פה גדול .......

אוסה

New member
פה גדול .......

הנסיכות שלי באות לסבתא - אמא של בעלי ואומרות לה אנחנו אוהבות להיות אצל הסבתא השניה כי שם נותנים לנו הרבה דברים , אוכל משחקים הפתעות וכו.... לא צריך להגיד לכן אין היא היתה המומה ממש מיובשת נחנקה ...... לעולת זאת אמא שלי ששמעה זאת ממני היתה המומה איזה פה גדול אבל אני יודעת שהיתה מבסוטית לשמוע זאת זה "מפרגן " לה ..... מה לעשות ילדים לא משקרים..........

jessy19

New member
../images/Emo9.gif

חחח ככה זה ילדים, אמייתים וכנים. לפחות צד אחד מאושר מזה

אנילה1

New member
הנכד הגדול מספר לי כמה נהדר לו עם

הסבא השני. המחותן. ואני ממש מפרגנת כי זה נכון. כי הוא באמת עושה לו כל שבת טיולים, ולוקח אותו לכל מיני מקומות. הוא אחלה של סבא. ככה הנכד יכול להמשיך לספר לי ללא חשש מקנאה מצידי. כי אלה דברים שאני לא יכולה לתת לו. הנכדים לוקחים את הדברים הכי טובים מכל צד.

אנילה את צודקת הנכדים יודעים

להוציא מכל צד את הטוב ביותר ילדי יודעים שאמא שלי יכולה לבוא ולקחת אותם לטייל לגני שעשועים לקניון בלי הרבה ביזבוזים מיותרים ובתי למשל למדה שבל פעם שהיא הולכת לבית של חמותי היא מקבלת כסף [למרות שזה לא מוצא חן בעניי] לפעמים היא הולכת אחרי צהרים לבדה לבקר אותם בהתחלה לא הבנתי למה היא כל כך נילהבת ללכת אחרי כמה פעמים התחלתי לקלוט שכל פעם שהיא חוזרת משם יש לה כסף ביד והיא פשוט מאוד תפסה את הפטנט מה אגיד לכם הם קונים את הביקורים שלה וזה מאוד עיצבן אותי לכן אמרתי לה שאני לא מסכימה שהיא תלך עם זה רק בשביל הכסף אז מה היא אמרה לי אני לא מבקשת סבתא נותנת לי לבד , מה אגיד לה לא ללכת יותר לבד? מצד אחד בכיף שלה להיות עצמאית וללכת לבקר את הסבים שלה מצד שני הם משחדים אותה דילמה

אנילה1

New member
אדית, כמה כסף היא מקבלת?

בטח 5-10 שקלים. זה במקום מתנה קטנה שאני מביאה לנכד כל פעם שאני מגיעה. מה לא בסדר בזה. הם לא יודעים מה לקנות לה, אז נותנים כסף. זה לא שוחד. אם היו נותנים לה ממתק, זה לא עולה כסף?

אנילה זה מעבר למתנות והממתקים

שהיא מקבלת שם חמותי בכלל יש לה הרגל לקנות רק לבנות [נכדות ] היא בעצמה גידלה חמש בנים ובת אחת ויש לה חולשה לנכדות שלה רק השבת שיגעה לי את המוח שוב כמובן שאני צריכה להביא עוד לה עוד נכדה שאבת שלי לא תישאר בת יחידה חחחחחחחחח כמובן שאמרתי לה שאני הביא עוד נכדה בשבילה כשאגור בוילה חחחחח

חחח... ילדים...

בגלל זה אני אשתדל כשיהיו לי ילדים לא להסתיר דברים מההורים, כי אני יודעת שהם ישר יפתח את הפה בכל מקרה... (בדיוק חשבתי על הנושא הזה משום מה לא מזמן, פשוט כרגע אני מסתירה מההורים שלי די הרבה דברים...)

אנילה1

New member
יעל, אנחנו מסתירים מההורים שלנו

כי אנחנו לא רוצים לצער אותם. וגם כי אנחנו רוצים להסתדר בעצמינו, למרות הקשיים.

נכון, אבל כרגע זה קל

כשיהיו לנו ילדים אני לא אוכל לעשות דברים מסוימים או להתנהג באופן מסוים ולקוות שההורים שלי לא ידעו... למשל אם כיום אני מתלבשת שונה (יותר "צנוע") כשאני באה להורים שלי, ילדים הרי ישר יעלו על זה ויגידו לסבתא שאמא מתלבשת ככה רק כשאנחנו באים אליה ושבד"כ אני מתלבשת אחרת...

אנילה1

New member
יעל, ילדים לא שמים לב ללבוש.

זה לא מעניין אותם. את לא צריכה כל כך לחשוש. אם הילד יבין שמשהו לא בסדר להגיד הוא לא יסגיר אותכם. הוא קודם כל נאמן אליכם.

למעלה