פולין 2006

פולין 2006

חוויות? מישהו?.... היום בלילה נוסעים(בעצם הטיסה ב-6 בבוקר, אבל שדה"ת היום). זו טיסה ראשונה, פעם ראשונה יותר מ-5 ימים רחוק מהבית ומהחברות....... קצת עידוד....

נתוש ז

New member
אני יודע..

הצחיק אותי שהיא רשמה לה "תהני.." כאילו היא הולכת לסופ"ש מהנה בבית מלון באירופה

liornei

New member
האמת שזה אחד הדברים הכי כיפים

שעשיתי, היה מסע ממש ממש כיף, אין מה לעשות, אתה לא יושב ובוכה 8 ימים וגם לדעתי אתה לא אמור, צריך לדעת ולהבין אבל ביחד עם כיף וחיבור עם חברים

Rock n Sock

New member
מקנא בך

זה אחד הטיולים הטובים. תהני כמה שיותר למרות שנוסעים לראות מראות לא נחמדים במיוחד.

Good 2b Me

New member
רוק&סוק.. תשתוק!../images/Emo11.gif ../images/Emo188.gif

תתחבר קצת י'מעאפן..

timtamtum1

New member
די../images/Emo4.gif

אני רוצה שוב. אחד הדברים הכי מדהימים שעברתי בחיים שלי, ואני רחוק מלהגזים. אין שום דבר שיכול להסביר מה עברתי שם, לטוב ולרע. אין לך מה לחשוש לגבי הבית והחברות. גם אני טסתי בהרגשה הזו, אבל הכרתי שם אנשים מדהימים וחוצמזה, התגבשנו כ"כ כולם ביחד שלא הרגשנו בכלל את הריחוק. כשהתפזרנו בבית ספר ישבנו על המדרגות עם ההורים עוד איזה שעה כי פשוט לא רצינו להפרד. שיהיה לך מסע הכי חוויתי שיכול להיות! עצת הרגע: אם את לא רוצה להתקשר למדריכה כל יומיים, תרשמי לעצמך במחברת\יומן מה עשיתם כל יום. אחרי שחוזרים רוצים להזכר בדברים שאת חושבת שתזכרי, אבל לא

Good 2b Me

New member
טיסה נעמיה../images/Emo24.gif../images/Emo188.gif

ומסע מספק שיהיה.. תהני ממה שאפשר =)

elivnat

New member
תהני לך../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

עד כמה שאפשר להנות שם...

s h i r s 1

New member
יצאתי

לפני שבועיים עם השיכבה. גם, טיסה של 6 בבוקר.... המממ עידוד...? קל זה לא היה,אבל מה שכן,זה שאחרי יומיים 3 קשים וארוכים נתנו לנו יום יומיים כאלה של רוגע ולהשתחרר והיינו בשוק והיו צחוקים וזה....צריך לקחת הכל בפרופורציה.. גם לי זו הייתה טיסה ראשונה והאמת שהייתה חרא,כי עם השיכבה אי אפשר לצפות לשקט!!! ... אבל יש שלב כלשהו שכולם נרדמים ואז זה כייף! טיסה מהנה! תחזרי עם חוויותו שתפי.... זה במאת שווה כל רגע!

MORIYAE

New member
חיבור נחשב?!...<../images/Emo8.gif>

היום כתבתי על זה חיבור, כאילו על החשיבות של לצאת לפולין,כדי לחוות את זה... <ובהתחשב בעובדה שלא יצאתי לפולין,חירבשתי טוב..נראלי
>... אני באמת חושבת שזה חשוב
תהני<למרות שאת כבר דיי שם..
>

למעלה