פוליטיקה

פוליטיקה

לצערי קיוויתי שהפורום יהיה יותר תרבותי (הרי עסקינן בתרבות) מבלי שכולם יכפישו זה את זה ויתלוננו זה על זה. למרות שייתכן מקרים שבו אינני מסכים עם ירון (או אם כל אחד אחר) לא ניתן לקחת ממנו את הזכות על השקעתו בריקודים. ידוע לי שרבים מכם יתחילו לדבר על כסף, אך אנא "והוי דן את כל האדם לכף זכות" (פרקי אבות א,ו), לא כל דבר מסתכם רק ברווח והפסד. ירון משקיע המון מרץ לטובת עולם הריקודים. אם אדם יכול לעסוק במה שהוא אוהב וגם להרוויח מזה כסף, כל הכבוד. הלוואי על כולנו. ריקודים אמורים להביע שמחה, חברות, קירבה, בילוי, תרבות ודרך ארץ. לצערי יש בזה יותר מדי קנאה, שנאה, צרות עין ופוליטיקה. אם אתם רוצים לראות את הרע, תסתכלו על המלחמות בין מחנות המדריכים, בין היוצרים שדוחפים ריקודים מחרידים (העיקר שיוכלו להגיד "היוצר") וחבריהם שמקדמים אותם במקום את היוצרים החדשים בעלי ריקודים יפים (מי מכיר את הריקוד "יפה את"?), וכדומה. לאחר ששבעתם מן הרוע, תוכלו לחזור אל היופי בריקודי העם ולהקרינו לסביבה. אנא חיזרו אל החיבה והפירגון ועיזבו את הרשעות. יש מאזינים שרוצים לשמוע על סין, יש אנשים שמשוועים לכל קלטת "רוקדים", יש מעריצים של מושיקו ושל יענקלה לוי, יש שישמחו על עזרתו של ירון בפורום. אם יש לכם בקשה או הערה, נסחו בצורה יפה ומכובדת והעולם יראה יותר יפה. אני מצטער לאכזב את החושדים בקשרים. אינני קשור לאף צד. חטאי היחיד הוא שאני אוהב ריקודי עם איכותיים (עד 10 ריקודים חדשים בשנה
) ואני מעדיף לראות חידונים יפים על סתיו בריקודים ולא מלחמות מילוליות.

../images/Emo42.gifלדני יש רק אחד-ברכות

דני, דבריך מבורכים לצערי,זהו חזון אחרית הימים. לילה טוב

כל מילה בסלע ../images/Emo88.gif

צדקת דני האחד. ברוך בואך. מאין הופעת לנו פתאום? דיייייייייייייייי הפסיקו.... חזרו לרקוד ולרקוד ולרקוד ובהמשך "דברי חכמים בנחת נשמעים" ותחשבו על זה

הופעה פתאומית

> מאין הופעת לנו פתאום? אני תמיד נמצא. כבר 24 שנים (לפחות) בריקודי עם. מתרחק מן הזרקורים. פשוט לא מצאתי זמן להשתתף בפורום לאחרונה.

פלורנס1

New member
לא פוליטיקה אלה דברי חכמה

ראוי לאדם שיהיה בוחר בארבעה: שידבר בטוב שבדברים, ושיאזין בטוב כאשר ידברו עמו, ושיסביר פנים למי שיפגע, ושילמד לשונו לדבר בטובה. ושיברח מארבעה: מדבר עם הכסיל, ומחלוק עם העיקש, ומהחליק לשון לנבל, ומחברת המשחית.

למעלה