פוטנה - אישיות מפוצלת

פוטנה - אישיות מפוצלת

תמיד אמרתי וכתבתי שאני לא יודעת איך "להתייחס" אל פוטנה. משהו בדמות שלה כפי שבאה לידי ביטוי באח הגדול, לא מסתדר ומאוד מבלבל - יש בה משהו כמו 1000 דמויות !!! מה אמיתי ומה מזוייף ??? נראה לי שהיא בעצמה כבר לא יודעת !!! הדברים העקביים היחידים אצלה: שיחות שמהן משתקף אגו מטורף שבא לידי ביטוי במשפטים חוזרים ונשנים של : אני ואני ואני ואני .. טובת לב !!! הצהרותיה על אהבתה לאכרם וילדיה !!! עישון נרגילה ו"ישיבה על הגדר" !!! פוטנה משתנה מול העיניים כל רגע !!! רגע ערבייה רגע ישראלית רגע מזוהה רגע מורדת רגע אף יהודיה רגע יראת שמיים רגע חילונית רגע פנאטית רגע אישה רגע גבר רגע ילדה רגע מפונקת רגע עצמאית רגע נוטרת רגע אוהבת רגע שונאת רגע נוקמת רגע מענישה רגע משקרת רגע סולחת רגע אמפטית רגע דוחה רגע מחבקת רגע משתלטת רגע מרפה רגע צוחקת רגע בוכה רגע רברבנית רגע שלווה רגע בוהה רגע עצבנית רגע אכרם רגע חיבוק עז לגואל רגע צניעות רגע גופיה רגע מכוסה עד צואר רגע חוצפנית רגע מעודדת רגע נעימים רגע תוקפת רגע ירוקה מקנאה רגע ורודה מאהבה רגע צהובה משנאה אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף, אני כבר התעייפתי !!! פשוט מתישה !

אין רגע דל, הא?

ישבה על הגדר, עד שהחליטה לקפוץ ממנה נחכה ונראה, אם צריך לעשות מעשה - נשתדל להטות את הכף למה שצודק בינתיים נתפלל......ונחזיק אצבעות ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

למעלה