פדופיליה?!

guy1974

New member
פדופיליה?!

אני בן 28 ונמצא עם בן-זוגי כארבע חודשים (כן,זה בן) בשבוע האחרון שיצא לנו לדבר על "פנטזיות" התגלגלה השיחה לזה שילדים או נערים מעוררים בי את היצר המיני. אני מרגיש מעיין רצון לגעת או לחוש את הגוף של נער יותר ממבוגר בגלל גופם הצעיר והחלק. השאלה שאלה היא האם עקב זאת ולמרות שאני לא יעז לעשות שום מעשה עם קטין יש משהו שכדאי לעשות או לבדוק על מנת שהצב לא "יחמיר"? ומה הוא ההסבר הרפואי או הפסיכולוגי לפדופיליה? משהו מולד או טראומת עבר? תודה. (נ.ב-אני מקוה שלא הבהלתי אף אחד בשאלות האלו)

marcelo majlin

New member
לא להבהל

שלום guy הסוגיה שאתה מעלה היא חשובה במובן שאם אנחנו מפנטזים על משהו פרושו שאנחנו רוצים את זה בחיים יש לנו הרבה פנטזיות בהתאם לשלב התפתחותי שלנו וברור שרוב הפנטזיות לא מתממשות בגלל זה הם פנטזיות השאלה אם כשאתה נמצא על יד קטין זה מעורר התרגשות או חרדה היתי פונה ליעוץ אם ל זה פנטזיה שאנו יודעים שלא תתקים לגבי פדופיליב מה זה למיטב ידיעתי זה קבאון בהתפתחות והמשיכה לקטינים היא משיכה ליצור חסר הגנה שאנו יכולים לשלוט בו בגלל צורך לא מודע שהתפתח במשך השנים בהצלחה מרסלו

גרא.

New member
פדופיליה היא משיכה מינית לילדים..

(משני המינים).זוהי הפרעה הקשורה לגורמים פסיכולוגים,בעקר רקע של התעללות מינית שהפדופיל חווה כילד,אם על ידי ההורים,או דמויות אחרות.וכן גורמים חברתיים.לפדופיל תחושות מיניות מיוחדות כשהוא רואה ילדים.מטבעו הוא פחדן ואינו אלים,כשאי אפשר לזהותו ברחוב.בבתי הכלא בישראל,שים לב guy1974 , נמצאים כ-700 סוטי מין,ביניהם כשלוש מאות וחמישים פדופילים.הטיפול הנפוץ בסטייה מינית זו הוא כירורגי,פסיכיאטרי ותרופתי.הפדופיל,אוהב ילדים בדרכים שונות,לרוב לא כדי לבצע אקט מיני.הוא רוצה ללטף,להפשיט ולאונן. רק לעיתים רחוקות הוא מגיע לאקט מיני של ממש.מכאן guy1974 ,אם אכן אלה רגשותיך כלפי ילדים,וכבר הגדרת די בברור את תחושותיך.לך לטיפול.לך לפסיכיאטר,עלמנת לדכא ולקבל את היכולת להתמודד עם תחושות אלה.בכדי לא להגיע,ללא טיפול לנסיונות מימוש,העלולים לסבך אותך קשות עם החוק,עם החברה המתעבת ודוחה סטייה מינית כזאת,על הסף.

guy1974

New member
מה זה אומר? ולמי פונים?

תודה על התגובה, האם תוכל רק לפרט קצת יותר על "טיפול כירוגי" כי זה נשמע לי מילה מפחידה והייתי רוצה לדעת מה הכוונה לטיפול כירוגי. בנוסף, אני יודע על עצמי כי אני עצור וסגור וחושש לגשת לטיפול מסוג זה מכיוון שאני לא יודע אם אוכל לדבר על הנושא הזה בנוכחותו של אדם זר. כמו-כן קראתי כבר את הכתוב באתר של משטרת ישראל אבל שוב העלית את סוג הטיפול אבל איך אני אדע למי לפנות? לא נראה לי שאני אלך לבקש המלצות מאנשים על מטפל
תודה.

גרא.

New member
בכל קופ"ח אתה יכול להפגש עם ...

פסיכיאטר,בעלות קטנה..נכון שאתה עצור וסגור,ומלא חששות,אבל מרבית הפסיכיאטרים מיומנים כיצד לגשת ולשוחח עם אנשים במצוקה.למיטב ידיעתי,תוכל לקבל ממנו את כל המידע החשוב לך,אחרי שתשוחחו..

למעלה