פוגע בתדמית?

משש

New member
פוגע בתדמית?

לפני כשבועיים פרצה שריפה בדירה בבית שמש.יצאנו שלושה כבאים ומוקדן כמתנדבי מד´א באמבולנס למקום הארוע. בהגיענו למקום הארוע התברר כי אין לכודים בדירה. תפקידנו כאנשי מד´א היה לאבטח בארוע. כמו כל כבאי שרואה שריפה וניגש לעזור כך עשינו. לדעתכם פגענו בתדמית הכבאים כאשר פעלנו בשטח כאנשי מד´א בפעולת הכיבוי?????

ממש לא פוגע בתדמית לדעתי

להפך, זה ממש נראה יפה מהצד- שיתוף פעולה וזה. אבל לפי מה שאני יודעת (אמרו לי את זה פעם...) זה פשוט אסור, להשתתף באירוע אם אתה לא במשמרת ולא על מדים

Amitg

New member
אני חושב שאת טועה ענבל!

המניעה היחידה שיש בהשתתפות באירוע מסויים הוא הביטוח וזה חלק מהסיבות שבהם אזרחים או אפילו כוחות הביטחון האחראים לא עוזרים לנו בפעולות הכיבוי החילוץ עכשיו אני לא חושב שצופה או כבאי לא יקבל את דמי או שירות הביטוח שלא אם הוא לא היה על מדים כי הביטוח הוא אישי ולא ע"פ המדים שלך אלה אם למשל לא היית עם מעיל תקיפה ונכוות בזמן האירוע ויצליחו להוכיח שאם היית עם מעיל הפגיעה היתה נמנעת אז באמת הביטוח לא יכסה אבל לא מדובר פה על מדים אלה על בגדי מגן ובקשר לעניין של היותך במשמרת גם אני חושב שאת טועה אבל ברגע שהגעת למקום את חייבת ליידע את אחררראי האירוע בשטח אם זה הראש צוות קצין או כל בנאדם אחר שהגעת למקום באופן עצמאי ואת מתכוונת לעזור בפעולות במקום והוא צריך לדווח על זה בקשר למבצעים בשביל שהכל יהיה מוקלט ושלא יעשו אח"כ בעיות

יכול להיות שאתה צודק עמית....

אחרי הכל לך יש גם יותר נסיון באירועים והכל.... אני רק אמרתי את מה שאמרו לי פה פעם בפורום....

fireman

New member
לא פגעתם בתדמית

כמו שסיכנתם את עצמכם לשווא וללא כל כיסוי

למעלה