פדה בעירום...

פדה בעירום...

קודם כל...סורי!לא היה לי איפה לנצל"ש את זה!!! שנית כל...איפה הילדה שאמרה שתשים את הסרטון של פדה?????אני צריכה את הקישור לאתר שלה כי פעם שעברה זה לא עלה לי....אנ רוצה לראות את הסרטון לא ראיתי אותו אפעם...חחחח תודה מראש, הילה..

עדידי15

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo100.gifנ"ש...בקשר לפרקים..

כתבתם פה שיש 179 פרקים לסדרה ובפנאי פלוס כתוב 185..איך זה?

camfels

New member
בקשר לפדה בעירום.---->

האתר שלנו ירד לשבוע מהרשת כי הוא כל הזמן קורס לנו...... אנחנו מחפשים שרת חדש וברגע שנמצא נעלה האתר מחדש... אם את רצה את הסירטון בכל מיקרה...שלחי לי מסר אם האייסי שלך ואני ישלח לך דרך שם...

camfels

New member
אנשנושים כנסו רגע!!

אניישלח לכולם!!אבל לאט לאט מציפים אותיייי והמחשב שלי מספיק דפוקקק גם ככה!!!!!! ברגע שאני יסיים לשלוח לאנשים שכבר אצלי אני יוסיף עוד אנשים..

מנשנשת את השירשור

סתם..נצל"ש טוב אם אתם מיתעקשים. הינה כמה שירים של פלור חדשים.. כמובן שיר הפתיחה החדשדש לבבות ברוח..חמוד ביותר שונאת בך-פחות אהבתי אבל גם ממש יפה TE SIENTO-ממש מהמם שיר מרגש רצח ^.^ VAJAMOS EL LUZ-לא אהבתי את הבתים אבל את הפיזמון אפשר ליסבול(בימיוחד שבסוף דומיניק שרה גם,חבל שאת פלור בקושי שומעים. תגידו מה ניסגר אם השירים- AMOR MIO-שאין לי מושג מי שרה ES EL CLICK-דומיניק שרה CORAZON-שיר שאפשר להירדם עליו שבנחמין שר? מה ניסגר איתם?למה הם לא מופיעים?

camfels

New member
אמור מיו זה שיר מזה יפה רק ש...

אמור מיו זה שיר מהממם!!אבל לא ניראה לי שהוא של פלורי.......

אוף

אני לא אוהבת את הקול של מקסימו..בא לי להקיא..אבל הקול של פלור מהמם בשיר חדש בשם LABERINTO שיהיה במופע אני חושבת...

אוייייי

איזה שיר יפה!!!!!!!!!!המבוך דיי אני מתה!~אני מחכה להופעה..לא אהבתי איך שפדריקו שר כאן אבל חפיף.

fכנסו דחוף!

נכון זאתי ששרה את השיר AMOR MIO?אז מצאתי עוד שיר שלה שגם כתוב בשם של פלוריסיינטה ולהקתה,וגם כן זאת אותה אחת לא מוכרת ששרה את אמור מיו בשיר בשם דחה מה אנטרה(תן לי להיכנס)שיר מהמם?אז מי שרה את השירים ה100המים האלה?

למעלה