פדי

anarchopie

New member
פדי

לא יודע אם בצפון שם קנו זכויות, אבל אחרי שעה וחצי שאני דבוק למחשב בא לי לחזור למה שאמרת לפני כמה ימים ולהזכיר לך שמילאן מובילים כרגע 4-1

לפחות...

...נלחמנו. ולדעתי, להוציא את ה15 דקות הראשונת במחצית השניה, שחקנו טוב מאוד. כך זה, לפעמים מנצחים (ניצחנו אותם בגמר לפני 4 שנים) ולפעמים מפסידים. עדיין, אנחנו אחרי מילאן הקבוצה עם הכי הרבה תארים בינלאומיים. אני שמח שנולדתי אוהד בוקה!

itaikuskus

New member
אני הולך לבדוק את זה עכשיו

אבל אני כמעט בטוח שלפניארול יש יותר תארים. אבל אני לא בטוח לגמרי.

itaikuskus

New member
טוב טעיתי

בוקה יותר מעוטרת, יש לה ליברטדורס אחד יותר משל פניארול. אגב, 4 מתוך 6 הליברטדורס שלהם נלקחו מאז תחילת העשור הנוכחי.

anarchopie

New member
ואני שמח

שאמא שלי עבדה בטלויזיה של ברלוסקוני כך שמגיל 3 קיבלתי חולצות של מילאן ליומולדת. בכל מקרה, ממה שהבנתי היה אחלה של משחק, חבל שלא שידרו אותו פה. פורצה מילאן פוסה דאי לאוני, נקווה רק שלא לפשל בליגת האלופות השנה

ר י י ך

New member
טוב אחלה

איפה יש את המילים של cutest band in hardcore? היום שמעתי את זה שוב וזה באמת אחלה אז איפה

אחלה בחלה

לא יודע, גם אני חיפשתי ולא מצאתי. אני מכיר מישהו שיש לו את המקורי, אם יש אותם שם אני יבקש ממנו לסרוק. אגב, גם הסינגל גדול. שמתי למטה לינק לשתי התקליטים, כך שאם מישהו לא שמע את Chronic Sick, אז יהיה לו את האופציה. אחת מלהקות הפאנק הכי טובות אי פעם. באחריות. http://www.somethingilearned.com/2007/04/chronic-sick

Optical Saline

New member
Cutest Band In Hardcore - Review

Last and definitely least The Cutest Band In Hardcore E.P. by Chronic Sick. This is the worst. The worst words. These kids should get beat up. If they want to be shocking why don't they kill themselves on stage. I think that's better than writing racist and sexist songs that will make people want to kill them anyway. We appreciate a colorful crowd so if they know what's good for them they won't play New York again. -Javi Savage, from Big City zine #4, May/June 1983

IDNTFS

New member
תקליט אדיר.

בטוח יותר טוב מהלהקה המשעממת שהייתה אז ל-Javi Savage. יש איפשהו באינטרנט מילים של כמה שירים מאוחרים ("Deformed But Happy", "60's Party", ועוד אחד) של Chronic Sick, שלא נכנסו לשני התקליטים, ופחות טובים מהשירים בהם. מישהו יכול לנחש איזו להקה בארץ די העתיקה את הרעיון של העטיפה של "Cutest Band In Hardcore"?

ר י י ך

New member
אני יכול גם להשתתף למרות

שאני חלק מעובדי החברה ובני משפחותיהם? סוג של? הקיוטסט בנד הכי טוב. שאר החומר בסדר אבל אין מה להשוות היום שמעתי גם ism וזה גם ממש ממש אחלה, וגם את nixe, אבל לא מצאתי הוכחות נרחבות לזה שהם באמת קיימים וגם את kilslug, אבל זה באמת שייך כבר לילדות שלי, משהו שיילך איתך לכל החיים.

IDNTFS

New member
אם אתה יודע, אז אל תגיד.

