פוג'י מה איך ולמה....

• פותח הנושא lb22
  • פורסם בתאריך

lb22

New member
פוג'י מה איך ולמה....

אז עוד שבועיים אנשים למי שעוד לא יודע לא נראה את הגראנד פרי היפני בסוזקה (ביתה שלה הונדה עד כמה שזכור לי) אלא נראה את המסלול בפוג'י. בגוגל ארץ אין תמונה ברורה של האזור למרות שההר הזה הוא מדהים ביופיו. בקישור הבאה אפשר לראות את הלייאווט של המסלול שנראה איך נומר.....מעניין אבל גם משעמם אם מקלארן יתפסו יום. שימור לב קודם כל לשמות של הפניות (פניית קוקה קולה , פניית פנסוניק , פניית דנלופ..מעניין :) ) זהו מסלול הבית של קבוצת טויוטה אז הם יקוו להראות שהם שווים משהו שם :). חוץ מזה ישנה ישורת זינוק סיום ארוווווווווווה מזכירה מאוד את הישורת של תורכיה ושל מונזה שמתסיימת בפניה חדה ימינה... יהיה מענייין גם לראות את הנהגים בפניות 10 11 12 שלוש פניות מאוד מעניינות...

tomerol

New member
פייי ... קפיטליזם יפני טיפוסי (שמות הפניות)

הסבב תופס יותר מדי סטייל של ארה"ב

lb22

New member
האדום האדום :)

תודה תודה :) עעכשיו חזרתי ממשמרת יום כיפור בבלוקבסטר ... (המשמרת התחילה אתמול בשבע בבוקר) ואני הולך לישון עד מחר בערב (למשמרת ערב שאחרי כיפור.

tomerol

New member
משמרת יום כיפור, אה?

היה לחץ רציני בטח
. נשארו בכלל קלטות?

superbobik

New member
אז הבנתי שפוג'י מחליף את סוזוקה

מה יקרה עכשיו עם סוזוקה? הוא בשיפוצים או משהו? האם פוג'י יהיה המחליף הקבוע עכשיו? או שהאם נראה את שני המסלולים לסירוגין כל 2 עונה שנייה? ושמעתי גם שפוג'י הוא המסלול הביתי של טויוטה,זה נכון?

lb22

New member
כמה תשובות

לגבי המסלול הוא אכן המסלול הביתי של טויוטה , לגבי שנה כן שנה לא אני לא כ"כ סגור על זה אבל זה נראה לי ככה יהיה. אני אישית מתגעגע לגראנד פרי של סוזוקה אני מאוד אוהב את המסלול הזה כי היו בו כמה פניות מאוד מאתגרות מבחינת הנהגים (אני לא זוכר אם זה שם אבל ה 180R שבאה אחרי הפניית פרסה זו אחת הפניות בנוסף כמובן לאורוג') בכל מקרה המסלול בפוג'י גם טומן בחובו כמה אתגרים לא קטנים יש בו וואחד ישורת וקטע טכני מאוד (פניות 8-12 לפחות) יהיה מעניין לראות את הפראריות שם, למזלי הקוולי יהיה בבוקר ככה שאני אוכל לקום וגם ללכת לעבודה בצהריים.. אני מקוווווה מאוד שהפראריות ימשיכו את הקו שלהם ושהמילטון ימשיך את שלו למרות שתיאורטית במירוץ הקרוב הוא יכול להעיף מתמודד אחד מהתואר....

למעלה