פוחדת לגור לבד

פוחדת לגור לבד

שלום לכם, אני מעונינת לעבור מאיזור הדרם לאיזור המרכז מכיוון שאני יודעת שאכיר יותר בחורים באזור המרכז,אני כבר 3 שנים בלי חבר ואני מרגישה מבוזבזת רק מה שאין לי חברים במרכז ואני פוחדת להישאר לבד במרכז ולא לצאת אם לא יהיה לי עם מי,מה שקרה בפעם שעברה כשגרתי במרכז לפני כשלוש שנים מה עושים?

CrazyMagic

New member
מחפשים שותפים..

ואם לא הולך ויש לך את האמצעים, אז תגורי לבד. ואל תפחדי לצאת לבלות לבד, זה כיף ואפשר להכיר הרבה אנשים (גברים ונשים). אני מאמינה שאם תהיי פתוחה ומסוגלת לדבר עם אנשים גם סתם ככה תתחברי עם כמה מהם גם לקשר ארוך.

Dana351

New member
היי זינה

האופציה שהוצעה לך בעניין השותפים היא אחלה מאחר ואני מכירה לא מעט אנשים שגרים כשותפים של שניים ואפילו שלושה (מיותר לציין כי זה מקזז את ההוצאות). באם תבחרי באופציה זו יהיה לך עם מי לדבר,לצחוק ולבלות. אבל לא נורא לגור לבד זה אפילו כיף את לא צריכה להתחשב באף אחד אחר את עושה מה שבראש שלך בלי לתת דין וחשבון. ובעניין להכיר אנשים,היום אפשר להכיר אנשים בכל מקום,אם זה בבית קפה,מסעדה,אוטובוס,סופרמרקט,חוג כלשהו,מכון כושר ועוד ועוד...

JudyWn

New member
יש לי שאלה ../images/Emo35.gif

אמרת שלפני 3 שנים גרת במרכז - ולא היה לך עם מי לצאת. בסופו של דבר החלטת לעזוב ולעבור לדרום. עכשיו את שוב עושה את המעבר למרכז - למה? האם היה שינוי כלשהו בנסיבות שהוביל אותך חזרה למרכז? מה הוא? ולא הייתי דואגת לגבי חברים
היום מכירים אותם בכל מקום. באינטרנט
, במכון כושר, בבית קפה
ואפילו ברחוב.

Hard Nut

New member
סליחה שאני חולק על דעת הרוב...

אם את אדם חסון וחזק מבחינה נפשית- זה סיפור אחר. אבל אם את מתקשה, ואינך מרגישה חזקה וחסונה מבחינה נפשית- הרי שהבעיות האלה ילכו איתך באשר תלכי... הם ילכו איתך גם אם תבחרי לעבור לגור במרכז מנהטן בניו יורק (שזה קצת יותר "נחשב" מאשר תל אביב). אני שואל זאת, מאחר שסיפרת שכבר היתה לך התנסות אחת באזור המרכז- שלא הצליחה. אם את אדם רגיש ופגיע, מומלץ שתחשבי גם על כוון של טיפול בבעייה הזו. את יודעת- מגורים לבד בעיר זרה ומנוכרת, ולפעמים גם עויינת- כל אלה עלולים להקשות עלייך מאד. אין בכוונתי חלילה לרפות את ידייך. להיפך. פשוט להסב את תשומת ליבך שלא בהכרח השינוי במקום המגורים הוא הפיתרון, אלא לפעמים השינוי הפנימי בנפש שלנו- הוא החשוב יותר. אגוז.

Dana351

New member
מסכימה איתך חלקית

קודם כל ת"א היא לא מנוכרת ובטוח שלא עויינת,אני גרה בתא כבר המון זמן פעם זה היה לבד ופעם עם חבר ,זה בכלל לא משנה. גם עליי עברו ועוברות בעיות מכל סוג שתיבחר וגם אני אובר רגישה ומאוד פגיעה,אבל המעבר לתא היה הדבר הכי טוב שעשיתי(סיפור ארוך) מסכימה עם העובדה שהיא צריכה במקביל לטפל בעצמה ואז היא תוכל להיות פתוחה יותר נפשית להכרויות,הבדידות שלה זועקת.

היי

מה מצב זינה בעיקרון אני גרה במרכז עם שותפה מהצפון אז אם תרצי לדבר תשאירי הודעה

למעלה