פדיחות. אנשים פדיחות...

mprb

New member
פדיחות. אנשים פדיחות...

נושא חדש: פדיחות שקשורות לקורס. אני יתחיל... לפני מס´ שנים (אני לא זוכרת בדיוק) הלכתי לסרט עם אחת החברות שלי הלכנו לסרט "אמריקה מאוהבת". ישבנו בסרט ונהנו ואז הגענו לסצינה במסעדה וברקע שיר מאוד מוכר... אני מודה שלקח לי כמה שניות להיזכר מה השיר אבל ברגע שזיהיתי התחלתי לצרוח: זה שיר של הקורס,זה שיר של הקורס אני לא מאמינה זה שיר של זה שיר של הקורס!!! החברה שלי לא ידעה איפה לקבור את עצמה. כשיצאנו מהסרט אמרתי לה "ואאו, איזה סרט מעולה אהבתי." והיא התחילה לצחוק ואמרה "כן אני בטוחה. מעניין למה?! ואני בטוחה שכל מי שבאולם גם ידע..." בקיצור זו הפדיחה הגדולה ביותר שלי שקשור לקורס. יש לי עוד אחת אבל אני אחזיק אותכם במתח...

מישהי

New member
../images/Emo9.gifחחחחחחחחחח...

איזה שיר שלהם היה..? דווקא ראיתי את הסרט..(לא שמתי לב לשיר..) אבל הסרט לא משהו יפה .. לפחות כולם ידעו שהשיר הוא של הקורס..(דווקא נחמד לצעוק לכולם..)

mprb

New member
ALL THE LOVE IN THE WORLD

זה השיר שמופיע שם! גם אני לא ידעתי. ובגלל זה צעקתי ככה. טוב, אין לאף אחד פדיחות? אני נזכרתי בעוד 2!! אבל אני רוצה שתכתבו אתם קודם!!!

AndreaCorr ©

New member
יש לי אחת. ../images/Emo168.gif

ממש חדשה
בכל אופן... הייתי בטיול שנתי לפני יומיים וכמובן שכשאני שמה את הדיסקמן על האוזניים זה רק אני והקורס... כל השאר נעלמים. אז עצמתי עיניים..ושרתי ... בקול. בטעות!! לא שמתי לב בכלל שאני שרה בקול. ואז פתחתי את העיניים וגיליתי שאנשים מסתכלים. זה היה די מביך...

mprb

New member
טוב. אנשים אני רואה שאתם מתביישים

אז אני אכתוב את הפדיחה השנייה שלי אולי אתם תתעוררו ואז תתחילו לכתוב! אז ככה- קודם כל קצת חומר רקע. אני עובדת במשמרות ולפעמיים (או יותר נכון כמעט כל יום) אני צריכה לקום ב5:00 בבוקר! ולכן לרוב בשעות הערב המוקדמות אני כבר עייפה ומתחילה לדבר שטויות! + יש אצלי מישהי בעבודה שקצת מטורללת והדביקה אותי בזה (ולא היה לי חסר לפני זה!). טוב- זאת הייתה ההקדמה ועכשיו הסיפור: לפני כחודשיים פחות או יותר חברה שלי סיפרה לי שהיא שמעה ברדיוס 100 FM את השיר החדש של הקורס יחד עם בונו מ-U2. לצערי בעבודה כל מה שאני יכולה לשמוע זה רדיו BU ובערב כשאני בבית אני בקושי שומעת רדיו. אז לכן לא שמעתי ת´שיר והייתי ממש מאוכזבת. כעבור מס´ ימים נסעתי עם אמא שלי לבקר את האחיינים שלי היה מאוד כיף אבל ממש ממש מתיש! וכשחזרנו הבייתה הייתי כ"כ מותשת שהתחלתי להעביר תחנות ברדיו ללא סוף (יאמר לזכותה של אמא שלי שהיא אפילו לא התעצבנה עלי לרגע!) כל הזמן העברתי BU
רדיוס
גלגלץ
102 FM וחוזר חלילה. באיזה שלב הייתי על רדיוס והתחיל שיר חדש. אני לא יודעת מה איתכם אבל כשאני שומעת שיר בפעם הראשונה אני אוהבת ממש להקשיב לו ואז להחליט אם אני אוהבת או לא. ולכן כשהתחיל השיר החדש אמרתי לאמא שלי שאין לי סבלנות לשמוע שיר חדש והעברתי לרדיו BU. שם היה את השיר HAPPY - שיר שאני לא סובלת אבל נשארתי בו כי כבר לא היה לי כח. אחרי HAPPY היו פרסומות ולכן חזרתי לרדיוס תוך כדי כך אני מספרת לאמא שלי שחברה שלי סיפרה לי שיש שיר חדש של.... איך שיצאו לי המילים הבנתי שהשיר שאותו העברתי היה השיר של הקורס!!! אתם לא יודעים איזו צרחה יצאה לי מהפה. אמא שלי כמעט עשתה תאונה בגלל הצרחה הזאת. זה היה כ"כ עצוב- אני, מירי, העברתי שיר של הקורס. אני!!! אני עדיין לא קולטת את זה. בקיצור- זו הייתה הפדיחה השנייה שלי. אומנם רק אני ואמא שלי היינו באוטו אבל עדיין... וחוצמזה סיפרתי את זה לכול העולם ואחותו אז ככה ששיתפתי את כולם בפדיחה. זהו. אולי תספרו גם אתם על פדיחה כלשהי שקשורה לקורס?!

RVD18

New member
לא מתבייש../images/Emo13.gif

פשוט אין לי או שאני לא זוכר
וגם כואב לי הראש, אין לי כח לחשוב.

THE CORRS

New member
טוב, יש לי כמה...

הראשונה זה בסגנון של הפדיחה הראשונה של MPRB (מירי) רק שאני ראיתי את הסרט במטוס,והתחלתי לצרוח באמצע המטוס כשכולם ישנו שם...(מזל שהעשתתי לפני שהדילות הגיעו...) השניה שלי הייתה בביצפר שהיה את radio ואני לא זיהיתי אותו עד בערך האמצע(לא יודעת מה עבר עלי באותו היום) וכשזיהיתי התחלתי לצרוח מהחלון עד שכל בית ספר כבר ידע שאני מעריצה של הקורס... והשלישית הייתה באמצע חנות דיסקים כשהייתי מעריצה מתחילה ושאלתי את המוכרת אם יש להם את forgiven not forgoten ,אז היאאמרה שאין אז שאלתי אותה "אז אולי יש לכם את הדיסק הראשון של הקורס?" אז היא אמרה שזה הדיסק הראשון... וכאן בערך מסתיימות הפאדיחות שלי...

למעלה