פוזפז היקר..!!!

פוזפז היקר..!!!

בכוונה שמתי את התגובה שלי בתור הודעה,כי רציתי להגיב לכל השירשורים האחרונים בהשתתפותך..!! מממממ מאיפה להתחיל..?? חמוד,מה נסגר איתך? למה המצברוח הזה?? רק בגלל שאף אחד לא הגיב להצעה שלך לצאת למסיבה?? למה ישר לקפוץ למסקנות ,ולהיכנס ל"סרטים" אני למשל כל הסופשבוע הזה,לא הייתי כאן,אבל אם הייתי כאן,בכיף הייתי יוצא איתך..!!ואולי אחרים גם היו עסוקים.. (מה הסיפור שלך??) וכן,אתה כן מיוחד(והכוונה היא לא לפגוע שיכלי!) וכן,אתה כן אינטלגנט..!! למה כל כך קשה לך להאמין??? תראה,אני לא מתכוון עכשיו לנתח את האישיות שלך(כמו שמישהו אחר כבר עשה..ועוד רק משיר שכתבת!) והאמת שגם אין לי כ"כ כוחות..(אתה נראה לי פרוייקט גדול מידי..
) רק עצה קטנה לי אליך.. תתחיל להאמין במה שאנשים אומרים..!! ואז,מבטיח לך,הכל יראה אחרת..!!
נ.ב: play boy5 ראיתי את כל התגובות שלך לפוזפז,וממש נזכרתי איך תמכת בי כשרק הכרנו,כשאתה בעצם הנשא היחיד שהכרתי..!! אתה נשמה טובה

play boy5

New member
יריבון אתה תמיד מפתיע אותי לטוב ../images/Emo24.gif

זה יריבון שהכרתי לפנה כ 7 חודשים ? ויריבון של היום ; הבדל ענק ; אגב אז שהכרתי אותך תמיד הרגשתי שאתה בן אדם חזק ;; בתולה מבין בתולה חחחחחחחחח אתה גדול אתה חזק .. תודה לך יריבון על המלים היפים שכתבת עלי
פוזפז לא רוצה לחזור על משאמרתי שוב ; רק היתי ממליץ לך לשמוע מיריבון החזק האמיץ

יריבון האחד...והיחיד!

כל מילה אמת... למרות שלא אהבתי את הרמז המתייחס לניתוח מתוך שיר... אתה כנראה חבר אמיתי וטוב... יונק.

תבוא כל יום..

על מי הרמז? כבר לא הבנתי על מה כוסחתי... שמח שזה לא אני... יונק.

אני כאן כל יום..!!../images/Emo13.gif

אבל תודה שהזמנת בכל אופן.. ובקשר ל"כיסוח" ממש לא התכוונתי "לכסח".. בערה בי הערה צינית,והייתי חייב ל"שחרר לחץ"..
) (ואני ממש(אבל ממש) לא "מהמכסחים",אני דווקא נורא עדין..
)

למעלה