פוטנציאל לעתיד

L i r a n 5

New member
פוטנציאל לעתיד

ידוע שבעזרת אימונים טובים והרבה דקות משחק אפשר לגרום לפוטנציאל לפרוץ. השאלה שלי היא האם זה משנה אם השחקן מששתף במשחקים טובים של הקבוצה? אם הקבוצה מפסידה 5-0, דקות המשחק שקיבל הצעיר שוות משהו? ועוד שאלה, אם אין לי מספיק דקות לתת לו, האם עדיף לתת לו לשחק קבוע בנערים או להשאיר אותו כשחקן ספסל?

positive energy

New member
אני חושב

שזה תלוי בעיקר בדברים שהשחקן עשה במשחק, ז"א אם הוא מסר הרבה אז יעלו לו המסירות וכו', אבל אני ממש לא בטוח ובקשר לשאלה השנייה, אם אתה יכול לתת לו לעלות כמחליף ולשחק 25-45 דקות אז כדאי להשאיר אותו על הספסל, אם אין לך בכלל דקות אז כבר תוריד לנוער

אני מאמין שכל דקה על המגרש

תורמת להתפתחות. לא נראה לי שהמחשב יכול להתאים את ההפסדים ליכולות לא טובות של השחקן. בכל מקרה, אני מאוד אוהב לקדם לפעמים שחקנים צעירים במשחקים חסרי חשיבות, ואפילו במשחקים הגדולים לתת להם מקום בהרכב הפותח.

פרנק יפה אמרת.כל דקה ללא קשר לתו

צאה,חשובה להתפתחות של השחקן הצעיר. כמובן שאם הוא יצטיין הוא יתפתח מהר יותר,אבל אין קשר בין משחק קבוצתי ספציפי גרוע,לבין התפתחותו. זה אחד הדברים הכי חשובים במנג'ר,לפתח כשרונות צעירים,זה וכמובן רוטציה. שאם היא מתבצעת בחכמה,אי אפשר לעצור את הקבוצה שלך{כושר שיא,גם למחליפים}. ניסיי.

תן לצעירים לשחק

אני אישית חוץ משתיים שלושה שחקנים בני 28-30 כולם צעירים והרוב בני 18-22 ופרדי אדו שהוא בין 16 הצעירים תורמים הרבה יותר מהמבוגרים

למעלה