פדיוס - IVF?

מצב
הנושא נעול.

niki933

New member
פדיוס - IVF?

פדיוס - IVF?
מישהי יודעת האם ניתן לעשות IVF בפדיוס? אני מטופלת פרטית ללא כיסוי קופ"ח וחשבתי שאם הם כ"כ טובים, אולי כדאי לעשות שם. או במכון אחר. תודה

הם עושים IVF

פדיוס - IVF?
מישהי יודעת האם ניתן לעשות IVF בפדיוס? אני מטופלת פרטית ללא כיסוי קופ"ח וחשבתי שאם הם כ"כ טובים, אולי כדאי לעשות שם. או במכון אחר. תודה
הם עושים IVF
ובשנה שעברה היו להם 74% הצלחה (!) אבל אין לי מושג כמה יעלה לבצע שם את הטיפול באופן פרטי ובכל מקרה, לאחר הוספת עלויות טיסה ושהייה (תאצלי לשהות שם כל הטיפול, כי הם ירצו לעשות לך את המעקב לאורך כל התקופה) זה יכול לעלות אלפי דולרים!! לא חבל
בארץ נצבר נסיון רק בתחום הפריון, ויש הצלחות רבות. אחוזי ההצלחה לא מפורסמים, אך זה לא אומר שהם לא גבוהים! יש כאן רופאים מצויינים, והעלויות, גם באופן פרטי, הרבה יותר נמוכות. אפשר לשאול מדוע אין לך כיסוי של קופ"ח? טיפולי פוריות לילד ראשון ושני הם בסל הבריאות, וממומנים על ידי המדינה! בקיצור - עצתי לך לבצע את הטיפול בארץ. אם אין לך בעיות שמונעות כניסה להריון באמצעות IVF- זה יצליח. אם יש לך בעיות כאלו - גם פדיוס לא יעזרו לך, עד שהן תפתרנה או שתעברי מסלול. אנחנו לא נוסעות לחו"ל בגלל אחוזי ההצלחה, אלא מחוסר ברירה. אילו תרומת הביצית היתה זמינה בארץ הרוב המכריע כאן היה בוחר במסלולים המקומיים, וגם אם לא - זה לא היה בגלל שיקול של אחוזי הצלחה, אלא בגלל זהות התורמת ופרטיה. מאחלת לך בהצלחה

מצב
הנושא נעול.
למעלה