פג תוקף?

פג תוקף?

מותר להשתמש בקרם נגד שיזוף משנה שעברה? בניגוד לתרופות, על מוצרים כאלו אין "תוקף". הקרם עלול להיות מקולקל? לא פעיל? תודה, שירלי

katykr

New member
אנסה לעזור...

לפני מספר ימים יצאתי לטיול שנתי והשתמשתי בקרם הגנה ששימש אותי נפלאות בקיץ שעבר..... אינני יודעת אם זה קשור לתוקף שלו אך אציין כי אמנם הוא הגן עליי טוב גם בטיול, אך כשחזרתי הביתה הבחנתי שכל האזורים שמרחתי היו מכוסים במעין פריחה שקופה כזאת, והעור שלי קצת הרגיש כמו פלסטיק מחוספס. בנוסף ארצה לציין כי זה לאו דווקא קשור לזה כיוון שנחשפתי גם לדברים אחרים בטיול כמו מעיינות חמים ואולי השילוב של הקרם עם הגופרית הוא זה שגרם לכך. באופן עקרוני ( בתור מישהי שהיא יותר לבנה משלג) אני יודעת שהקרם לא מתקלקל תוך שנה אלא אם כן החזקת אותו בתנאים מאוד לא אופטימליים כמו חום עצום או משהו... את תמיד יכולה לנסות אותו על חלק קטן של הגוף ולראות אם הוא עושה פריחה...

שימוש בקרם נגד שיזוף מהשנה שעברה

שלום לך שירלי של איה חיי המדף של קרמים נגד שיזוף הם בד"כ כשנתיים שלוש. השימוש בקרם נגד שיזוף מהשנה שעברה הוא אפשרי, רק צריך לודא ש... 1. שהוא אוחסן במקום מוצל ולא במקום חם. 2. שהוא בעל מרקם אחיד. 3. שהוא לא בעל צבע או ריח חריג. בכל מקרה בהחלט צודקת גם המשיבה שלפני, מומלץ לנסות אותו על חלק קטן של הגוף ולראות שהוא לא גורם לפריחה. בברכה ישראל

למעלה