פוטבול בחיפה

קרניסס

New member
פוטבול בחיפה

מישהו מכיר בר בחיפה שמשדר משחקי פוטבול בימי ראשון בערב?

JayneCobb

New member
../images/Emo207.gif שאלה לחובבי פוטבול מכללות

יצא לי לראות אתמול רבע וקצת (מאמצע השלישי בערך) של פלורידה נגד (נדמה לי) מיסיסיפי... ושאלתי היא כזאת : למה לעזאזל טים טיבאו נחשב לכזה QB "מוביל"? אתלט טוב - אין ספק מנהיג - כן ווינר - כן QB טוב? לא בטוח... מישהו יכול להאיר את עיני? האם המשחק של אתמול לא היה דוגמא מייצגת שלו?

ofribecker

New member
דעתי + ספוילר פלורידה-ארקנסו

ראשית תיקונון קטן, פלורידה שחקו מול ארקנסו אתמול וניצחו אך בקושי 23 - 20 ברגע האחרון. זה לא היה מהמשחקים המדהימים של טיבו. טיבו הוא סיניור ובעברו כבר מספר רב של משחקים גדולים וגם אליפויות. כמו שאמרת, מנהיג, אתלט, ווינר. גם אני סבור שהוא מעט אובררייטד. ההילה סביבו היא ככל הנראה בעיקר בשל ההישגים של הקבוצה, שיש לו חלק בהם.

Amir BA

New member
עוד קצת אינפורמציה

טיבו נחשב ל-QB מכללות טוב + ושוב זה בעיקר בגלל האנשים שסביבו ובגלל שהוא נמצא בקבוצה מצליחה מאוד. לפי מה שאני יודע, ויתקנו אותי אלו שמבינים טיפה יותר במכללות, כל ה-experts למינהם אומרים שב-NFL אין לו סיכוי בתור QB אלא אולי יותר בתור - WR בגלל הגובה והאתלטיות שלו.

favre

New member
הוא אחד הקווטרבקים הגדולים בתולדות המכללות

מוביל את כל שיאי הטאצ'דאונים, נצחונות וכ"ו בחטיבה הכי קשה, הכי אגרסיבית והכי טובה ואיכותית במכללות. הבעיה היא שזה מספיק רק לרמה של מכללות. אף סקאוט לא מאמין שהוא יהיה תותח בשלב הבא. יש לו כמה מגבלות שלא יאפשרו לו להצליח בשלב הבא- אבל אין ספק שמבחינת מנהיגות, יוזמה ווינריות הוא אחד הקווטרבקים הכי גדולים בתולדות המכללות. מה שמספיק לקולג'ים הרבה פעמים לא מספיק למקצוענים. זו רמה שונה לגמרי של אינטנסיביות, גובה ומהירות של שחקני ההגנה ועוד. אל תצפה לראות אותו מצליח במקצוענים, וגם לא לראות אותו על הלוח בסיבוב הראשון של הדראפט. אבל כן תצפה ממנו לקחת את הגייטורס לאליפות השנה, ולהיות השחקן השני אי פעם שזוכה בשני הייזמנים.

davelor

New member
דעתי

טיבו אמנם לא יכול להוביל קבוצת NFL אבל הוא יכול להשתלב בקלות בהתקפת הWILDCAT שתופסת תאוצה בחלק מקבוצות הNFL.

favre

New member
אף אחד לא מדבר עליו כמישהו שיכול להוביל

קבוצה בNFL. ויילד קאט, כן. קווטרבק מחליף, כן. להוביל קבוצה? צריך קצת מעבר לזה. אבל זה לא מה שחשוב לאוהדי הגייטורס. מה שחשוב זה מה שהוא עושה בקולג'ים, ולא מה שהוא יעשה או לא יעשה במקצוענים. שורה תחתונה- כן, הוא קווטרבק קולג'ים נהדר, אולי הכי טוב בדור הזה. לא, הוא לא יהיה קווטרבק טוב במקצוענים. אבל הוא ממש, אבל ממש לא אובררייטד ברמת הקולג'ים- ההיפך הוא הנכון. ההשפעה שלו על המשחק ועל החטיבה (כאמור הכי טובה במכללות) היא עצומה. פלורידה נראית כפי שהיא נראית היום (הקבוצה הכי טובה במכללות ב3 שנים האחרונות) בזכותו ובזכות אורבן מאייר. כשטים טיבו ילך מהמכללה, כבר באותו היום היא תאבד את הבכורה בSEC

למעלה