פוליטיקה אחרת?

israel3000

New member
הקמפיין של קדימה נתניהו וש"ס...3 שנים...

3 שנים ציפי ישבה ויושבת עם ש"ס "הסחטנית" בכנסת, היא ניסתה לבנות איתה ממשלה ונכנעה לכל עיסקה חוץ מהכרזה שלא מוותרים על ירושלים. היא ישבה עם ליברמן "הקיצוני" לא מעט זמן וכולם פרחו שם שהממשלה הופכת ליציבה. היא היתה 10 שנים בליכוד "המושחת", הם התפללו לתמיכה של נתניהו בהם. מה יהיה הסוף ציפי, ארד, אדלר, כמה שקרים עוד נשמע...עד כדי כך אתם מזלזלים בציבור, הפירעון יגיע ב-10 בפברואר !

israel3000

New member
אלי לבני : בושה שעושים שימוש בהורי לבחירות

אחיה של שרת החוץ תוקף הבוקר את מפלגת קדימה,שלטענתו עושים שימוש ציני באביו ואמו ז"ל לצורכי בחירות. בראיון בלעדי לספי עובדיה בגלי צה"ל - הוא מוסיף, מוטב להשאיר את הורי בשקט ובשלוותם בגן עדן, ולא לעשות בהם שימוש ציני. פשוט בת לתפארת !

israel3000

New member
חחח...אבל אני לא בעד. לא נאה לגברת יושר

לעשות דברים כאלו, עצם העובדה שהיא נותנת לך כרגע יד לחתימה כזאת זה כבר ביזיון. אם זה היחס למשפחתה מה יהיה היחס לציבור ולמדינת ישראל ?

מתכNET

New member
מה הבעיה עם היחס למדינה? היא פשוט

תקרא מדף המסרים שהיחצנים שלה חלקו לה כמו שעשתה אתמול אצל ניסים משעל בצורה פשוט מבזה. אני לא ציפיתי מליבני לכלום ולכן אני גם לא מתאכזב ממנה,תנסה את השיטה שלי...זה מומלץ.

israel3000

New member
אני בדעה שלך, ממש לא מצפה ממנה לצעד נכון

אתמול בניסים משעל ראינו ציפי חמוצה, עצבנית, לחוצה והכי מחריד מועמדת לראשות ממשלה שיצאה מדעתה. לקרוא ליריבים שלה גועל נפש בגלל שהיא הולכת להפסיד להם, היא באמת עשתה היסטוריה. לציפי לבני זה מכה קשה להפסיד יש לה שלושה תסריטים קשים מאוד: 1. היא פורשת מהחיים הפוליטיים. 2. מופז מדיח אותה. 3. מופז ואנשיו חוזרים לליכוד ומשתמשים בה רק כדי להיכנס לכנסת כי בליכוד אין להם סיכוי. אפשר להבין את הלחץ שלה.

מתכNET

New member
19 מנדטים גזר דין מוות פוליטי לקדימה

מופז,האיש שלא יודע לחבר משפט הגיוני בעברית,מחכה ליום שאחרי,יגרום לפיצול המפלגה,חלק יצטרפו לעבודה וחלק לליכוד.

israel3000

New member
סקר רשת ב': ליכוד 29, קדימה 20, עבודה 16

ליכוד 29 קדימה 20 עבודה 16 ש"ס 11 ישראל ביתנו 16 יהדות התורה 7 ערבים 9 איחוד לאומי 3 הבית היהודי 3 מרץ 4 גמלאים 2

israel3000

New member
פוליטיקה אחרת?

קדימה והשמאל מתמחים בהשחרת נתניהו והצגתו כנבל מסדרת קומיקס. הם לא סולחים לו על כך שהוא צדק באזהרותיו.

israel3000

New member
לבני: במטבחון אני מקבלת החלטות - לא מכינה קפה

שרת החוץ, ציפי לבני, אמרה כי "אני בחדר קבלת ההחלטות, מקבלת החלטות - לא מכינה קפה". לבני אמרה את הדברים במפגש עם סטודנטים במכללה האקדמית תל אביב-יפו. (אטילה שומפלבי) חחחח...אם היא מתגוננת מפני זה כנראה שהיא יודעת על מה היא מדברת. בערך מה שהיא עשתה במוסד.

nosharon

New member
נא לדייק: היא מאשרת מה שהחליטו בשבילה

ובשבילה אני מקווה שבלילה היא מכינה קפה כי אחרת עכשיו אני מבין איך קיבלו את החלטת 1701 המוזרה עד טיפשות

israel3000

New member
גם קפה לא היה מביא אותם להחלטה טובה יותר

זו ציפי לבני וזו קדימה, כל ניסיון לטשטש את זה לא יועיל המציאות מדברת יום יום.

uz73

New member
בתור אחת שהייתה ב"מוסד" חנ"ש אז צריך להתייחס

בהתאם לחדר בו היא שהתה באותו "מוסד" חנ"ש.

למעלה