פה בטח יבינו

פה בטח יבינו

אני חדשה ישנה כאן, הפורום הזה היה הבית השני שלי בהריון הקודם והיה אחלה בית, אז חזרתי:)
אז אנחנו מנסים להכנס להריון, והשבועיים מורטי העצבים האלה קשים!
הבעיה שלי היא שאני טיפוס מדמם. אני מדממת תמיד בין וסתות. זה מתחיל בדימום בביוץ, ומאז עד המחזור יש לי הכתמות/דימומים.
בהריון הראשון שלי פספסתי את זה שאני בהריון, כי חיכיתי בתמימותי לאיחור במחזור, זאת אומרת לתקופה בלי דימומים, ומה שקרה היה ההיפך. הדימום הבין ויסתי היה חזק מהרגיל, ולא פינה את מקומו לווסת. עד שטרחתי לבדוק, וגיליתי עם מקלון ביוץ ביתי שאני בהריון...
אז עכשיו שוב חוזר הדפוס, אני שבוע אחרי ביוץ (שזיהיתי על ידי דימום) ולפני יומיים התחילו לי שוב דימומים. ההשערה שלי היא שמדובר בהיווצרות של הפקק הרירי, כי אני משוכנעת שהיתה הפריה :::). אבל כמובן שאני לא באמת יודעת, ואני במתח, ובעצם אין לי שום מדד חוץ מבדיקת הריון לדעת אם אני בהריון, כי איחור קלאסי במחזור לא יהיה כאן, מקסימום גלישה לתוך מחזור שתשאיר אותי מבולבלת וממשיכה לקוות.
סופרת ממש את הימים עד שאוכל לעשות בדיקה, ותוהה שוב איך בחיים שהשבועות עפים בהם כל כך מהר פתאום שבועיים נראים כמו נצח?
חפרתי לכן יפה בתור התחלה והיכרות, מאחלת לכל אחת כאן הריון מהיר שיגמר בידיים מלאות ומלא מלא אושר.

lollipop06

New member
יש ימים שעוברים לאט...
בכל אופן המון בהצלחה!

למעלה