פוטבול מנג'ר 2009

chingoya

New member
פוטבול מנג'ר 2009

אני כבר יודע כיצד תראה העטיפה של המשחק... תמונה של התחת של אברם גרנט עומד על הקוים... האמת, הוא נראה כמו איזה אחד שמשחק עם צ'לסי בפוטבול מנג'ר... זה כל כך סוריאליסטי שמאמן כל כך בינוני (לדעתי) וללא שום הישג משמעותי יגיע למעמד כזה.

אם הוא היה בינוני הוא לא היה מגיע לאן שהגיע

חבל שאנשים לא יודעים לפרגן. קראתי היום טור של שלמה שרף על המשחק אתמול ופשוט רציתי להקיא. איזה גועל. אף מילה טובה על אברם, את כל הניצחון הוא הפיל על הטעויות של פרגסון. כל כך עלוב. אם אני לא טועה הקבוצה האחרונה של שרף היית הפועל באר שבע, שאותה עזב כי טען שאין סיכוי שהיא תישאר בליגה עם הסגל שלה, ואז בא לופא קדוש והשאיר אותה בליגה. אברם מאמן גדול, והיתרון שלו זה שהוא לא מבין רק בכדורל, הוא פשוט בן אדם חכם, הוא יודע גם להתמודד עם התקשורת וגם להיות פסיכולוג לשחקנים. אני בטוח שהוא עוד יצליח באנגליה, גם אם הוא לא יקח שום דבר העונה. תתחילו לפרגן!

DrBall20

New member
אני שונא אותו!!

אבל מסכים עם מה שאמרת.. הוא מאמן טוב ויש לו שכל גם.. חבל רק שהוא מייבש את טל בן חיים. (על זה אני שונא אותו דרך אגב..) פשוט שישלח אותו לקבוצה אחרת כי זה פוגע בנבחרת שלנו.....................

בגלל זה לשנוא אותו?!

אפשר לחשוב שטל בן חיים הכוכב של צלסי, שבלעדיו הקבוצה משחקת משחק אפור ומכוער... נו באמת.... המאמן לא מחזיק משחקן מסויים- זכותו, ובטח כשמדובר בשחקן ספסל.

DoveBird

New member
אם לא אברמוביץ אברם לא היה בצלסי!

שאין לי מושג מאיפה הביא אותו, כנראה עוד מימי הפועל תל אביב העליזים שאברם היה חתום ואברומביץ כנראה עוד איכשהו תמך בקבוצה והיה חבר של אברם.. או מיודד של אברם ... מה יש לאברמוביץ מהתחת של אברם אין לי מושג ?? צ'לסי משחקת כדורגל אטרקטיבי לעין,אם זה לאמפרד,קול,דרוגבה,ובמיוחד באלאק השחקן שאוהב לתעתע בכדור.. מה שכן יש לה מאמן אפור ותקשורת שלא ממש מקבלת אותו. למזלו יש לו הרבה עדיין על מה להאבק בין אם זה באירופה או בליגה שהוא ממש על הפוטו פיניש, ויש לו עוד את החוצפה לבקש חוזה לעונה הבאה. אין ספק שמאז ומתמיד ליהודים תמיד היה מזל בהצלחות... דקה 94 שער עצמי משעיר אותו באלופות .... או או אוי התחת של אברם!

DrBall20

New member
זכותו, כמו שזכותי לשנוא אותו!

אבל שוב, לטובת הנבחרת, שישחרר אותו. זה פוגע לנו בנבחרת! גם אם זה היה מאמן אחר, לא גרנט, שיהיה קאפלו, אני הייתי שונא אותו. אם בניטז ייבש את בניון על הספסל בליברפול, אני אשנא גם אותו. מסקנה שלי מזה, הנבחרת מעל הכל, גם מעל ההצלחה של גרנט!

DrBall20

New member
דרך אגב, שיהיה לו המון בהצלחה!!

רק לא בצ'לסי חחח (סורי, אוהד ברסה
)

Slim Skater

New member
תגיד לי משהו השתבש אצלך בקופסה?

איך אתה רוצה שטל בן חיים יהיה כוכב או לפחות שחקן הרכב בצ'לסי? בצ'לסי יש 4 בלמים ברמה בינלאומית, שכמובן יש שם את טרי אחד הבלמים הטובים בעולם וגם אלכס וגם כמובן ריקארדו קארבליו שעשה בשנה אחת יותר ממה שבן חיים עשה כול הקריירה ( אני מדבר כמובן על ליגת האלופות בשנת 2004, ואנ'לא מזלזל לרגע בבן חיים) ויש להם עוד בלם נבחרת סרביה שחצי מאירופה רדפה אחריו בקיץ וצ'לסי הביאה אותו והוא עד עכשיו לא ראה דקה אחת, אז מה נראה לך? שבן חיים יקבל דקות? ברור שלא!

DrBall20

New member
אין שכל אין דאגות?

מה כתבתי? שזה פוגע בנבחרת.. כתבתי שבן חיים שחקן גדול? כתבתי שהוא כוכב? כתבתי שאני רוצה את כל זה? לא כתבתי שאני רוצה שהוא יישחק לטובת הנבחרת.

sok777

New member
בקשר לאברם

אז ככה - ראשית כל - אני מפרגן. שיהיה לו בהצלחה. בן עמי בקריירה מצליחה בחו"ל, למה שאני לא אפרגן? אני לא מקנא בו, וגם אם כן זה לא סיבה לכעוס או לא לפרגן. שיהיה לו רק הצלחה. שנית - אני לא מחזיק, ומעולם לא החזקתי מאברם מאמן גדול. הוא מאמן בינוני. אולי מתוך המאמנים הישראלים בכל הזמנים הוא מהטופ 10, אבל לא יותר מזה. לא הייתי לוקח אותו לאמן את צ'לסי ולרוב מאמנים מגיעים לאמן קבוצות גדולות רק אחרי שעברו בקבוצות בינוניות או גדולות אחרות והוא היה מנהל מקצועי בפורטסמות' ובצ'לסי לפני כן, אפילו לא מנג'ר... בכל מקרה, שיבושם לו ובהצלחה.

למעלה