פולין 2004

homos3

New member
פולין 2004

תגידו מישהו יכול לצרף לפה תמונות מהמסע של שנה שעברה? והכי חשוב של מצעד החיים... דחוף ביותר... תיהיו גברים גם לשוחרים מהולץ ובאר שבע....

dsol

New member
לא נראה לי שיש מישהו כזה פה...

רוב הפורום טס השנה..... השאר עדיין לא כיתה י"א....(חוץ מבאר שבע שהם הרוב י"ב והם טסים איתנו)

ohadyellow

New member
יש פה נציגות משנה שעברה!

אל תזלזלו!!! אני ינסה להשיג תמונות לשבוע הבא כי תכף אני נוסע לטכני לפנימייה ויום שלישי יש לי טיול לאילת!!! אגב התמונות פה מזכירות לי את שנה שעברה ואני חייב להגיד כל הכבוד למי שטס ... לקחתם החלטה נכונה!

ohadyellow

New member
ואגב לכל ההוצניקים!

היום הייתי בראיון אצל המפקד ביצפר שלכם למי שראה 5 חברה בלתי מזוהים מיב... באנו לראיון ליג יד... ואני חייב להגיד שהולץ זה בית ספר של חנונים ויצורים אני מקווה שאני ישרוד שם!!! ואגב אחלה אולם ספורט אני מדמיין אותי שנה הבאה דופק שם שלשות!

homos3

New member
יש פוול חנונים...

אחי תבוא להולץ לכיתה שלי ותראה איזה אנשים סבבה יש אצלנו.. ד"א גם אני ממשיך מכללה שנה הבאה אז אולי נראה אותך אצלנו וד"א האולם נחמד אבל המגרש עקום רצח ואפשר להפציץ ממנו מכוניות של מורים מעצבנים..

homos3

New member
וואלה ראיתי אותכם

תגיד מישהו מאלה שבא היום היה עם כותפת עם פסים צהובים? כי ראיתי איזה ילד כזה לא זוכר מאיה כיתה... פשוט כל הצבעים האלה אצלנו זה דבר שלא קיים אז הוא או שזה אפילו היית אתה נראה כמו עב"מ

dsol

New member
אהה אתה המנייק הזה ......

עם הפסים בצבע זהב שמשחק אותה מדריך..... לא דיברתי איתך אבל יש לך כותפות עם זהב... זה אומר הכול (אם זה לא אתה אז זה אחד מהאחרים ^) אני לא מבין איך מישהו ירצה להיות מדריך ? וזה בכלל...... לא מדריך אלא ואנאבי מדריך הכי גרוע !!

murzik3591

New member
כמה שאלות שעלו במוחי הקט לי אליך...

אם זה בית ספר של חנונים ויצורים ובטח ובטח ראית שיש לנו מספיק(אנחנו מתרבים
) למה אתה עובר ראיון וכל כך רוצה להתקבל לשם
האולם ספורט הוא לא אחלה אבל למה אתה חושב שיתנו לך לשחק שם
זה קצת שונה מהטכני, האולם פתוח רק לשיעורים. במחשבה שניה כן אתה יכול לשחק בו 20 דקות בהפסקה, טוב אתה צודק אתה תשחק בו

TACT2005

New member
כן אחי יש מלא חנונים.....

ונראה לי אתה אחד מהם יא מקבל מאחורה. כנראה ראית את הצד היותר מסריח של הולץ אם אתה אומר שכולם שם חנונים. ואם זה ככה מה אתה מנסה להתקבל לשם?

ohadyellow

New member
הלו תירגעו!!!

זה עם הפסים הצהובים זה לא אני... זה הנגיד של בביצפר שלנו... ובטח תשאלו מה זה נגיד... אז זה מישהו שאחראי על כל המשמעת בכל הביצפר... וכנרה האמת כואבת אם ככה התגובות שלכם אז אתם מודים בעצמכם שזה בית ספר של חנונים! ואני רוצה לעבור לשם בגלל שנמאס לי פשוט מהטכני ואני רוצה לעבוד...

למעלה