פוליטיקאים...

קלייר

New member
ביילי יקר/לך אני יצביע חמד H-)

אני מעדיפה להיות שרת החוץאתה תהיה הראשממשלה קולי מובטח לך מתוק

קלייר

New member
חברי הכנסת/למה נבחרו?

עדין לא מבינה מה הם עושים שם,צועקים מקללים אך לטפל בבעיות העיקריות שכחו,מאז שיש טלויזיה בכנסת, כל הצועק יותר או מנבל את פיו ממש חושבים שאיכפת לו מהעם,שכחו למה נבחרו `` למען העם שרצה שינוי למחרת יש עליו כתבה בעיתון,ממש כוכב, והכל ממשיך כרגיל,ואנו ממשיכים לבחור אותם

B.Shokor

New member
הם רק מחפשים את הכסא ואת הכיס שלהם

כמו שאמרתי, חברי הכנסת לא ראויים ולא מספיק מוכשרים לייצג את העם, כל מה שהם יודעים לעשות אותו זה להתראיין בכלי-תקשורת ולצעוק.

קלייר

New member
כמה היתי רוצה להזיז להם את הכסא

ושיקבלו מכה כמו שהעם מקבל מכה כל פעם מחדש ,מקווה שהממשל החדש יעשה שינוי,ותמיד הבלון מתפוצץ להם בפנים כמה אנשים רעבים ללחם במדינה אני עובדת עם קשישים ,זה לא יאומן איזה התעללות ,מי חושב עליהם שחיים מ1800 שקל בחודש ,ויש עוד הרבה נושאים שליבי כואב את סיבלם לזה הם קיבלו כסא לי יש חשק לת להם את הכסא בראש<ואני נגד אלימות>

יוסי26.5

New member
להזיז להם כסאות

להזיז להם כסאות אני הייתי מזיז להם גם את השולחנות והייתי מקציב להם רכב מסוג סוסיתא טנדר....בלי מנוע שירוצו קצת.... טלפון כזה שהיה פעם עם ידית שמסובבים...שיעבדו קצת... ועוד כהנה וכהנה...

קלייר

New member
מי ירצה להיות חבר כנסת?חחחה ;-(

יצטרכו חברי כנסת בהתנדבות חחחחחחחחחה

יוסי26.5

New member
כסאות חברי הכנסת...

כסאות חברי הכנסת.... נכון ,שיעבדו בהתנדבות אחרי שעות העבודה... בשביל הכבוד להיות חבר כנסת...צריך לעבוד... ולעבוד לא עלינו אלא בשבילנו,האנשיםנשים וטף=העם כולו...

קלייר

New member
אהבתי/בשביל כבוד צריך לעבוד H-)

למי איכפת בכנסת מהכבוד,חצי מהכנסת עם תיק פתוח במשטרה או בחקירה אפילו שהוא כבר בכלא מהללים אותו,מענין מה היו עושים לי לו היתי מעיזה לעשות חלק קטן ממה שעשו חברי הכנסת לא היתי רוה אור יום בטח לא מקבלת חופשה

all

New member
ממש כל הכבוד לו

הבעיות של המיעוט הערבי ישראלי, לא ידעות, לא מטופלות והופכות ל-``דופקים את הערבים``. כמעט 10 חברי כנסת מתוך 120, בחיים לא אמרו מילה אחת על הצרכים של ערביי ישראל!

קלייר

New member
אולי לא בחרו נציג מתאים

ועל ערביי ישראל להשמיע את כולם יותר ,ולא רק לדב ר בשם הפלסטינים אולי כאן שורש הבעיה עליהם לבחור נציג לכנסת שבאמת חשובה לו בעיית ערביי ישראל,ומכל חברי הכנסת המכובדים מישהו מהם באמת דואג למישהו יהודי או ערבי?

למעלה