פויינט למתחילות

pie and cactus

New member
פויינט למתחילות

הי, אני רוצה להתחיל לקחת שיעורי פויינט. מישהו יודע על מקום שיש בו שיעורים למתחילות באיזור ראשון/חולון/רחובות/נס ציונה, או במקרה הכי גרוע ת"א?

אני יודעת שבנס ציונה..

בקריית התרבות יש פה כאלו שעולים על פוינט... ושהתחילו לא מזמן..
{חברה שלי} אבל בינתיים אין לי הרבה פרטים ככה שאני יכולה לברר לך אם את רוצה..

pie and cactus

New member
אני מאוד אשמח אם תבררי לי

אני רוצה להוסיף עוד שיעור קלאסי בשבוע, ורוצה לנסות פויינט גם טלפון של המקום יעזור מאוד

roninosh

New member
אני עליתי על פויינט...

אני השנה עליתי על פויינט ואני יכולה לתת לך כמה עצות... : קודם כל אני בנס ציונה לומדת בלהקה בקרית התרבות ואני לוקחת שיעורי תגבור באשכול הפיס שליד החטיבות. שם (באשכול הפיס) אני עולה על נעלי פויינט. עכשיו : בשביל לעלות על פויינט צריך ללמוד שנה אחת בלט (לפחות !!! מי שלומד שנתיים יותר טוב !!! ) ורק אז אולי (!) המורה תאפשר לך לעלות על פויינט... צריך יציבות מעולה, פירואטים טובים ופוקוס מצויין ! עכשיו... : אל תיהיה יותר מידי שמחה לעלות על נעלי אצבע כי זה כאבי מוות (ואני לא צוחקת !) וזה יכול לגרום ליבלות, פצעים, חתכים ברגליים וכד'... נניח ואת עולה על נעליים כאלה יש אפשרות שתרצי לרדת מהם יותר מהר ממה שאת חושבת... עכשיו: אני מציעה לך ללמוד שנה או שתיים בלט קלאסי (וזה לא משנה איפה) ורק אז תוכלי לעלות על אצבע. את לא יכולה להחליט אם את עולה על נעליים כאלה או לא כי יש דרישות מסויימות לכולן כדי שיוכלו לעלות על נעליים כאלו... אם את למדת כבר שנה או שנתיים הסיכויים שלך לעלות יותר גבוהיים (כמובן שככל שתיהיה יותר טובה כך זה יעזור לך יותר) ! אני כבר שנה שלישית שלי בבלט קלאסי באשכול הפייס ורק השנה (שנה שלישית) המורה העלתה אותי על פויינט... את האמת זה (הנעליים) הורסות את התפתחות קצב הצמיחה וזה ממש ממש ממש לא בריא לרגליים ולגוף בכלל (ואם את לא מבינה אם יש קשר אז יש קשר למרות שאני לא ממש בטוחה מהו...) אם את עולה בכל מקרה... שיהיה בהצלחה !

חח.. התכוונתי לילדה הזאת..../images/Emo3.gif

חח.. זאתי מי שדיברתי עליה בהודעה הקודמת..

pie and cactus

New member
קצת רקע

אני לומדת 4 שנים קלאסי, וכבר מבוגרת (בת 24) אבל תמיד רציתי לנסות. אז נכון שאולי אני אוותר בהמשך, אבל יהיה לי ממש חבל ופספוס לא לנסות בחיים. האם תוכלי לתת לי את הטלפון של המקון שבו את לומדת?

מרנינית

New member
וואי וואי מה עשית מזה-זוועה!

אני כבר עושה את כל שיעורי הבלט שלי עם פויינט אז מן הסתם לי יש יותר חתכים, ציפורניים שנשברו ומלא יבלות אבל זה שווה את זה!! אז כן, ההתחלה קשה נו ברור,בכל זאת תחשבי שכל משקל הגוף שלך על האצבעות הקטנות והמסכנות שלך אבל זה ממש כייף!וממש מתחזקים מזה! חח זאת ששירשרתי אליה אולי קצת הפחידה וקצת בצדק אבל באמת שזה לא כזה נורא...ההתחלה קשה, כמו כל דבר בחיים,בעיקר בבלט, אבל מתרגלים וזה מדהים! בהצלחה שיהיה, ספיר

מסכימה עם כל מילה...

אני לומדת רק כמה חודשים על פוינט אבל עדיין כבר די התרגלתי וזה לא כזה נורא וזה שווה כל יבלת ויבלת חח...

מרנינית

New member
אמממ

בעיקרון אני עולה כבר מכיתה ו'(ז"א ההתחלה של הפויינט והכל),משמע זאת השנה השישית שלי... אבל ממש ברצינות(ז"א תרגילים הרבה יותר קשים ושיעורים)זאת השנה השנייה שלי

מרנינית

New member
אמממ

כאילו התכוונתי שהפויינט נהיה חלק יותר גדול מהשיעור...התחלנו לעשות תרגילים יותר מסובכים שדרושים עמידה מרובה על הפויינט, חיזוק השריר,באלאנס,פירואטים כול מיני דברים כאלה... ז"א תרגילים שכבר בנות בוגרות עושות על פויינט וגם רפרטוארים מכל מיני בלטים מפורסמים!

אה הבנתי...

איזה כיף לך אני כבר ממש רוצה לרקוד ככה על הפוינט....ודרך אגב יש סיכוי שתוכלי לתת לי כמה עצות להתחלה? אני צריכה לשפר את הגמישות של הקשת ובכלל של הכף רגל...אז אם יש איזה תרגיל או משהו זה ממש יעזור...

מרנינית

New member
יש אחלה תרגיל שלימדו אותי../images/Emo13.gif

תעמדי בשנייה יחסית רחבה על הפויינט ולאט לאט(בערך ב8 ספירות איטיות!!!)תתחילי לרדת לפלייה תוך הוצאת הקשתות בכוח...ממש שייצאו החוצה! לחכות שם כמה ספירות לסתובב עם הגוף לצד ימין ללכת עם הגב אחורה(שכחתי את השם
) ולחזור ולעשות אותו דבר לצד השני ואז ב8 ספירות איטיות(!!!)לעלות למעלה,להתיישר ולקחת באלאנס... זה תרגיל קשה בטירוף(בעיקר למתחילים) אבל הוא כם אחלה כי הוא עובד על הרבה דברים...הוא עובד גם קשה על הכוח ברגליים למעלה...הוא מעולה!! בפעמים הראשונות שביקשו ממני לעשות אותו ממש "נשרפו" לי הרגליים!! חחחח
שיהיה בהצלחה!

מרנינית

New member
חחח

אממ זה סטודיו ממש לא מוכר,קטן ונידח אי שם במזרח ראשון חחחח מן הסתם אני הנציגה היחידה משם

למעלה