה, מקסיםמקסיםמקסיםםםםםםםםםם... הא, ואני מור מכפר סבא. חוג 6 [הכי מקסים שיש], מסד, החוג של יעל...

אמן סלע

New member
האמת שאנחנו דיי מושפעות..

חחח התקח"שנו..... :) אבל את לא יכולה להגיד שהם לא מצחיקים ממש.!!!! וואי...היה כ"כ כייף..אני עדיין לא מעכלת את זה שאני בארץ. הא,ו..ברוכה הבאה [?!] חלי-ג'סי כהן :)

היי מור=]

חחח וואי באמת הטקס שלהם בטיקוצ'ין היה טובבב!!!!! ותגידי לי את ,איך אפשר שלא להיות מושפעות מקח"ש אחרי 8 ימים? הא הא הא? טוב היה...P: נ.ב:אני חן משיכון....:]

the mush

New member
אני איתם חצי שנה

ולא מושפעת;] סתם, בדוגרי אני כן. אי אפשר שלא... אם כל האמרות שלהם סטייל "לא ידעתי שאת......" וכל "אני מתפנק" "תפנקי" וכל הפינוקי שלהם. גם את היית איתם בחוג?

techno girl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo198.gif../images/Emo215.gifשלום מור^_^

אני נטלי ט' ירושלים ברוכה הבאה=]]

חזוז

New member
חוג 6 חבורה של מתרוממים!

יש שם את זהר שהוא דפוק מהתחת,ושלא נדבר על ארז החפרן!

jast

New member
הוא ממש חמוד..

אנ'לא יודעת אבל ארז הוא הכפרסבאי היחיד שאני אוהבת.

חזוז

New member
צחקתי

אני זהר וארז הוא חבר טוב שלי,מור היא מהקבוצה שלנו.

חזוז

New member
חברים וחברות

המסע של השומר הצעיר הוא ה-מסע. מסע כ"כ אישי ועמוק,כל מסע אחר מתגמד לעומתו כששומעים ורואים את משלחות בתי הספר האחרות. היה מדהים,חזק,מזעזע,מצחיק,כואב,חד,נעים ובעיקר-משמעותי. אנשים יוצאים לפולין תחת הכותרת "כדי להבין מה קרה שם",כדי "להבין מה קרה שם" לא צריך להיות שם תאמינו לי. צאו כדי ללמוד,להפיק לקחים אבל יותר מהכל,צאו כדי לשנות. שכבת שומריה סיימה מסע,ובסיומו,ידענו שלכל מה שהמתים והחיים העבירו לנו משם,תהיה המשכיות דרך התנועה או בכלל. זה הכוח של המסע עם השומר הצעיר- המשכיות. "מסורת!!!" חוג 6 *מסד* אימפריה.

אמן סלע

New member
אמת!

אין לי מה להוסיף למה שזוהר אמר!!! חוץ מאיזשהי טעות קטנה.... חוג-3- מענית[כפ"ס-קח"ש ונספחים] שליטע!!!! :)

למעלה