פוטבול בלונדון

dshay5

New member
פוטבול בלונדון

הי,
אני חדש כאן בפורום (למרות שאני עוקב אחריו כבר מספר חודשים), ורציתי לשאול שאלה בקשר למשחקים שייתקיימו בלונדון.
האם מישהו טס בשנה הקרובה או בעבר ויכול לתת טווח מחירים סביר לכרטיסים,האם המחירים יעלו או ירדו לקראת האירוע, איך הייתה חווית הצפייה בוומבלי (אף פעם לא הייתי) והאם מישהו קנה דרך אתר אינטרנט כלשהו והיה מרוצה מהשירות.
בעיקרון, אני רוצה לטוס למשחק של סאן פרנסיסקו- ג'קסונוויל.

תודה וחג שמח.

guligirl

New member
כרטיסים ללונדון

בשנים האחרונות מחיר הכרטיסים תמיד היה זהה, אולי השנה ירד טיפה כי יש שני משחקים, אבל לא בטוח.
מחיר כרטיס סביר הוא 65 פאונד. יש גם כרטיסים זולים יותר, אבל בדרך כלל מדובר במקומות ישיבה מאוד מבאסים. המחיר של הכרטיסים באופן רשמי לא משתנה ככל שמתקרבים לאירוע, האנגלים לא עובדים בצורה כזו, והכרטיסים גם נגמרים די מהר. מה שכן קורה זה שכמובן הרבה כרטיסים נרעשים ע"י ספסרים או ע"י אוהדים שלא בטוחים בדיוק כמה כרטיסים יצטרכו, ואז ניתן לרכוש כרטיסים מאדם פרטי בשלב מאוחר יותר במחיר שונה - לא בהכרח זול יותר. אני ממליצה לך לרכוש מטיקטמאסטר, כך הכרטיסים גם מבוטחים (קרה לי שהיו כרטיסים מהם ואז גנבו לי את התיק עם הכרטיסים בפנים, והם החליפו אותם - לך חפש ספסר שיעשה את זה).
האווירה במשחק מגניבה לגמרי, באים אוהדי פוטבול של כל הקבוצות מכל אירופה והכל באווירה מאוד טובה. בימים שלפני אפשר לראות אוהדים מסתובבים בעיר עם חולצות פוטבול.

ESPN

New member
הייתי השנה

קניתי בטיקטמאסטר ב78 פאונד לכרטיס (נדמה שזה כלל את העמלת אינטרנט) ביום שנפתחה המכירה. זה לא היו הכרטיסים הכי יקרים אבל גם לא הכי זולים. ישבתי מאחורי האנדזון וראיתי מעולה - החווית צפייה נהדרת בוומבלי, העידו ככה גם קודמי שהיו בשנים קודמות וישבו במקומות אחרים.

לגבי אם המחירים יעלו או יירדו, אין לי מושג - לא לקחתי את הסיכון. תחפש בפורום יוזר בשם 'ראש גבינה', הוא הצליח לקנות כרטיס בודד ביום של המשחק.
תבלה!

dshay5

New member
תודה

הבעיה שהמכירה הרשמית בTICKETMASTER הסתיימה, ואני נאלץ לקנות מאוהדים דרך אתרי אינטרנט במחיר כפול.
ראיתי עכשיו את התמונות שפירסמת ונראה שרואים די טוב, תודה רבה.

Yo-man

New member
אם אתה נוסע לבד, תוכל למצוא כרטיס ביום המשחק

נכון שזו תחושה איומה והמתח יאכל אותך
אני איך שיוצאים מהאנדרגראונד ומתחילים ללכת לכיוון האיצטדיון יש מלא אנשים שמחפשים למכור כרטיסים. כאלה שקנו לפני חצי שנה ופתאום לא יכולים, כאלה שמתחרטים וכאלה שמנסים להרוויח משהו.
כמה שאתה מתקרב לאיצטדיון עצמו ולשעת השחק, המחירים יורדים פלאים.
רוב האנשים לא באים כדי לקנות כרטיסים אלא כדי לראות את המשחק, ואז הם באים עם כרטיס מהבית. מוכרים נהיים לחוצים יותר ויותר.

מחוץ לתחנת הרכבת הכרטיסים עלו עשרות פאונדים, קרוב יותר למגרש מישהו הציע כרטיס ב-10 פאונד וליד השערים מישהו הציע כרטיס בחינם, סתם כדי להיות נחמד. לא מבטיח שזה מה שתמצא, ואני לא לוקח אחריות על ההמלצה הזו, אבל אם אני הייתי בלונדון בזמן המשחק, הייתי צועד לוומבלי בביטחון רב שאני הולך למצוא כרטיס במחיר נמוך ממה שנמכר באינטרנט.

בפורום יש 8 שקהו כרטיסים, אם אני זוכר נכון. תיכנס לפה כשתתחיל העונה ותראאה, אולי מישהו יצטרך לבטל את הנסיעה שלו ואז גם תשב עם חבר'ה טובים ומביני ענין...
בכל מקרה, שיהיה בהצלחה.

למעלה