פוחדת נורא

פוחדת נורא

שלום לך קרן, שמי שרה ות.ל שלי:20.12.1964 אודה לעזרתך ב: 1. הרבה זמן נפוח לי בצוואר ובבדיקה אחרונה התגלה לי ציטה בצוואר שמאל,ממליצים לי על ניתוח,די פוחדת מה את אומרת?לעשות?לא לעשות? 2.אודה לכיוון לגבי קריירה?מה מתאים לי?לצערי לא ניצלתי את הזמן ללימודים?שייך להתחיל משהו ללמוד עכשיו? החליף משרה?כיום במשק בית תודה שרה

שלום שרה ,

1. כן ממליצה לעבור את הניתוח ולא רואה סיכונים . 2. מתאימים לך הרבה דברים , כן ממליצה ללמוד בשביל הנשמה ובשביל הרצון להחליף משרה זה לא הזמן . בהצלחה,קרן

איזה סוג ועד מתי?

קרן יקרה מזל טוב ליום הולדתך,בריאות אושר ושמחת הלב הבשנה ובכל שנה.......אמן!!! 1.איזה כיוון של לימודים?ממתי אפשרי להתחיל?מתי יתליח לי? 2.יש מצב אי פעם שאשנה תעסוקה?מתי צפי באם כן?לא כדאי אפילו עכשיו למטפלת בבית על ילד או שניים? משהו אחר,לפעמים מרגישה כבר שחיקות עד אין ערוך........ ת.ל:20.12.64 לעצתך אדה שרה

לימודים הינו נושא מאוד

מורכב וכל אדם יכול להתאים עצמו למליון אפשרויות . מה מושך אותך ומה היית רוצה ללמוד ? מתי הזמן ?..... לאחר יום הולדתך הקרוב . בברכה,קרן

קריירה

קרן את רואה אותי בקרוב מחליפה משרה?לשמירת ילדים או משהו? אני מרגישה שהעבודה במשק בית שוחקת אותי נורא? איזה לימודי תעודה מתאימים לי?לאיזה כיוון?

למעלה