פה גדול

פה גדול

אריאל זילבר: לבצע טרנספר הזמר אומר בראיון ל"מקור ראשון" כי הערבים משתלטים על הצפון ולא יקבלו לעולם את ישראל. הפתרון: טרנספר "כמו בקוסובו" איתמר אייכנר פחות משנה לאחר שעורר את זעמם של ההומוסקסואלים כאשר התבטא נגדם, הזמר אריאל זילבר שוב מתבטא באופן מעורר מחלוקת. בראיון לבטאון הימין "מקור ראשון", שיתפרסם בסוף השבוע, אמר זילבר כי "הערבים המוסלמים לא יקבלו אותנו אף פעם, מה שלא נעשה. הרי על בית המקדש הם אומרים שאף פעם לא היה שם, המטורפים האלה. שמעולם לא היינו קיימים פה. אלפיים שנה הם ישבו ולא עשו כלום, ועכשיו פתאום רוצים מדינה? מה זה? מה זה הקשקוש הזה?" בתשובה לשאלה אם הוא תומך בפשרה עם הערבים, אמר זילבר : "אני לא מאמין לכל מה שבא מהצד המוסלמי. אין חוכמות. גמרנו. אני הולך עם בני אילון, וזהו. למה לא טרנספר לכל הרוחות. בטורקיה וביוון עשו טרנספר. שני מיליון טורקים עברו ליוון, 600 אלף טורקים עברו לטורקיה. ועכשיו לא היה טרנספר בקוסובו? לא גירשו איזה מיליון סרבים?". זילבר אמר עוד בראיון, כי היום יש מלחמה עם הערבים ו"אני מבין שהם לא יוותרו לנו על שום דבר". הוא התריע בראיון כי הערבים משתלטים על צפון הארץ. "אנחנו נפסיד גם את הגליל, כי הערבים הם הרי רוב ביחס של 80-20 שם. אתה תראה שהם יקחו את הגליל כמו שהם לקחו את נצרת, את יפו ואת עכו. המדינה צריכה לעשות משהו. זה מטריף אותי. הם עוד צועקים שהם מקופחים? מה מקופחים? תראה אילו וילות הם בונים שם".

דחילק, תנו לי כותרת!

אילן שיינפלד מניח לרגע בצד את שקית ההקאה כדי לענות לאריאל זילבר אילן שיינפלד גם אני נורא רוצה שער בעיתון וכותרת ראשית בעמודי החדשות. גם אני רוצה שכל עם ישראל יידע מי זה אילן שיינפלד, שתמונתי תתנוסס בשערי העיתונים, שיראיינו אותי, שיגיבו אלי, שכולם יידעו שאני זה אני. מי זה אני? אז ככה: אני משורר הומו, מזדיין בתחת, ויש לי בית קפה להומואים וללסביות, וגם הוצאה לאור לחולי-מין כמוני. ואני מה-זה נהנה מזה. זה הכיף של החיים שלי. חוץ מזה אני שמאלני מניאק, ולמשך שבועיים ימים רצופים (!) גם חשבתי לרוץ לכנסת. אז בשביל הכותרת אני רוצה לומר לכם ככה: כל הערבים מתוקים, הפלסטינים הם תנועת השחרור הכי צודקת והכי סקסית. את כל היהודים צריך לדפוק. מדינת ישראל חרא. הציונות פאסה. אבות הציונות היו כולם דפוקים במוח וכל ראשי הממשלה והשרים שלנו זבל. אריק שרון נראה כמו סופגניה ובכלל היה צריך להוריד אותו מהפוליטיקה אחרי מלחמת לבנון. מה עוד? אה: אני בעד ביטול המדינה, ביטול הגבולות, ביטול תעודת הזהות הישראלית, אני קורא להחרים את המילואים ולעשות חרם על מס הכנסה ומע"מ וביטוח לאומי, ובכלל חושב שכולכם דפוקים שאתם עוד חיים במקום המזוהם הזה. זה בסדר? זה נותן לי שער וכותרת בעיתון? אל תיקחו אותי ברצינות. ניסיתי פשוט לחקות, בחוסר הצלחה, את הראיון שפורסם היום ב"ידיעות אחרונות" עם אריאל זילבר. את הראיון הזה צריך לקרוא עם שקית הקאה בצד. רשימת הפנינים שפלט שם זילבר מעוררת קבס: "אנשים רעים יש שם, כולם אנשי מרצ", "הקיבוצניקים הם בני זונות", "אני בעד מדינת הלכה", "אין לחילוניים מה להציע היום. יש להם רק לקנות ולחלות באיידס ולהיות הומו, לסבי, ולראות עירום מלא בכל מקום. טפו!" או "להיות הומו זה סטייה מדרך הטבע… אני לא אומר: תהרגו אותם. שיחיו. יש לי כבוד אליהם, אבל לא בבית ספרנו". תודה רבה לאריאל זילבר, שהוא לא חושב שצריך להרוג אותי. אני מקווה שזה ייתן לי עוד כמה שנות חיים על פני האדמה הזאת, ועוד ברשיון. לעומת זאת, מוזר שהוא עוד חושב שהומואים ולסביות הם אנשים שלא מביאים ילדים או לא יכולים לגדל אותם. יש בינינו עשרות משפחות שמגדלות ילדים, ומהיכרות אישית עם כמה מהילדים שגדלו להורים הומו-לסביים אני יודע, שהילדים הם אחלה ילדים, ילדים ככל הילדים. לעומת זאת, אני מכיר המון ילדים ממשפחות סטרייטיות, שנדפק להם המוח. אולי, בין השאר, משום שהם גדלים לאב דפוק בעל דעות חשוכות כמו אריאל זילבר. אבל יש לי בעיה: זילבר נותן לי אמנם לחיות כהומו, אבל אני גם איש מרצ וגם חילוני, ולפי דבריו, הרבה סיכוי כבר אין לי. כי אני גם רע, גם כל מה שיש לי לעשות זה לחלות באיידס, ואני גם סוטה מין שאין לו מקום. אז מה אעשה? אולי אני אבוא לגור במתת, המקום שבו גר אריאל זילבר, ששם יש מלא מסכנים כמוני, שמלאנים, אנשי מרצ, טפו, ואולי גם איזה הומו או לסבית? אבל זילבר הוא לא הבעיה. עם זילבר נסגור חשבון מהר. נחרים את התקליטים וההופעות שלו, נפגין לו עד שאף אדם לא יזמין אותו יותר לפסטיבל או למופע. הבעיה היא עם התקשורת, שמעודדת את התופעה המחליאה הזו: יציאה תקופתית של "סלבריטי" עם התקפה משולחת-רסן על ציבור שלם במדינת ישראל, רק כדי להרוויח בהמשך אייטמים נגד באותם כלי תקשורת. זה סוג תופעה מחליא יותר אפילו מנותן הראיון עצמו. אבל על זה בטח ידברו ב"תיק תקשורת". אילן שיינפלד הוא משורר, מו"ל ובעליו של קפה "תיאו" בתל-אביב (18.03.01 , 13:54)

למעלה