פה מותר לקטר?

מקוקה1

New member
פה מותר לקטר?

האיש כבר כמה שבועות עובד ימים ארוכים ומגיע הביתה לילה או שניים בשבוע. עד עכשיו זה היה ללא ידיעה מתי זה יסתיים ועכשיו נודע סוף סוף שהמערכת שלהם עולה לאוויר במוצ"ש הקרוב. כך שהלחץ הגדול בסופשבוע ואחריו מקווים שתהיה תקופה רגועה. כל פעם היה יוצא מהבית ללא ידיעה מתי יחזור. הילדים לא יודעים בכל יום אם אבא יחזור היום או לא (אנחנו גרים רחוק ממקום העבודה. הוא בד"כ עובד מהבית וכשצריך להיות כמה ימים רצוף במשרד ישן אצל ההורים שלי) וזה משגע אותם ואותי. מדהים הזלזול של מקבלי ההחלטות בחייהם של האנשים הנוגעים בפרוייקט. אנחנו עוד בקטנה. יש פה אנשים מארה"ב ואירופה שמצוותים לפרוייקט ולא יודעים מתי זה יסתיים. בנוסף, הילדונת (3.5) דורשת המון תשומת לב - ורק ממני. להלביש אותה, לקלח אותה, להפשיט אותה, לנגב לה, לקחת אותה אל ומהגן, לסחוב לה את התיק וכו' וכו' - דברים שבדרך כלל יודעת לעשות בעצמה ועשתה בעבר. וצריך להבין אותה - נולד לה אח לפני פחות משלושה חודשים. תקופה שבה אמא נעדרה מהבית למשך כשבועיים, וביום יום מתעסקת עם ילד אחר ולא רק איתה (כמו שהיתה רגילה מרגע שנולדה). הגדול (5.5) כבר מזמן ויתר על אמא בשבילו וכמעט ולא דורש אבל גם לו יש את הצרכים שלו ואני לא ממש מצליחה לעזור. זה יוצא שכל יום אני מכינה 4 ארוחות (בבקרים שהאיש בבית הוא מכין להם ארוחות לבוקר ולגן) - בוקר, גן, צהריים וערב. ואת כל ההכנות לפניהן ואחריהן. אה, וגם אני אחרי לידה ויש תינוק בן פחות משלושה חודשים שבעקבות אחיו האוהבים מנוזל, משתעל ומחרחר קשות... אההההההההההההההההההההה

Jackie O

New member
סיוט!

מקוווה שלפחות יקבלו איזה בונוס שווה על עמידה ביעדים בלחץ הזה... אני יכולה לחשוב על טיפים להקל, אבל נראה לי שאת זקוקה בעיקר לחיבוק...
מקווה שיעבור מהר והחים בבית יחזרו איתו לשגרה ברוכה.

ענק

נראה לי הילדונת והצעיר בן ה 4, בדיוק מאותו הזן - אמא, ועוד קצת אמא ורק אמא, בעיקר בחודשים האחרונים, עת הצטרפה היונקת המהממת....לא מרשה לאף אחד להתקרב אליו - לא פיזית ולא רגשית. זה מתיש כ"כ, כך שאני ממש יכולה להבין את העומס בפן הזה. מקווה שהגבר יסיים בקרוב ויחזור למחוזותיכם בקרוב מאוד... ושירגיש טוב הקטנטן

מקוקה1

New member
נראה לי שזה נגזרת של ילדי הסנדוויץ

עוד לפני שהיו סנדוויץ'

פישים

New member
עמוס נורא

יש מצב לקבוע לך זמן לעצמך לעוד שבועיים ככה? מסאז' / תספורת / קפה לבד עם ספר - מה שעושה לך טוב ויתן לך תחושת פנאי מירבית + יחזיר לך קצת כוחות. עוד שבועיים - כי עד אז תחזרו לשגרה כלשהי ובינתיים יהיה לך אור בקצה המנהרה. כשהזורחת הייתה תינוקת, מיד אחרי שחזרתי לעבודה, היה לנו רצף מטורף של עבודה לתוך הלילה, חוסר שינה (בלי שיניים היא הייתה מתעוררת כל שעתיים ברוטו לינוק) חו"ל ומילואים ואפנדציט שלו ושוב חו"ל וכו' . קיטרתי ולחצו עלי בטמקא ז"ל לקחת זמן לעצמי - אפילו ההתכוונות לשם עשתה לי טוב. ללא ספק הרווחת את הזכות! תהיי חזקה - השיא הנוכחי אוטוטו מאחוריכם. (כתבתי בהמשכים והתחלתי מזמן, כך שאין לי מושג מה כתוב בתגובות אחרות)

פרמלה

New member
את גם גיבורה וסופר אמא

אם החזקת מעמד עם הקיטור, הכה מוצדק הזה, עד כמעט הדקה ה-90. מוצ"ש הקרוב הוא ממש מעבר לפינה, ואחריו, אינשאללה, תחזרו לשגרה. לימים הקרובים, תוכלי להרשות לעצמך להיעזר בשניצלים קפואים, לקט מוכן לסלט, עוד מיני מזונות קפואים, כדי לשבור את הסיזיפיות המתישה של הארוחות?

rnavina

New member
שולחת חיבוק גדול

מקווה לרגיעה קרובה. בקשר לבת השלוש וחצי, גם אצלנו יש מצב דומה. מסכימה עם מה שכתבה פישים. יש מצב לקנות אוכל לסופ״ש? או לנסוע להתארח? אם זה לא מתיש בשבילך. רפואה שלמה לקטנטן.

וואו! לא פשוט בכלל! קחי אוויר, מקווה שאכן

החל מהשבוע הבא תחושי הקלה גדולה. וכן - עבדות ההייטק אינה מתחשבת

h 3

New member
נשמע ממש לא פשוט...

וטוב שאתם כבר בישורת האחרונה של ה"סבב" הנוכחי... מקווה שאחריו תבוא תקופה ממש רגועה, שתאפשר לך תשומת לב לכל מי שצריך, אולי גם לעצמך... H

מאורית9

New member
זה קיטור הכי מוצדק שיש

באמת נשמע מאוד קשה ומתיש וסוחט.. בטח את נעזרת במי שרק מציע ונוח לך לבקש ממנו אבל ברור שהנטל הכבד הוא עלייך נחזיק אצבעות שיגמר מהר ותחזרו לשגרה של אבא בבית ..

pruvence

New member
את מדהימה!

הלוואי עליי להיות אמא לשלושה קטנטנים וכל כך חזקה, אני בקושי עם אחד מסתדרת. כל הכבוד לך! יישר כח.

למעלה