איך אפשר לא לאהוב.
אני חושב שזה פרויקט די מושקע. הייתי חושב שהמוזיקה טובה גם אם לא הייתי יודע שזאת בדיחה. אבל כשקוראים את המילים, אי אפשר שלא לאהוב את זה, כי הן ממש מוגזמות. כדי להנות מזה, כל מה שצריך זה להסתכל על העטיפה האחורית של התקליט הראשון של Suicidal Tendencies, על הצילומים של כל המעילים עם הציורים המכוערים ושגיאות הכתיב, ו/או לפתוח את דף המילים של התקליט הראשון של S.S.D ולקרוא את התוכן המטומטם, ואפשר לגמרי להבין על מה Anarchy Six מסתלבטים. שורות כמו "I just skate on my skate", או "You always give us so much shit, because we like to slam in the pit", או "Cops always push us around, Punk music is our Hardcore sound" ממש מצחיקות, כי מליון להקות אידיוטיות שמו ועדיין שמות את החריזה לפני המסר, כשהן כותבות מילים. ודברים כמו "My girl couldn't get it, so I went into a rage, they said 12 was considered underage" זה פשוט הומור בנזונה. שיר ראפ על איך שהיום של הסולן עבר, ועל המי ומי של סצינת ההארדקור שהוא פגש? היה מצחיק כשדי די ראמון עשה את זה ברצינות, אז זה על אחת כמה וכמה. קטעי הראיונות המזויפים לפני השירים גם כן ממש מצחיקים, וכשזה בא מהאנשים שעשו את הפאנזין "We Got Power", ואת "The Slog Movie", שנתנו במה לכל מיני ליצנים לדבר שטויות, אפשר להבין מאיפה ההשראה.