Kilslug... חרא כזה לא שומעים כל יום. אתמול שמעתי מוזיקה במחשב, ומשום מה הסינגל "Necktie Party" היה ברשימה של השירים. בהתחלה לא הבנתי מה זה הזבל הזה, חשבתי שאולי זה אינטרו ארוך של שיר אחר, אבל כשקלטתי, מיד רצתי מהחדר השני כדי לכבות. לפני כמה ימים הורדתי את "Hardcore Lives!" של Anarchy Six. זו להקת בדיחה שמורכבת מחברי Red Cross, Sin 34, ועוד כמה להקות עבר מלוס אנג'לס. תשמע את זה, המילים ממש מצחיקות. אבל הקטע הכי מצחיק זה שאפילו שזה תקליט "צחוקים" של להקה שהיא אפילו לא אמיתית, הוא נשמע יותר טוב מכמה להקות רציניות ואמיתיות מסביבות השנה שבה הוא יצא (1988, אני חושב).

IDNTFS

New member
איך אפשר לא לאהוב.

אני חושב שזה פרויקט די מושקע. הייתי חושב שהמוזיקה טובה גם אם לא הייתי יודע שזאת בדיחה. אבל כשקוראים את המילים, אי אפשר שלא לאהוב את זה, כי הן ממש מוגזמות. כדי להנות מזה, כל מה שצריך זה להסתכל על העטיפה האחורית של התקליט הראשון של Suicidal Tendencies, על הצילומים של כל המעילים עם הציורים המכוערים ושגיאות הכתיב, ו/או לפתוח את דף המילים של התקליט הראשון של S.S.D ולקרוא את התוכן המטומטם, ואפשר לגמרי להבין על מה Anarchy Six מסתלבטים. שורות כמו "I just skate on my skate", או "You always give us so much shit, because we like to slam in the pit", או "Cops always push us around, Punk music is our Hardcore sound" ממש מצחיקות, כי מליון להקות אידיוטיות שמו ועדיין שמות את החריזה לפני המסר, כשהן כותבות מילים. ודברים כמו "My girl couldn't get it, so I went into a rage, they said 12 was considered underage" זה פשוט הומור בנזונה. שיר ראפ על איך שהיום של הסולן עבר, ועל המי ומי של סצינת ההארדקור שהוא פגש? היה מצחיק כשדי די ראמון עשה את זה ברצינות, אז זה על אחת כמה וכמה. קטעי הראיונות המזויפים לפני השירים גם כן ממש מצחיקים, וכשזה בא מהאנשים שעשו את הפאנזין "We Got Power", ואת "The Slog Movie", שנתנו במה לכל מיני ליצנים לדבר שטויות, אפשר להבין מאיפה ההשראה.

אולי...

...לא הסברתי את עצמי טוב, אולי לא הבנת את מה שרציתי להגיד, אבל אני חושב שכל מה שמסביב לתקליט הוא ממש טוב, רק חבל שהמוסיקה עצמה היא לא ממש מוצלחת. בנאדם, האנשים האלה כתבו שירים כמו "cover bands", "S&M party" או "Face Down", אז מה הבעיה שלהם הייתה לכתוב שירים ברמה של, נגיד, Insolents או The Grim כדי להעביר את הנקודה?

ר י י ך

New member
כן,

חוץ מזה שלא. kilslug זה מה שצריך לקרות לגמרי אולי חסר שהם יהיו קצת יותר נחמדים פנים אל פנים בזיוף שקוף, אבל זה כבר סתם הנחה שלי, שהם לא. אני אחפש את ההמלצה שלך. ככה זה עובד. גם wards זה אחלה. וגם clive culbertson. מה לעשות. (i got time to kill, and its all because of you, תגיד לי שזאת לא השורה הכי טובה בשיר אי פעם.)

ר י י ך

New member
מדהים כמה אפשר להיות אפס,

ואת זה אני אומר מנסיון. ממה שאני מצליח להבין משם המילים שלהם מצוינות man rape blues כאילו, מה

למעלה