פוליטיקלי קורקט!

orgabay

New member
פוליטיקלי קורקט!

קודם כל לכל הצנחנים באשר הם יש לי לכולכם אהבה רבה, אני מת על הספורט ועל סוג האנשים בו. אין חוויה יותר משחררת כשאתה קם בשבת בבוקר ופוגש את האנשים ליום שלם באויר ובקרקע באחת החוויות המטורפות בחיים. עד היום נשארתי מחוץ לתמונה של מאבקי מועדונים, אני בסך הכל רוצה לקפוץ ולהנות מהספורט ומהאנשים ולא להיות חלק ממאבקים כאלה ואחרים. ברור שנושא המקצועיות והבטיחות תמיד היה מונח על הפרק אבל לראיתי זה תלוי בכל צנחן וצנחן, האחריות על לעלות למטוס עם ציוד איכותי, ללמוד את המגבלות האישיות ולפעול בהתאם (דבר שכשלתי בו ולמדתי ממנו רבות) זה תלוי רק בנו. היום גיליתי שזה כבר הרבה מעבר למאבקים בנושאים המקצועיים והבטיחותיים יכול להיות שהבנתי מאוחר ביחס להרבה אנשים אבל הרבה מהיושר הבין אישי בין הצנחנים למועדון נפגע, לא מדובר רק בחוסר לקיחת אחריות על אירועי בטיחות מדובר גם בחלמאות, שפלות, ורדיפת בצע, הנהלת המועדון מוכנה לפגוע בצנחן/הלקוח לא רק פיננסית אלא ביושר שלו ובתחושה שנותנים לו בהגיעו למועדון. שום יחס אישי ושום תמורה לכסף, תודעת שרות ששואפת מתחת לאפס. .... אולי חסכת היום 1500 ש"ח אבל בתור מנהל בלי תודעת שרות לא השכלת להבין שכל צנחן שאתה מאבד הוא מניה של עשרות אלפי שקלים אם לא יותר וזאת באמירה חברית ונטולת טינה וכעס, אני באמת רוצה שהמועדון יצליח, הוא בית להרבה מאיתנו. אנשים יקרים, לא מקובל שאדם יעיד על עצמו, אבל אני אחרוג, אני מאמין שאני אדם ישר עם כוונות נקיות ורצונות פשוטים (לקפוץ מהשמיים, ללמוד את הספורט ולהנות מאוירה טובה) אני מותח את הביקורת הנ"ל כי אני מרגיש הזדהות עם רבים מכם ומקווה שעוד רבים יפקחו את עיניהם ולפחות שלא יופתעו מהעתיד לבוא, יותר מכך אני מקווה שנחזור לימים טובים יותר בהם היה לצנחנים אפשרויות בחירה מוצלחות, לימים שבהם צנחנים הרגישו שייכות. אז לחברה מסקיי כיף, נתראה במקום שבאמת יודע לכבד את האנשים שנמצאים בו!

sigalby

New member
סיסמאות סיסמאות ועוד

אני חייב לאמר שהביקורת נוקבת ויותר מכך חשובה ביותר. אבל, נמאס מססמאות בפורום הזה ואני לא מנסה לקטרג על המועדון. בסך הכל מנסה לצנוח ולהגיע לקרקע בריא ושלם. לכן הביקורות חשובות מאד, ואם יש דברים שחשוב שכולם שנדע אז צריך להגיד אותם ב"ר גלי" ולא בססמאות והבנות של כל אחד על פי פרושיו הוא. חשוב שכל אחד שיודע משהוא, אמיתי, שיגיד וימנע אולי את הארוע הבטיחותי הבא אחרת לאף אחד לא יוכל להיות מצפון נקי. ומי שרוצה רק לכתוב, כדי לכתוב, יש פורומים אחרים. אני כותב זאת לא רק מתוך סקרנות במה הדברים אמורים, אלא מאחר ואני צונך כרגע רק בדרום, הדברים חשובים.

orgabay

New member
לשאלתך...

