פגשת את הבנות? את פגשת את הבנות?תספרי לי קצת על אתי אני פשוט מעריצה שלה ואני חייבת לדבר איתה
ל ליתום האחת האחד New member 30/7/03 #1 פגשת את הבנות? את פגשת את הבנות?תספרי לי קצת על אתי אני פשוט מעריצה שלה ואני חייבת לדבר איתה
G GlitterKitten New member 30/7/03 #2 אני פגשתי אותן ואחותי תשרשרי בבקשה.....למעטה בהודעה הזאת יש כפתור כזה שרשום עליו "להגיב להודעה" או משהו כזה....תלחצי עליו ואז תגיבי מאיפה את?
אני פגשתי אותן ואחותי תשרשרי בבקשה.....למעטה בהודעה הזאת יש כפתור כזה שרשום עליו "להגיב להודעה" או משהו כזה....תלחצי עליו ואז תגיבי מאיפה את?
G GlitterKitten New member 30/7/03 #4 קריון? יש בתים בתוך הקירון?חחח סתם אבל יש עוד מעט הופעה בחיפה של חמסה....אולי תבואי? ויש לי אתר על חמסה ויש שם הרבה תמונות של אתי : www.hamsa.up.co.il
קריון? יש בתים בתוך הקירון?חחח סתם אבל יש עוד מעט הופעה בחיפה של חמסה....אולי תבואי? ויש לי אתר על חמסה ויש שם הרבה תמונות של אתי : www.hamsa.up.co.il
G GlitterKitten New member 30/7/03 #8 ההופעה ב-5 באוגוסט בחוף דדו....תבואי...גם אני ולטם מהפורום באות וכן יש מצב שהיא בפורום....היא קוראת הודעות...וגם רושמת פה מדי פעם...אני מקווה שתתפסי אותה
ההופעה ב-5 באוגוסט בחוף דדו....תבואי...גם אני ולטם מהפורום באות וכן יש מצב שהיא בפורום....היא קוראת הודעות...וגם רושמת פה מדי פעם...אני מקווה שתתפסי אותה
L Love benja New member 30/7/03 #9 אני לטם תבואי, בטוח נפגוש אותן מאחורי הקלעים! הן מתות על הפורום הזה והרבה כותבות פה.