פויזן :)

moonlight leen

New member
פויזן :)

היי אנשים מקסימים :) לפני יומיים התחלתי לשחק לי בפויזן... מסתבר שאני די טובה בזה :) אבל אני כבר מצליחה כל מה שהראו לי עד עכשיו... מישהו יכול לתת לי אתר עם תרגילי פויזן מעניינים? תודה :)

eiraz

New member
אז ככה

באתר שינתן בהמשך ישנם עמודים של שיעורים שבהם ניתן לילמוד תרגילי פוי ברמות שונות. חוץ ממנו את מוזמנת לפנות עלי בפרטי ואני אוכל לתת לך תרגילים ברמות שונות שלא מופיעים באתר עילם

Uri Yurman

New member
פויז

באנגלית קוראים לזה poi ובלשון רבים - poiS אנשים לקחו את המילה פויז, והוסיפו לה רבים (כאילו שזה לא היה כבר בלשון רבים) ויצא - פויזים. כבר טעות לדעתי. אח"כ באו אנשים אחרים ולקחו את המילה פויזים ועשו ממנה פויזן (דומה, דומה, ופויזן זו מילה מגניבה שמוכרת די טוב). קיצר, שתבינו איזו טעות דבילית אנשים עושים כשהם אומרים פויזן. בלי לפגוע בך אישית, לין. אני מניח שאת קוראת לזה פויזן סתם כי שמעת אנשים אחרים אומרים את זה. מה נשמע אצלך, אגב? בא לך לנסות סוגים אחרים של ג'אגלינג?

moonlight leen

New member
חחח אתה חמוד :)

בוקר טוב אורי :) אצלי הכל מצויין תודה, מה אצלך? אז קודם כל תודה על המידע... למרות שזה לא ממש משנה לי :) כל עוד אני אוהבת את זה ונהנת מזה, מה אכפת לי איך קוראים לזה :) (נו טוב, קצת השכלה כללית). אז שיהיה לך יוםנפלא! ומלא מלא חיוכים! והאמת אני גם לומדת לאט לאט כדורים, אבל כלום לא נכנס לי לורידים כמו הפויס... אבל מי יודע :)

Uri Yurman

New member
אז בואי למפגשי הג'אגלינג ביפו

כל יום ראשון, 9 בערב. לפרטים את מוזמנת להתקשר אליי, או לשאול בפורום. הבנתי שיפו זה לא רחוק מדי בשבילך...

macman

New member
האם השם מרמז על...

העובדה ש-Moonlight Leen היא "אשתו" של Moonlight Boy?

naamaroth1

New member
אם כבר מדברים על פויז...

גם אני אשמח ללמוד תרגילים חדשים... אז אם מישהו יודע שיכתוב... (אם זה בכלל דברים שאפשר להסביר בכתב [בלי להדגים]) תודה מראש...

eiraz

New member
כמו שאמרתי

אני מכיר הרבה תרגילים ואשמח ליעץ אז שלחי לי הודעה אם את רצינית ונראה איך מתפתחים עילם

למעלה