פה אפשר להביא
על אירועים

• פותח הנושא FDA
  • פורסם בתאריך

FDA

New member
פה אפשר להביא ../images/Emo91.gifעל אירועים

שמתי לב שיש די הרבה אירועים בעיר שלנו ,מופעים ,קונצרטים ועוד ועוד
יש סדרות מיוחדות של אירועים ב"יד לבנים" ובמכון ויצמן ,בקונסרבטוריון ועוד פה אתם מוזמנים להביא מידע על אירועים -ולספר חויות הייתם באירוע או הופעה או אולי סרט ? ספרו לכולם
איך היה ,נהנתם או אולי לא כל כך?

FDA

New member
../images/Emo244.gifאירועים

אירועים בנובמבר : ביד לבנים-"זמרשת" עם נגה אשד ,סדרת מופעים ימי חמישי ב8.00 בערב
תוכנית ראשונה -11 בנובמבר עוד סדרה ביד לבנים-"קול חמישי" גם זמר עברי,25 לנובמבר תוכנית ראשונה
קצת שונה -"אוטובוס מזמר" אבל עדיין בשירים ,יוצא מחוויות מופת ב6 בנובמבר ,השבת,ב8 נשמע מעניין ,מי מתכוין ללכת? נראה שיש הרבה אירועי מוזיקה ברחובות ,

FDA

New member
../images/Emo91.gifוחוויות

אני למשל בשנה האחרונה הייתי בכמה אירועים היה ערבי שירה ברחבת העירייה בימי חמישי ללא תשלום-הייתי בערב שהיה נחום היימן ומאד נהנתי יש סדרות של קונצרטים בקונסרבטוריון חלקם ללא תשלום ,נהנתי מהסדרה על הג'אז עם תזמורת הג'אז {שאולי ראיתם אותם מופיעים באירוע של ה120 שהיה ברחוב בנימין } אני לא הייתי מולהב גדול מג'אז וראיתי שזה די נחמד ,הסדרה תמשיך גם השנה אני יעדכן בהמשך , מישהו היה בסדרה הזאת? אתם יכולים להביא חויות גם מאד דברים -לא רק מוסיקה כמובן

FDA

New member
../images/Emo244.gif../images/Emo91.gif25 בנובמבר

ב 25 יום חמישי הבא אירוע בקונסרבטוריון -בלט במוסיקה לפסנתר -עם בוריס זובין מנגינות יפות ומרתקות למשל "מפצח האגוזים" -מומלץ ,הייתי בהופעות קודמות והיה חויה האירוע ללא תשלום -לא כדאי להחמיץ ,הופעות כאלה עולות הרבה בדרך כלל אני כנראה אהיה שם

למעלה