פוטבול מנג'ר 2006

שבצנקו

New member
פוטבול מנג'ר 2006

אני מתחיל להוריד את המשחק אחרי המלצות פה. המשחק קשה בהתחלה למי שלא יודע בו כלום? ואפשר לקבל קצת טיפים? מה לעשות/לא לעשות?

X Slider

New member
מה לא לעשות:

להגיד שאתה מוריד אותו

sok777

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי................ חחחחחחחחחחחחחח ענקקק הוא צודק.. אממ אחרי שתוריד ותשאל שאלות ספציפיות אני אשמח לעזור.

Big Joni1

New member
../images/Emo45.gif

ואולי אל תוריד אותו בכלל, אולי תקנה אותו לעצמך? כמתנה מגניבה לפסח
בקשר לטיפים, אני מאמין שאחרי שתקנה אותו ותשחק בו, נוכל לעזור לך ביותר ספציפיות....

Big Joni1

New member
לא.

אבל לפחות אני לא מצהיר על זה בפורום ומעודד אנשים אחרים שאולי להם יש את הכסף לקנות את המשחק.

אל תיתן לאנשים עצות לקנות

גם אם אתה קנית, כל אחד יעשה מה בא לו, אם מישהו היה מעיר לי ואומר לי לקנות אני גם הייתי מתעצבן כי זה מיותר. ואם מישהו יעבור על חוקי הפורם, הבולדוג יטפל בו.

שבצנקו

New member
בעיה ראשונה

הביאו לי משימה או משהו, מה עושים? ולמי שענה לפני, כאילו שקנית את המשחק...

sok777

New member
אתה צריך..

לתת מספרים לסגל השחקנים שלך.. מתחת להודעה צריך להיות לך כפתור של 'squad numbers' או משהו כזה.. תלחץ עליו ואז יהיה לך מספרים ליד השחקנים ויש לך עד 35 מספרים לתת להם [כלומר, עד 35 שחקנים יוכלו לשחק אצלך, השחקנים הללו הם אלו שתיתן להם מס' כלשהו].

שבצנקו

New member
עוד כמה שאלות

התחלתי לשחק, הבנתי קצת והספקתי לנצח 4-1. איך אני מחדש חוזים? קונה שחקנים? ואיך אני משנה אימון? אם אפשר בכלל.

X Slider

New member
אם אפשר? אתה המאמן! אפשר הכל.

חוזים - לחצן ימני על השחקן המיועד>Contract<New Contract. שחקנים - בתפריט המנג'ר שלך>Player Search<לחצן ימני על השחקן המיועד>Make Offer. שים לב שיכולים לסרב להצעתך. אימונים - בתפריט השמאלי של הקבוצה שלך>Traning.

X Slider

New member
בחוזים זה הפוך

קודם contract ואז ניו קונטרקט.. זה התהפך (תקרא משמאל לימין)

שבצנקו

New member
הצעה על שחקן

אחרי ששמתי כמה כסף אני ישלם וכו', מה אני צריך ללחוץ? continue?

omerr8

New member
אי-אפשר לשחרר שחקנים

אני המנג'ר של מכבי תל אביב ואני רוצה לשחרר זר. אני רוצה לשחרר את טריקה הגרוע והיקר, אבל המניאק (כמו בחיים) רוצה 550 אלף פיצויים וכתוב שזה יותר מדי בשבילי. ניסיתי לשחרר את קאקו אבל גם הוא דורש יותר מידי, ושאר הזרים הם חשובים מידי. מה אני אעשה?

X Slider

New member
נתקע איתם

נסה לנצל את הטוב שבהם. או לנסות למכור אותם במחיר נמוך מאוד

למעלה