פוד חארט

פוד חארט

11.10.06 ארוחת צהריים עסקית דיל של ישרכארט 190 לזוג ראשונה עיקרית אחרונה יין וקפה החוויה החלה בצחנה הנוראית שבחניון האופרה בצמוד למעליות עלינו "בית יונתן" חחחחחחחחחחח הזכיר לי איך הגעתי בפם הראשונה לרושפלד וראיתי שכתוב על הבנין "בית יונתן" ואמרתי... שיחק אותה בגדול הא?... אז רושי כבר מזמן נמוג אבל היונתן נותר ומה שבפנים כמטחווי קשת... עינבל שירתה אותנו פרצוף חמוץ בשום שלב לא עניין אותה מה שעובר עלינו הושיבו אותנו בפינת שולחן על הרגל העבה של השולחן כאילו בעונש תחת אזהרה עברנו מקום כבר ככה להתחיל איתי? פתיח לחמים וממרחים קרקרים של שרימפס מיובש, לחם פירות יבשים מתקתק ומעניין, ופוקצ'ה\פריקסה מעולה הממרחים שלושה ושלושתם חבלללללזמן (חצילים מוקצף, יוגורט צזיקי שמן סמיך ועשיר, ועגבניות חמאה עדינדין יופי) השוס של הארוחה אהבתי וכבר אמרתי שאם ככה זה מתחיל סימן לטוב וטעיתי כמה טעיתי קסטנבאום זה ציפיתי ליותר להרבה יותר סאשימי חצילים וטרטר בורי בויניגרט ליים וסוכר דקלים - הדג טרי וטוב, החצילים מעניינים אבל מתובלים בתוקפנות חמורה והעפילו ממש העפילו על הטרטר הבריטים היו עוצרים אותם ומעבירים לקפריסין בלי לחשוב פעמיים ובכלל מדוע לקרוא לסשימי פשוט וגס של דג "טרטר", רק כי כבר קראת לחצילים שבאותה מנה "טרטר"... שילוב גס ובוטה מדי ועונש לדג פטריות פורטובלו מושחמות מוגשות עם סלט ירוק על מצע עדשים וגבינת מסקרפונה מה אגיד ומה אומר אין לא היה ולא יהיה קשר בין הפריטים עדשים מאודות ללא תוספת מלח אפילו ירק ירוק ללא כלום מסקרפונה שמראש נייטראלית לחלוטין בטעם בקווצות קטנות והפטריות שעומדות בפני עצמן למרות למרות שהן לא עמדו הן שכבו להן מבויישות ונכלמות פשוט לא מתחבר כלום לכלום גיבוב של פריטים לא מתאימים ללא כל טעם בצלחת חייב לומר ששתי המנות הראשונות היו גדולות אפילו מדי לטעמי ויש שזה יעשה להם אתזה אףחד לא שאל לטעמנו ולעיקריות כדורי בשר טלה אסייתיים מוגשים במרק קטן של עגבניות חלב קוקוס ופאק צ'וי כדורי הבשר היו שרופים לחלוטין, יבשים להחריד ואיפה הטלה ואיפה הם, פשוט יבש עד כדי שנמוג הטעם ארבעה כדורים קטנטנים שחו להם במרק כאמור שטעמו מרקמו ואיכותו הזכירה ממש הזכירה מחית משקית כלשהי של קנור בחמישה שקלים ותישעים ותשע אגורות בסופר בחייאת שוב אותו סימפטום אין שום קשר בין המרכיבים הכדורים כמות שהיו לא התאימו לרוטב\מרק פילה מוסר מושחם במלח ים מוגש על מצע קרם תפו"א עם בצל סגול קונפי וחמאת עגבניות ברוטב יין לבן המנה "הכי בסדר" בארוחה הדג היה דג טרי אבל עשוי יתר על המידה שני חלקי פילטים (כחצי ממנה מקובלת) תובל באכזריות ממש מלוח וגס הפירה טוב לא רובושון אבל טוב בסך הכל עובר לא יותר שתי העיקריות היו קטנות קטנות מדי שוב אףחד לא שאל לטעמנו קינוחים.. גלידת וניל עם פירות יער קצפת ונטיפי מרנג פריכים קפולסקי לא יותר מוס שוקולד פרלין ומעדן ברולה עם קרוקנט אגוזי לוז איכותי וטוב אישית לא הייתי לוקח אףחת מהאחרונות הללו אבל זה נכלל בדיל והמבחר היה מצומצם אז טעמנו זהו שוב אףחד לא טרח לשאול איך היה שילמנו הלכנו חזרה לסירחון הנוראי במעליות שחתם את החווייה ואף שחשבתי שהוא משתלב טוב גם נתתי קרדיט וציינתי שהסיומת בחניה מעט הקצינה את הסה"כ קסטנבאום מסתבר שאתה לא זה עם כל הפוזה שיש עליך במדיה מבחינתי מה שחוויתי היום.. זה אתה כי זה מה נתת לי בבית שלך פוד חארט לא נחזור

