פוחד להתאהב

nazmps

New member
פוחד להתאהב

הנה זה מגיע אני מתקרב אני מרגיש כבר את הפרפרים בבטן מחשבות מתרוצצות במוחי מה אומר לה, כיצד אפנה בשמה אני פוחד, אני חושש שמא לא אדע מה לאמר ואיך להתנהג אני מרגיש כמו ילד קטן שלא כל כך יודע מה הוא רוצה מנסה לאזור אומץ לעשות את הצעד הראשון להתקדם קדימה אך כל עוד אני חושב על זה אני דורך במקום לא מתקדם לשום מקום מה יהיה , אני שואל את עצמי מתי כבר אמצא את אהבתי שקט מסביב , מנסה שלא לחשוב על שום דבר רוצה לשבור את הקרח לעשות את מה שעליי לעשות כדי שאוכל להמשיך הלאה עם חיי מבלי לחשוב על העבר שאולי פספסתי משהו שאולי לא עשיתי כשורה הנה זה מגיע אני מתקרב ושוב אותה התחושה - פוחד להתאהב !

מק../images/Emo78.gif....

לכם . מעניין איך לא התייחסתם לזה ? הפחד להתאהב שוב , לחוות את כל הטוב , שוב מחדש , ולפחד מהרע שאולי עומד שם מאחורי הדלת .

babe10

New member
אל תפחד

קבל אותה בזרועות פתוחות. חבק אותה ותן לה להכנס. נכון. לפעמים היא כואבת. לפעמים אף צורבת. אבל כשהיא טובה - זה שווה הכל. את כל הסבל שעברנו עד עכשיו. את כל שברוני הלב הקטנים. אל תסגר. תן לעצמך להרגיש. בסוף זה ישתלם! בהצלחה!

nazmps

New member
קודם כל תודה על העידוד

במקרה שלי הפחד להתאהב נובע מכך שמעולם לא התאהבתי לצערי , בגילי המתקדם (26), זה קצת מפחיד שעדיין לא התנסית במושג הזה שנקרא אהבה.

אהבה או התאהבות

המשפט האחרון שלך קצת בלבל אותי. תקן אותי אם אני טועה, אבל התאהבות נראה לי שכן עברת, לפחות לפי הרגשות שתיארת כאן. כוונתך היא לזה שההתאהבויות האלו לא התממשו לקשר, או שבקשר לא הייתה אהבה? אם זה מה שאני חושבת, אני יכולה רק לעודד אותך שלפחות אתה יודע שעוד לא אהבת, ולא מבלבל את אותן התאהבויות באהבה אמיתית. כשתגיע האהבה תדע מיד לזהות את ההרגשה, היא שווה כל סיכון שלוקחים בדרך, רובנו לא יכולים לחיות בלי לחפש אחריה.

nazmps

New member
אהבה או התאהות

האמת שאני לא בטוח שמה שחוויתי היתה התאהבות , אך אם כן , דבר לא התממש ! כולי תקווה שאוכל להתאהב שוב ולממש את האהבה הזו במלוא העוצמה !

למעלה