הפעם לא מדובר באירוע בטיחותי אלא התנהלותי המתקשר לכל האוירה שנוצרה במועדון בתקופה האחרונה. יותר מכך אין לי מה להוסיף, כל מילה נוספת הינה בגדר רכילות ועלולה לגרום לשרשור מכוער שאין לי רצון בו, יש לי הרבה מאוד הערכה לאנשים שעדיין נמצאים במועדון.

maybemor

New member
ברשותך, לי יש רצון להוסיף... ../images/Emo46.gif

זה התחיל ברצף "אירועי בטיחות" של כמעט ומעבר (טל) שאפילו לא תוחקרו כנדרש המשיך בכך שכמה ממדריכי/חודי החנית בהגדרתי של הדרום, עזבו או הועזבו למורת רוחם מסיבות אלה ואחרות.. מכאן רואים הלכה בשטח את מס' הלואדים (והטיב ברמת המועדון) שבאוויר ועכשיו הדובדבן שבקצפת - לגלות ש"ההנהלה החדשה" קובעת, שמדריכים במועדון לא יכולים למכור את הקופונים שהרוויחו (כן הרוויחו...רובינו לא קיבלו בדיוק תלוש בעבור העבודה אפרופו עניני דיני עבודה) תמורת כל ההשקעה שנתנו בסופ"שים למועדון. אור, בעבור מה ששלימת בספ"ש האחרון - תקבל בהבטחה החזר מלא לכספך. ואני לא יכול אפילו להמתין עד לפעם הבאה שאגיע לארץ, לסגור כמה פינות. אלי, המקום שלך היה הרבה יותר מבית לכמה מאיתנו, וכפי שאור אמר "כל צנחן שאתה מאבד הוא מניה של עשרות אלפי שקלים אם לא יותר" קל וחומר עם אופן ההיתנהלות של הנהלת המועדון בפומבי לאחרונה, לא בדיוק מעידה על הרצון לצמוח כפי שהעדת בפנינו לפני פחות מחצי שנה. שמיים כחולים לכולנו, ובברכת שמיים שקטים בארץ בכל הבחינות. אור אוהב אותך כאח
דודי.

Ron Miasnikov

New member
לכל יפי הנפש

חלאס כבר נו.... "כל מילה נוספת הינה בגדר רכילות ועלולה לגרום לשרשור מכוער שאין לי רצון בו, יש לי הרבה מאוד הערכה לאנשים שעדיין נמצאים במועדון." ומה מעלה המשפט הזה חוץ מהשערות רכילותיות? והערכה לאיזה אנשים בדיוק? נשאר שם מישהו? ממה שכותב דודי מדובר בכסף. נגעו לך בכיס אז אתה כועס.. זכותך.. (ואני ממש לא נכנסת למה ואיך כי אין לי מושג והאמת לא מעניין אותי) בתור אחת שבמועדון הדרומי היו נהנים להגיד ש"רון זה פרדייב" וכמה אני מלכלכת על המועדון, אני חייבת לציין שאוהבי סקאי כיף עושים עבודה נהדרת בלגרום לכולם להרים גבה כל פעם שמישהו מכם בכלל מזכיר שיש מועדון דרומי, כשאיזה טנדם אפשרי שואל איפה לצנוח.. אם יש משהו ספציפי (כמו ההודעה של רויטל) , תגידו כבר ודי אם אין - תפסיקו עם השרשורים חסרי התועלת והתוחלת, חוץ מלמלא עמודים בפורום אתם לא עושים כלום יוחזר הפורום למסלול והצנחנים לשמיים איפה נודניקים כשצריך אותו? שמיים כחולים לכולם רון

CUT II CUT

New member
אור ושירן

אין לי מה להגיד לגבי הדברים שלך, אבל אתם באמת תהיו חסרים לנו (לחבר'ה) במועדון. כבר מתגעגע, מיכאל

למעלה