פה קל להעלות תמונות! מוזמנים להעלות את חתוליכם!

אלישבע777

Well-known member
אימצתי לפני כעשרה ימים, גור חדש כלבבי ועוד... מהרחוב!! איך שראיתי אותו - התאהבתי! הוא בן חודשים או חודשיים וחצי עדין ופעיל. לא מורעב, רגיל למגע יד. יש רק בעיה אחת- החתול הגדול מיש מיש בן 12 (יש המון סרטים ביו טיוב, על תעלוליו הרבים!!) מחורפן לגמרי. מעולם לא שמעתי שמעתי אותו נושף ורושף באימה כזו ואפילו מכפכף בעוז. אלו גילויים, שלא ידעתי עליו מעולם!!... מיש מיש חתול הפלאים, שתמיד היה שקט ונינוח - הפך לחתול נרגן , עצבני ומדוכדך. מתבודד על ארונות המטבח ולא זז משם רוב היום. והגור? - לא שם עליו בכלל. ממש לא מתרגש מהצעקות. אני לא מתערבת- הם צריכים ללמוד להסתדר לבד.
כשמיש מיש אומץ בגיל חודשים, היה בביתי חתול בן 16 רזה וחולה שגם הוא נשף ורשף וכפכף... ממש אותו סיפור בדיוק... והם למדו להסתדר. אנסה להעלות את תמונת הקטן ששמו בישראל טופי.

קבצים מצורפים

• במיטה החדשה9.7.20.jpg
    במיטה החדשה9.7.20.jpg
    1.9 MB · צפיות: 23

Yukita

Active member
מנהל
ליבי ליבי למישמישון המסכן....אבל יש לקוות שיתרגל. ברוך הבא לטופי! |סוכריה|

אלישבע777

Well-known member
מיש מיש המרהיב ביופיו ובאופיו. בימים טובים יותר, כשלא היו לו דאגות של אח קטן...

קבצים מצורפים

• IMG_2914.JPG
    IMG_2914.JPG
    3.9 MB · צפיות: 18
אחרי מותו הפתאומי לפני הקורונה של הג'ינג'י המיתולוגי שלי עם העין האחת קיבלתי ג'ינג'י חדש. חוזר בשאלה. כאן הוא עוזר לי להשלים פאזל כשהייתי בימי חופש כפויים בסבב קורונה 1 20200412_163838.jpg

g l o r y

New member
דווקא לא קל.... כל התמונות שלי גדולות מדי, היישר מהטלפון 🤨

גורדיאן-II

Active member
כאן זה 2/3 מקבוצת שליטי הבית.
מקדימה טייגר, לא הכי חכם בעולם אבל לב של זהב, בהבעה אופיינית של 'אפשר לעזור לך במשהו?'
מאחורה נקסי, חכמה ומרושעת, עם מבט של 'תעוף מפה עם המצלמה לפני שאני קורעת ת'אמא שלך.' 2.jpg

Yukita

Active member
מנהל
כאן זה 2/3 מקבוצת שליטי הבית.
מקדימה טייגר, לא הכי חכם בעולם אבל לב של זהב, בהבעה אופיינית של 'אפשר לעזור לך במשהו?'
מאחורה נקסי, חכמה ומרושעת, עם מבט של 'תעוף מפה עם המצלמה לפני שאני קורעת ת'אמא שלך.' צפה בקובץ המצורף 217
תמיד כיף לראות שניים: -)

למעלה