פודל- כמה שאלות

alonagu

New member
פודל- כמה שאלות

משמעת- כלב פודל בן שנתיים. אם אני משחררת אותו בפארק, ממש לא מאפשר להחזיר לו את הרצועה. ברגע שמבין שאני רוצה לקשור לו את הרצועה שומר מרחק ממני. לא עוזר צ׳ופרים.. עד כדי שאני נאלצת לחזור לגן כלבים כדי לשים לו את הרצועה במירווח שבין 2 השערים…
תזונה- אוכל רויאל קאנין. מאד לא אוהב. מוסיפה לו קוטג׳ או ביצה קשה.מעוניינת בהמלצה על אוכל אחר המתאים לפודל.
מקלחת- המלצה על שמפו המתאים לשיער מקורזל
תודה.

שירן ל11

New member
פודלים מגיבים טוב לחיזוקים חיוביים

תתרגל איתו פקודת '' אליי'' בבית, תציע חטיף ותקרא לו, שישב, ותן לו חטיף. ככה כמה פעמים, אח''כ קודם תגיד ''אליי'' בלי להראות את החטיף, ואחרי שבא- תן לו. זה בסדר להציע חטיף תמורת התנהגות טובה. חטיף לא חייב להיות משהו קנוי ומעובד, יכול להיות גם קוביה של גמבה אדומה.
בנוגע לאוכל- רויאל קנין זה מזון באיכות מאד ירודה, יש בו המון קמחים והמון תירס והמרכיבים לא איכותיים בעליל. זו חברה ענקית שנותנת המון חסויות למרפאות ותערוכות אבל תכלס אוכל לא מהאיכותיים בשוק. אני ממליצה על מזון ללא דגנים או עם מעט דגנים מלאים ואיכותיים, מקור חלבון איכותי ולא קמח כמרכיב ראשון וללא תוצרי לוואי זולים של בשר כמו שומן עוף. למשל: taste of the wild, go, now, N&D, MERRICK... יש המון חברות טובות. אני מאכילה בGO סלמון. רמת חלבון לא גבוהה מדי, ומתאימה לכלב שלי שיש לו עור רגיש. הוא מאד אוהב את האוכל כבר שלוש שנים. בהצלחה!

nangel

New member
פודלים מאוד חכמים

הכלב למד מה קורה כשאתה מחזיר את הרצועה.
למד אותו משהו חיובי במקום, למשל לתת לו צ'ופר עם פקודה מסויימת במקום אחר. לאט לאט תשתמש בפקודה גם בפארק.
עוד פתרון הוא לשים לו רצועה אבל לא לצאת מיד מהפארק כדי שלא יקשר את חיבור הרצועה עם סיום זמן הכיף שלו שם.

אוכל - אנחנו נותנים אקאנה דגים כבר שנתיים. אוכל איכותי ולא אוכל זול בכלל אבל בגלל שזה כל מה שהוא אוכל אני חושב ששווה להשקיע. יש לנו נסיון טוב גם עם Taste of the wild דגים שהוא יותר זול.
ממה שניסיתי ללמוד פודלים רגישים יחסית למזונות ולכן כדאי שהאוכל שלהם יהיה על בסיס דגים וללא קמחים.

שמפו - משתמשים ב Espree לעור רגיש. יקר בטירוף (50-60 ש"ח לשפופרת) אבל מקלחים פעם בחודש ככה שזה מחזיק לכמעט שנה.
שמעתי על אנשים שמקלחים בשמפו לתינוקות של חברת ג'ונסון. לא ניסית בעצמי.

למעלה