אני עליתי על פויינט...
אני השנה עליתי על פויינט ואני יכולה לתת לך כמה עצות... : קודם כל אני בנס ציונה לומדת בלהקה בקרית התרבות ואני לוקחת שיעורי תגבור באשכול הפיס שליד החטיבות. שם (באשכול הפיס) אני עולה על נעלי פויינט. עכשיו : בשביל לעלות על פויינט צריך ללמוד שנה אחת בלט (לפחות !!! מי שלומד שנתיים יותר טוב !!! ) ורק אז אולי (!) המורה תאפשר לך לעלות על פויינט... צריך יציבות מעולה, פירואטים טובים ופוקוס מצויין ! עכשיו... : אל תיהיה יותר מידי שמחה לעלות על נעלי אצבע כי זה כאבי מוות (ואני לא צוחקת !) וזה יכול לגרום ליבלות, פצעים, חתכים ברגליים וכד'... נניח ואת עולה על נעליים כאלה יש אפשרות שתרצי לרדת מהם יותר מהר ממה שאת חושבת... עכשיו: אני מציעה לך ללמוד שנה או שתיים בלט קלאסי (וזה לא משנה איפה) ורק אז תוכלי לעלות על אצבע. את לא יכולה להחליט אם את עולה על נעליים כאלה או לא כי יש דרישות מסויימות לכולן כדי שיוכלו לעלות על נעליים כאלו... אם את למדת כבר שנה או שנתיים הסיכויים שלך לעלות יותר גבוהיים (כמובן שככל שתיהיה יותר טובה כך זה יעזור לך יותר) ! אני כבר שנה שלישית שלי בבלט קלאסי באשכול הפייס ורק השנה (שנה שלישית) המורה העלתה אותי על פויינט... את האמת זה (הנעליים) הורסות את התפתחות קצב הצמיחה וזה ממש ממש ממש לא בריא לרגליים ולגוף בכלל (ואם את לא מבינה אם יש קשר אז יש קשר למרות שאני לא ממש בטוחה מהו...) אם את עולה בכל מקרה... שיהיה בהצלחה !