ראובל

New member
למה התוקפנות הזאת מול ירון?

ועוד כשאתה מסתתר תחת ניק? זה יפה ככה? "עם כל הפוזה שיש עליך במדיה?" מה זה הדבר הזה חליל? מתקפות אישיות מתחת לחגורה? ומה אשמים בפודארט שיש סירחון במעליות? הם אחראים למעליות??? מכל המנות שציינת, היחידה שטעמתי היא הטרטר בורי בפרוסות דקיקות של חצילים, ולדעתי זאת מנה שהיא מלאכת מחשבת של עדינות, מיזוג נכון של טעמים ואסתטיקה ברמה גבוהה. "שילוב גס ובוטה"? בעיני, הביקורת שלך גסה, בוטה, תוקפנית ולא עניינית. אה, וכותבים האפילו. העפילו זה באמת אצל הבריטים.

פ ו ל ק ע

New member
מעבר לזה שיש שף אחר שאחראי על

ארוחות הצהריים בפוד ארט. קואים לו עומר מילר.

Mastika

New member
../images/Emo8.gifביקורת מקסימה ומשעשעת

אין ספק - לכתוב אתה יודע. לגבי הביקורת - אני חייבת לציין שלא פעם הייתי בפודארט וחוויותי היו שונות.

eitan 5

New member
עכשיו נקבל מגילות ארוכות יותר

עם סלנג אינטרנטי מיגע(אפ'פם כבר אמרנו?) ונסיון מתמיד להיות "מה זה מתוחכם" בסגנון אודטה.בסדר הבנו אתה גבר שבגברים.(יש תמונה חדשה בכרטיס?)...(יונתן אומר שמי שמנסר חייב לדעת שעפים שבבים)ננה יש עבודה... הגרופי תחת מתקפה...

anatc

New member
eitan 5 מכה שנית ../images/Emo5.gif

מה יהיה? שוב הזדמנות ללבות אש? פירומן אדוני/גבירתי? (אינטרנט - לך תדע) חיפשתי ולא מצאתי ביקורת על מסעדה מצאתי רק ביקורת על שמות שהורים בחרו לילדיהם ועל סגנון כתיבה של מי מחברי הפורום ו- חדש!! סידור עבודה לחברי פורום אחרים נראה לי טעות בפורום, לא? נראה לי מזוכיסטי להקפיד לקרוא "מגילות ארוכות עם סלנג אינטרנטי מיגע(אפ'פם כבר אמרנו?) ונסיון מתמיד להיות "מה זה מתוחכם" בסגנון אודטה" את/ה באמת לא חייב/ת

Merav B R

New member
וזאת הפעם האחרונה שאתה מעליב חבר/ת

פורום זה. הפעמים הבאות אם יהיו ימחקו.

ננה f

New member
נכון איתן יש עבודה. אבל...

היא צריכה להיות ממוקדת באיך לסכל טרולים ושאר מרעין בישין.

למעלה