פגשתי...

shlomie

New member
פגשתי... ../images/Emo39.gif

פגשתי פרח יפה ועדין עם שם של יום קיץ... אביב נדלקה לה האש והרגשנו נפלא ואני את ליבי נתתי לה אך היא נבהלה והחלה לברוח ואני עם ליבי נשארנו לבד מנסים עוד פעם לחבר חלקים למלא את הרגש לפרח הבא טוב, השיר לא משהו... אבל אמיתי לאן כל הבחורות האמיתיות נעלמו? מישהו יכול להסביר לי? אין עוד בחורות שיודעות להרגיש משהו?... אוף, נמאס... ממני קצת מיואש שלומי

shlomie

New member
קודם כל... ../images/Emo49.gif

נשמע שהיה לך ערב חגיגת יום הולדת נפלא וכייפי... (אהבתי את הקטע עם המפית, מאד שרמנטי...)
ושוב מזל טוב מכל הלב... כולנו פרחים, לפחות ככה אני מאמין, שמחכים להיקטף, לפעמים מישהו מתכופף אלינו ומריח כמה שניות, מתענג על ריחנו העדין והטוב, ואנחנו רק מחכים שישמע את קולנו "קטוף אותי... קח אותי הביתה..." יכולות להיות הרבה מטאפורות לעצם קיומנו... אתמול יצא לי פרח, מחר יצא לי משהו אחר, זה לא משנה, כולנו רוצים ומקווים לדבר אחד... אהבה
אחת כזו אמיתית, שנותנים בה את הנשמה ואת הלב (כמו בשיר), שתמיד תהיה כמו להבה בוערת, שתמיד נחדש ונתאהב כל פעם מחדש... העיקר הוא תמיד לשמור על תקווה, אושר ואמונה שיום אחד, ממש בקרוב, הוא יבוא ויסחוף אותנו מעל רגלינו... נו, הגעת? (לגברים שקוראים את זה, נא להפוך כל לשון זכר לנקבה. רק אם זה מתאים לכם כמובן...) ממני שלומי נ.ב. פרח... צרי קשר באימייל...

למעלה