פדיוס או זיגי?

מצב
הנושא נעול.

olevy43

New member
פדיוס או זיגי?

פדיוס או זיגי?
הופנתי ע"י הרופא המטפל שלי לפדיוס אבל תהליך ההתקשרות עימם כמעט בלתי אפשרי (קבלתי כרטיס של תורמת אחת עם פרטים מינימלים, שאלותיי לגבי התורמת לא נענו, התעלמות מפניות, ותחושה כללית שאין עם מי לדבר). אני שוקלת לפנות לזיגי או למקום אחר ורוצה לשמוע "בעד" ו"נגד".

גליxx

New member
את זיגי אני לא מכירה

פדיוס או זיגי?
הופנתי ע"י הרופא המטפל שלי לפדיוס אבל תהליך ההתקשרות עימם כמעט בלתי אפשרי (קבלתי כרטיס של תורמת אחת עם פרטים מינימלים, שאלותיי לגבי התורמת לא נענו, התעלמות מפניות, ותחושה כללית שאין עם מי לדבר). אני שוקלת לפנות לזיגי או למקום אחר ורוצה לשמוע "בעד" ו"נגד".
את זיגי אני לא מכירה
אבל עם פדיוס הייתי בקשר למעלה מחודשיים עם מיילים בלי סוף שלא נענו ואינפורמציה שביקשתי לקבל ולא נתנו לי,עד שהרמתי ידיים והחלטתי לא להמשיך איתם. גם כשענו לי-לא מצאתי אותם אמינים. הם בהחלט היו בעבר מסלול טוב ומומלץ אבל לפי עדויות בחודשים האחרונים כיום קשה לעבוד איתם.

ayoosh

New member
מעבר לתקשורת

פדיוס או זיגי?
מעבר לתקשורת
יש הרבה הבדלים: במחיר, בכמות הביציות ועוד. אני מציעה לקרוא את המידע על כל מסלול ולהשוות. לגבי התקשורת, אני חושבת שיחסית למסלולים אחרים (מלבד אולי הדסה, אבל אני לא יודעת כמה הם פעילים- כלומר- מה זמן ההמתנה שם)- במסלולים אחרים המידע שאת מקבלת על התורמת מראש מינימליסטי ביותר. לפי הנסיון בפורום- בפדיוס מקבלים קצת יותר מידע. כמובן- שלגבי אף אחד מהמסלולים אין לצערנו אפשרות לאמת את המידע, מלבד לסמוך על המסלול. אני יודעת שאני הרגשתי בפדיוס בידיים טובות, אבל זה לא אומר כלום לגבי תקופות שונות ומטופלות שונות. אם את בהרגשה לא נוחה מולם, שווה לשקול להחליף מסלול. אם את ממשיכה איתם- את צריכה או רופא אסרטיבי שיטפל מולם בענייניך, או לדעת שאת צריכה לעשות את זה- זה היתרון והחסרון שלהם.

גולה1

New member
זיגי ../images/Emo45.gif

פדיוס או זיגי?
זיגי

אני ממליצה על זיגי. עונים לטלפונים, למיילים, מאוד נחמדים הצוות הוא רוסי, בהתחלה נראים מאיימים ומפחידים אחד הם מאוד נחמדים הלינה יכולה להיות אצלהם במכון שכוללת את ארוחות (בוקר צהריים וערב) הרופא (שהיה בזמני) מאוד נחמד ומסביר המקום מקסים, על שפת הים, המחיר סביר (בזמני כ-5500$ ) כל הביציות של התורמת שלך ומה עוד?? אה כן הצליח לי בטיפול השני. אם יש לך עוד שאלות שאלי חופשי או אפילו שלחי לי מסר

Lori48

New member
הסתדר לי עם פדיוס

פדיוס או זיגי?
הסתדר לי עם פדיוס
אבל אני לא כ"כ בררנית. קיבלתי את התורמת שהיתה פנויה ומוכנה בזמן שאני היתי מוכנה, חיכיתי בקושי חודשיים, ואני בהריון מנסיון ראשון
עניין אותי לדעת שהתורמת שלי בריאה, ושילדים שלי יהיו בריאים. לא שאלתי שאלות נוספות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה