פדיוס

מצב
הנושא נעול.

anatal2

New member
פדיוס

פדיוס
שלום קיבלתי תאריך מפדיוס להחזרת עוברים ואני קצת לחוצה . לא כל-כך מבינה אם התאריך זה משהו מדוייק למדיי, איך בעצם הם יכולים לדעת מתי התורמת תבייץ? ואם זה לא מדוייק איך בעצם אפשר להזמין כרטיס טיסה, במיוחד שזה יוצא בחגים ואני מפחדת שלא יהיו מקומות ?. האם מישהו עבר לבטים כאלו ויש לו מה לתרום לי כדי שאצליח להרגע?

rachel or

New member
הי וברוכה הבאה

פדיוס
שלום קיבלתי תאריך מפדיוס להחזרת עוברים ואני קצת לחוצה . לא כל-כך מבינה אם התאריך זה משהו מדוייק למדיי, איך בעצם הם יכולים לדעת מתי התורמת תבייץ? ואם זה לא מדוייק איך בעצם אפשר להזמין כרטיס טיסה, במיוחד שזה יוצא בחגים ואני מפחדת שלא יהיו מקומות ?. האם מישהו עבר לבטים כאלו ויש לו מה לתרום לי כדי שאצליח להרגע?
הי וברוכה הבאה
המון בהצלחה בטיפול ולגבי מה ששאלת אז הם לא נותנים תאריך מדויק אלה משוער כשבוע לפני תוכלי לדעת בערך מה הצפי אבל לתאריך מדויק תקבלי מייל כ- שלושה ימים קודם זה בהחלט קצת מלחיץ אבל מסתדרים אנחנו טסנו שנה שעברה אחרי סוכות ולא היתה בעיה ולשמחתנו גם חזרנו עם שקד שלנו שהיום בת 11.5 שבועות שוב בהצלחה רחלי

מאוד מבינה אותך, זה אכן

פדיוס
מאוד מבינה אותך, זה אכן
מפחיד. מציעה לך להתייעץ עם סוכן נסיעות, אולי לשריין איזו טיסה ולהזיז אותה אם יהיה צורך. ובכלל לגשש מה המצב בתקופה שאת צריכה לנסוע עם שתי חברות התעופה- אל על וסייפרוס איירליינס. אני נסעתי ממש לפני פסח בהתראה של פחות משבוע. הם באמת לא יכולים לדעת בדיוק מתי התורמת תבייץ, אלא עושים לה מעקב זקיקים כנהוג ב-ivf. צר לי שלא יכולה להרגיע אותך, אך רוצה לציין שלא שמעתי על אף אישה בפורום שלא הצליחה לנסוע במועד שרצתה. מחזיקה לך אצבעות

שלחתי לך מסר מפורט. תסתכלי שם.

פדיוס
שלחתי לך מסר מפורט. תסתכלי שם.

מצב
הנושא נעול.
למעלה