פולחן ערוך-הופעה

pulchan

New member
פולחן ערוך-הופעה

שוב שלום חברים, מחר יום שישי 30.3.07 פולחן ערוך בהופעה ב"קולטורה" רח, הרצל 154 ת"א בשעה 21:00. ההופעה תצולם לאייטם חדשותי של ערוץ 2. האם תעלה שאלת קיומו של הפרוג בארץ ישראל? נחכה לשידור האייטם כדי לענות של השאלה הזאת. בואו להפגין תמיכה ונוכחות... כרגיל, דיסקים יחולקו לבאים. ואל תשכחו להצביע עבורנו ב-Ynet החל ממחר ! תודה, פולחן ערוך

pulchan

New member
יאללה מצביעים!!!!

http://my.ynet.co.il/goldstar2007 תודה לכולם..... פולחן ערוך

pinprick

New member
ידסקים יחולקו?

אני אולי אגיע להופעה, אבל בלי קשר - סתם שאלה: אתם באמת מחלקים את הדיסק שלכם חינם? הייתי בהופעה שלכם פעם ולא זכור לי שהיה כזה דבר. זה משהו חדש? בכל מקרה- זה יפה מאוד!וחוצמזה, אני אעשה מאמץ להגיע בלי קשר. אה, והצבעתי. ונורא מגיע לכם לזכות. בהצלחה!

pulchan

New member
היי, כן אנחנו מחלקים

דיסקים גם בהופעות, כנראה שהיית באחת ההופעות הראשונות שניה לפני שהדפסנו את הדיסקים. גם אם לא תצליח להגיע, למרות שמאוד נשמח אם כן, תוכל לקבל דיסק בדואר(או ביד אם אתה באיזורנו) שלח לנו כתובת דואר ל- [email protected] ורשות הדואר תדאג לך..!! תודה על ההתעניינות והתמיכה, פולחן ערוך

PINK FLOYD עם מיתרים מגיע לת"א!!6.4

שליחי הבלוז בסיבוב הופעות חד-פעמי מציינים 40 שנה ללהקת "פינק פלויד" האגדית. המופע ילווה ברביעיית כלי מיתר ובו יבוצעו יצירות הלהקה מכל האלבומים ומכל התקופות - אל תחמיצו את מופע הקאוורים הגדול ביותר בארץ!!! בארבי ת"א (טל' 035188123), שישי 6.4.07, 22.00, 70 ש"ח.

Rapid נאור

New member
../images/Emo45.gif

הייתה אחלה הופעה.! סאונד לא רע בכלל. מוזיקה טובה מאוד... מתי יש עוד?

pulchan

New member
היי מאן...

תודה! אני שמח שיצא לך סוף סוף לראות אותנו, אבל...כבר באת והתאמצת, למה לא באת להגיד שלום? אנחנו סגורים ל 1 במאי בסבליים, בינתיים לא פרסמנו למקרה שיהיו שינויים. תודה על התמיכה והמילה הטובה..!! פולחן ערוך

Rapid נאור

New member
לא הספקתי...

הייתי חייב לעוף בשניה שההופעה נגמרה.. אז בדיוק שסיימתם את השיר, מחאתי כפיים ועפתי משם. אני אבוא בסאבליים לומר שלום..

למעלה