פוטושופ...

delcom

New member
זה עוד כלום. אבל אי אפשר להסביר

על רגל אחת - צריך לקחת פוטושופ ולנסות כל מני דברים, בעיקר את השקיפויות השונות של השכבות והמסכות, והדברים הכי יפים שיוצאים הם אלו שמגיעים אליהם בטעות...

uri_a

New member
הדברים הכי יפים

הם הדברים שמגיעים אליהם עם הרבה ידע, יזע ודמעות... והרבה הרבה נסיון. ופוטושופ מומלץ ללמוד ולא סתם "לשחק" (אבל זו דעתי האישית בלבד...)

delcom

New member
נו ואיך לומדים אם לא ע"י נסיון

וטעיה? ואני כבר 8 שנים גרפיקאית ועדין הדברים הכי מעניינים הם לאו דפקא הדברים המתוכננים. חבל על הגישה המתנשאת.

uri_a

New member
לכתוב למדת על ידי נסיון וטעיה?

לא.. נכון? איך לומדים? לומדים באופן מסודר, ואח"כ מתחילים לצבור נסיון.... וגישה מתנשאת היא גישה שמצהירה הצהרות של "אני כבר 12654634 שנים גרפיקאית"..... מה הקשר? (את אולי כבר 8 שנים גרפיקאית אבל מסתבר שיש לך עוד מה ללמוד... כמו לכולנו......)

liat liati

New member
חברים, למה לריב אם אפשר ללכת מכות?

אין כמו הנסיון, ואני כמו הלימוד והידע!!! ואח"כ עם העמל והיזע, רואים ת´תוצאות בעיניים...

delcom

New member
בטח שיש לי מה ללמוד

ותמיד יהיה לי. ויש לי חדשות בשבילך - כן למדתי פוטושופ וקורל ופריהנד לבד וע"י תרגול ונסיון וטעיה. והקשר בזה שגם אחרי 8 שנים אני מגלה דברים חדשים ועדין "טעיויות" הן בד"כ הדבר הכי מעניין. והגישה המתנשאת היא שלך - מישהו שאל שאלה והתשובה שלך לא ממש יכלה לעזור לו, רק אמרה "אני יודע הכל". עזוב. אני לא מתכוונת להמשיך את הויכוח.

oren*

New member
דברים כאלה מה?

הטקסט? התמונה ברקע? הגוון הכחול? התמונות המשתלבות? לכל פעולה יש הסבר, כדאי שתגדיר קודם מה אתה מנסה לעשות מתוך כל הפריטים שמרכיבים את התמונה הזו.

yanivfel

New member
שלום לנעל הבית - הנה הדרך לעשות זאת

תמונה אחת חתוכה ב-LAYER עליון מעל השנייה. לכל אחת מהן ערכים שווים של Color Balance לאחר מכן צרי שכבה חדשה בה הניחי פס לבן שישוכפל - "שורה כן, שורה לא". שינוי הTransparency של ה-Layer עם הפסים לערך נמוך. נניח 15%. כתבי טקסט עם גופן תואם, ובחרי לעשות לו Restorize כך שבחירת ה-BORDER שלו תציג את הקונטור. הייתה שם גם קצת הצללה של המילים... דרך Blending... בקיצור ולעניין - עלייך ללמוד את התוכנה. אמנם הדברים שבראשך, כגרפיקאית, הם החשובים מכל, אבל בעולם הדיגיטלי - כלי העבודה נמצאים בחשיבות עליונה גם הם - הם למעשה הצינור שמעביר את הכשרון שלך מהראש אל ראי העולם. בהצלחה!

yanivfel

New member
ועוד הערה קטנה...

התמונה הזו, שהבאת כדוגמא, נראית לי כנטולת כשרון או מעוף... מאוד לא אהבתי אותה. לדעתי עלייך לנסות למצוא דוגמאות מייצגות ברמה גבוהה יותר. בהצלחה!

למעלה