גחלילית זוהרת
New member
פה רה צוף../images/Emo3.gif
משהו מהמגירה העליונה
פה רה צוף "אופס...ואוו אוף, סליחה מי את? אני? מה את לא רואה? אני פה רה צוף הא? אהה כלומר? כלומר, הווה אומר אני פה רה צוף! מה את אומרת?? מה שאת שומעת בחייאת? בחיי את , הוא ,הם ואני, פה רה צוף ואיפה גוף? מי צריף גוף? מה זאת אומרת? כל אחד צריך! אז זהו שלא מה זאת אומרת? אני אומרת שמה שחשוב זה הבפנים איזה פנים, בקושי יש לך פרצוף או הו או, אז זהו טפיי שיש לי יותר מפה רה צוף, יש לי גם אם תתקרבי קרוב – בפנים . עזבי ת'בפנים איפה הגוף ? ולמה לירוק ?מה יש בפנים מי מגיע לבפנים מספיק לראות את הפרצוף! יש גם יש, זה שאת לא רואה... זה לא רק אני, זה כולם, כולם צריכים לראות. אני לא מסכימה אתך, ממש לא ואם תביטי היטב תבחיני ואם תתקרבי קרוב תרגישי מה להבחין, אני רואה רק פרצוף וגם הוא לא משהו ומי רוצה להתקרב קרוב? על טעם וריח אין מה להתווכח והפה רה צוף שלי מדהים. חח מדהים הא? והבפנים גם כזה בוהק? יש חלקים בפנים זוהרים, יש כמה כבויים צריך להתקרב ו – מי רוצה להתקרב לפרצוף ללא גוף? יש מי שרוצה. וזה פה רה צוף לא פרצוף! והחשוב הוא – התחלנו שוב? הבפנים? בחייך אצלך רואים פרצוף וכולם בורחים מחפשים את הגוף, מפחיד! את חייבת להשתחרר מתובנות שגוייות ומה מפחיד כאן? אצלי תבניות הן רק לעוגות וזה מפחיד לראות רק פרצוף ולא הבנתי עברנו עכשיו לדבר על עוגה ותבנית? ממש לא ואולי קצת כן, איך את בוחרת את העוגה? לפי מה? לפי איך שהיא נראית ואחרי שהיא נראית מה את עושה? אוכלת כמובן נו מה? ואז? ואז מחליטה אם היה לי טעים או לא! יפה מאד כלומר את מבחינה בפה רה צוף זה מה אמרתי ועוברת הלאה אבל את לא עוגה את בלי גוף אוף! לא אני לא אוף אני קצת פה וקצת רה לפעמים זה יוצא רע ולעיתים יש גם צוף לא הבנתי את עוגה עם פרצוף? אולי, זה תלוי בך. אני יכולה להיות התבנית ויכולה להיות גם הצוף דיי, אני רואה פרצוף בלי גוף כי את מתעקשת כמו כולם לראות רק את הפה בלי הרה והצוף, בלי להתמקד בבפנים, רק בחוץ אבל את לא מבינה אני... בלי אבל וחסל, כל אחד בוחר את הפה רה צוף שלו ומחבר לו את התבנית שלו תרצי תראי, לא תרצי לא תאכלי אז אני צרכה לאכול עכשיו? אם תבחרי. הכל תלוי בך, אני הולכת לסדר קצת את הצוף כי היה לי היום קצת רה והרבה פה היה לך יום של צוף רה פה? לא. היה לי פה וגם קצת רע והרבה צוף ועכשיו אני צרכה לחבר את הכל ולהכניס לבפנים את השיירים שיירים? יש לך שיירים ? את באמת עוגה הא? פעם ראשונה שאני פוגשת בעוגה אני לא עוגה ולא עוגייה אני פה רה צוף ואם תעצרי לרגע תראי את כל העוגה. התעייפתי ממך בוודאי שהתעייפת לא פשוט להחליט איזה חלק הוא החשוב בפה רה צוף, לכי לנוח עד הפעם הבאה אני רעבה לאיזו עוגה טובה את רעבה לתובנה, אל דאגה היא תגיע, לשירותך תמיד. ואל תשכחי כל פעם שאת מסתכלת, חפשי איזה פה רה צוף אחר, תופתעי כל פעם לגלות משהו חדש. אני הולכת להסתכל על עצמי בראי כדי לבדוק שהגוף שלי מחובר לפרצוף. זה לא ממש משנה לעיתים הוא מחובר ולעיתים לא, מה שחשוב הוא מה תעשי עם המפגש של הפה רה והצוף, אל תיבהלי מהאין קחי את היש השתדלי לבחור את הצוף! יאללה 'סתלקתי אני והפרצוף שלי ביי פרצוף אוף להשתמע פה פה פה רה ציף צוף." כל הזכויות שמורות .c רק טוב!!!
משהו מהמגירה העליונה