פוורים =]

פוורים =]

פורים הולך ומתקרב... וסביר להניח שלרובכם אין רעיון לתחפושת.... ולכן.... כל אחד ישרשר כאן רעיונות לתחפושות מקוריות ויפות שהוא התחפש בעבר/ שראה בבצפר... ואז נאגור רעיונות... הולך?! הולך!!! יאללה לשרשר...

asafsho135

New member
בנני ובנוני!! ../images/Emo3.gif

התחפשו לזה אצלנו שנה שעברה, וזה היה קורע! ואם כבר, עוד תחפושת מקורית :)) [מצורפת בתמונה] הם זכו אצלנו במקום ראשון בתחרות תחפושות שנה שעברה.. למי שתהה, לא, המורים לא היו חלק מהשופטים..

../images/Emo6.gif

קרועיםםםם

yara derei

New member
באמת שלא חסר..

ועוד עכשיו כשיצאו מלא מלא מלא מלא מלא תחפושות יפות כמו יו גי הו!!! ומקיטהה!! וסאקורהה!! חח סתם..P= אז ככה: זוגות=טאחזן וג'ין, יסמין ואלעדין, מוגלי ובאנה, אדם וחווה, פיטר פן וטינקרבל, נינט ויהודה, תאומים סיאמים[למרות שזה סתם בלאגן!!], סימבה ונלה, וקיצור כל המיוצרים והבנות זוג שלהם..או כל צמד חמד שמופיע די הרבה בתקשורת..נגיד גדי סוקניק ויונית לוי חח זה יפה רצחח אבל אפ'חד לא ממש יבין..יחשבו שתי אנשים התחפשו לעורכי דין חחחח קבוצות=בנות הפאורפאפ, דרדסים, הכיתה של ארתור חחחחחחחחח, חבילת צבעים/מרקרים, ממ שבט בדואי, להקה קולמביאנית חח[התחפשו אצלנו שנה שעברה היה נחמד!!], זהו אין לי בנתיים עוד רעיונות אני גם מחפשת תחפושת מקורית-משהו אבל אין הכל כבר יצא מהתחת!! כשאני ימצא עוד רעיונות אני יגיד..

אצלנו בבצפר...

היו כמה בנות שלבשו הכל ירוק ותלו מקדימה שלט "זה בעצם צהוב אבל אתם רואים את זה ככה רק בגלל הראש הכחול שלכם".. היה חמוד... מממממ היו 9 בנים שהתחפשו לדובוני אכפת-לי.. חח הם אשכרה קנו את התחפושת של הילדים.. זה היה ענק... הייתה אחת צוציקית התחפשה לשלגיה.. ולקחה 7 בנים ענקים והם היו הגמדים...

yara derei

New member
חחחחוח אהבתי את האחרון..

אבל אצלנו הרוב נורמאלים כאילו בגובה סטנדרט..אין ממששש גבוהייםם.. אולי שלוש ארבע לא יותר מזה.. אבל דרדסים?! יש בשפעע!!

../images/Emo10.gif

כבר פתחתי שרשור על פורים
טוב שיהיה... עד עכשיו לא חשבתי על משהו טוב לפורים. וואי יש אצלנו אדלוידע (איך כותבים את זה?!) קיצר אנחנו עושים משהו תלת שכבתי P: י', י'א וי'ב ---> מכינים איזשהו משהו ענק על גלגלים. ומקשטים אותו והכל... ולפי זה מתחפשים. וואי זאת הפעם הראשונה שאנחנו עושים את זה P: למה נזכרתי בזה? כי כנראה שהשנה האחוזים שנעשה מסיבת פורים בבצפר נמוכים מאד מאד מאד... ( כי שנה שעברה לא היה משהו... כנראה שמיקי גבע לא היה מספיק מצחיק P: ) אז הדבר היחיד שמוציאים אותנו בקושי זה האדלוידע הזה... נכון שזה ממש מעפן? =\

בכיתה ז התחפשתי ל..

התחפשתי לפיקאצו חימצנתי את השיער בפעם הראשונה והאחרונה בחיי וחשבתי שאני יצליח להגיד כל היום פיקאצ'ו בלי להפסיק עד שכבר רציתי לשתות מים והיה קשה להסביר לחברים מה אני רוצה אז אמרתי כוסעמקק תביאי לי כבר מים .. הייתה תחפושת טובה אבל לא צוחק

למעלה