פה גדול....אההההההה

צהוב.

New member
פה גדול....אההההההה

היי עצורה... אני מקווה שאוכל לעזור במשהו. מעבר לבליל המילים...בנוגע למודעות והתחברות לעצמך,ועוד מיני בלה בלה בלה,כן כן,כך אני קורא לזה,משום שככל שתחשבי על זה יותר,כך רק יחמיר העניין,כי אז מחשבותייך יהיו נתונות ל "עד כמה" את בסדר ,ומה שיוצא לך מהפה,האם נשמע היטב,או נשמע בכלל.זה עלול להיות מביך ברגע של אמת. אין ספק שיש לך בעיה של בטחון עצמי בחברה,והסיבות לכך יכולות להיות מגוונות ורבות,ואולי כדאי לך לשוחח עם איש\אשת מקצוע,דהיינו פסיכולוג,שיוכלו לעזור לך לברר עם עצמך מי את ומה את ועוד כהנה וכהנה הפתעות.בינתיים,תוכלי לעשות משהו מיידי.בדקתי ומצאתי 2 אתרים,האחד - WWW.M-ZAHAV.COM.אני מקווה שהוא יעזור לך,אפילו קצת. אם מעניינת אותך מיסטיקה,אז מצאתי את WWW.MEDITATION.TM.אני מכיר אנשים שזה עזר להם מאוד. חוץ מכל זה,כדאי לך בכלל לנסות ולהצטרף לסדנאות ליחסי אנוש,שם תקבלי פידבק מאנשים אחרים,פנים אל פנים.אני בטוח שתמצאי בזה עניין. גם ביחידה ללימודי חוץ באוניברסיטת תל אביב יש סדנאות למינהן. אני בטוח שאחרי כל זה,ההתחברות למי שאת תהיה הרבה יותר קלה... אמן ובהצלחה...

אלדר

New member
אני מצטער....

אבל אני נגד מה שאתה מציע! אני נגד בכלל פסיכולוגים וזה מתוך ניסיון! אני הייתי אצל אחד כזה כי לא יכולתי לצאת מדיכאון של שלוש שנים!! והוא לא עזר לי! מה שכן תרופות ועוד תרופות איתה העזרה שלו! אני כבר מחוץ לדיכאון! ובלי תרופות=רעל הזה! בכלל כל העזרה הזו היא טעות אחת גדולה! ואני אישית בלי להתרברב יודע הרבה יותר מחצי הפסיכולוגים הקיימים! בכל ננושא הטיפול! ובלי מאמץ הוא פגישה אני כבר טיפלתי חינם בכמה וכמה שרצו להתאבד ויצאו משם בעזרתי! ואני הייתי היחיד שעזר להם... וזה כבר קורה עכשיו וקרה לי ... אני עוזר! והפסיכולוגים לא עזרו לי שאני רציתי להתאבד!!! וכן רציתי! אז מה אתה אומר על זה? עדיין שווה להיות מתחת לפיגור שלהם? הוא שכדי לעשות משהו בחינם ויותר ´טוב´??? מה אתה חושב? אני משוגע? כן אני כזה! אבל זה לא אומר שאתה צודק!?!? כי אישית אתה טועה בגדול! טיפול כזה הוא לא פיתרון אלה בריחה! .......................... ואתה יכול להגיב כי אני יודע שזה מה שתעשה עוד מעט.... אז.: אור ואהבה צהוב... שלך tksr

שלום לך פה גדול ../images/Emo24.gif

שלום לך פה גדול!!! תודה לך עבור האינפורמציה, ועבור המאמץ למצוא עבורנו אתרים לעיון. אתה צודק. אין צורך לחשוב יותר מידי. "קול ההגיון המפטפט". אוף כמה שהוא מפטפט. צריך מידי פעם גם לתת לרגש להוביל הלוא כן?, או אולי הדבר הטוב ביותר זה פעם לחשוב ופעם להרגיש? חשבת על נקודת מבט זו? בשפה שלי קוראים לזה איזון בין שתי המוחות. לגבי אנשי מקצוע: "איש מקצוע" לדעתי האישית בלבד זהוא כינוי לאדם ש"רכש" השכלה אקדמאית לפי חוקי חברה מסויימת. לאנשים הרציונלים זה תופס. מכוון שהיום אפשר לקנות תארים בכסף אז אני באופן אישי לא מאמינה לתארים. אני מאמינה לאנשים שעזרו לאנשים אחרים ב"סתר" בלי פרסומת באמצעי התקשורת למיניהם. מי שזקוק לתעודות אז בבקשה. בכל אופן לדעתי המילה פסיכולוג די מרתיעה אנשים מחשש ל"סתיגמות" חברתיות. לכן אנשים מחפשים חלופות. אז זה לא כל כך מדויק אותו משפט שאמרת:"מעבר לבליל מילים... בנוגע למודעות והתחברות לעצמך, ועוד בלה,בלה,בלה"... אדם שהתחיל לשאול שאלות הוא אדם שזכה באומץ להתחיל את המסע אל ניבכי נשמתו. אדם כזה התחיל את הטיפול העצמי בעצמו. גם פסיכולוגים נותנים רק כילים ולא נותנים פתרונות. המטרה הכללית היא לגרום לאדם להתחיל את תהליך ריפוי העצמי. אז מי שזקוק לתארים אקמאים וכותרות האונברסיטאות הן המקום. מי שרוצה באמת ריפוי שיתחיל כבר את העבודה... בהצלחה ויישר כוח. הרבה אור ואהבה ללא תנאי וללא גבול. מיכל

דרייה

New member
הבמה שייכת לכל.....

פורום הוא מקום בו יש מקום לכל,דעות מכיוונים שונים,אנשים מרקעים שונים,כל אחד וה´´קיטבג´´ שלו,כל אחד מגיב מתוך המכלול שהתנסה ,או לא... חושבת ותמיד אומרת יש מקום לכל,הרשות נתונה ,לקחת את המתאים ,הנכון ומה שלא ..אז,לא. להעביר ביקורת הכי קל מה עם לקבל את האחר? את השונה? אולי גם בו יש משהו? ולא אולי כי יש גם יש.... לאחרונה ,אני לא כותבת ,לא מגיבה המקום הפך להיות וכחנות לילדים בני 16 ולא שמזלזלת ,שוב יש מקום לכולם,אך כפי שאמרתי יש לקחת את מה שנכון...והנכון לי לכרגע להגיד לכם סוף שבוע נפלא,מלא אור לכל.

סוף שבוע טוב גם לך ../images/Emo24.gif

דרייה יקרה!!! שיהיה גם לך סוף שבוע טוב ומלא אהבה. חזקי ואימצי. מיכל

למעלה