פוטנציאל אדיר

פוטנציאל אדיר

הירויה (Hiroya) בן ה-15, בהופעת הבכורה שלו בתחרות K1, מתמודד מול קיקבוקסר בן 25 ובסיבוב אחד מנצח אותו ע"י שלושה knockdowns. http://www.youtube.com/watch?v=cOjC8Z5XgOk הייתי שמח לשמוע מפי המומחים שפה כל מני נקודות והארות שיהיה נחמד לשים לב אליהן לגבי מהלך הקרב, הטכניקה וכו'.

William Kidd

New member
לדעתי

כמו שדיברנו כבר קודם בפורום, גם כאן אני חושב שמה שהכריע זה האגרסיביות בסופו של דבר אני חושב שהמתחרים האלה הם די דומים ברמתם (למרות שהבחור ההוא בן 15- דבר שהוא פנומנלי) אבל בדיוק במצבים כאלה, כשהרמה כל כך זהה, מה שמצנח זה מי נלחם יותר עם הלב והולך עד הסוף. כבר דיברנו על הנושא של חשיבות האגרסיביות כאן ואפילו העלתי את הבעיה שלדעתי זה מה שחסר למתחרים אצלנו בארץ, בתחום שלי לפחות, וכאן זוהי דוגמה מושלמת של הפער הקטן בין להיות מתחרה מעולה, ללהיות מתחרה מעולה שגם מנצח. בקשר לבחור בן ה 15, אז כמובן שזה מדהים אבל אני לא יכול להגיד שאני מופתע. כבר ראיתי בחיי כישרון כזה ואפילו בארץ. יש ילדים בגיל הזה שהם מאוד מוכשרים, אבל לצערנו גיל ההתבגרות עושה את שלו ואז הם ממצים את עצמם מוקדמם מידי או שפשוט זה נמאס להם והם פורשים לפני שמיצו את השיא שלהם (שמין הסתם יכול להיות הרבה יותר גבוה מזה). בכל מקרה הבחור הזה מעולה ויהיה מאוד מעניין מה יהיה איתו בואו נגיד עוד 5-6 שנים

Raffael

New member
:-O זה ילד זה?! אמאל'ה!

- אמא, הילדים בכיתה מציקים לי וגונבים לי את הטושים. - אל תבכה מאמי, הם סתם מקנאים. - הרגתי שישה עד שקראו למנהל והוא בא להפריד, אללה ירחמו.

למעלה