פגשתי את סופי שוב!!

ofirosh

New member
פגשתי את סופי שוב!!

עם שתי חברות היא הייתה מ-ד-ה-י-מ-ה וכ"כ יפה וחמודה!!!!!! כל כך טבעית אם יש לכם משהו לשאול אז תגיבו LOVE אופיר

ofirosh

New member
בבניין שלה היא הייתה בבית שלה ונתנו

לה ממתקים והיא הייתה עם בוקסר וגופייה לבנה בלי חזייה והבת שלה הייתה ושתיהן אמרו תודה על הממתקים והייתה שיחה מה זה ארוכה אני אספר לכם מילה במילה בהזדמנות היא גם לקחה תטלפונים שלנו ואמרה שהיא תתקשר אלינו ושהיא אוהבת אותנו ועשתה כזה מה אתן מתרגשות נו? ואמרנו את נורא יפה והיא כזה הצביעה על עצמה ועשתה ככה? וצחקה נורא והייתה מתוקהההההההה

ofirosh

New member
טוב מכיוון ששלחתי לעדי במסר בפרטים

את מה שהיה אני אפרסם את זה כאן!! תגיבו אנשים!! היא פתחה וחשבנו שהיא עומדת לצעוק או משהו כי היה לה פרצוף כועס אבל אז אמרנו אנחנו הבאנו את הממתקים כי בהתחלה שמנו את הממתקים ציצלנו והלכנו ואז היא אמרה וואי תודה כבר חשבתי שזה פצצה למה לא חיכיתן?? רגע חן רוצה להגיד תודה חחחןןןןן בואי שנייה תראי אלו הביאו את הממתקים תגידי תודה חן:לא רוצה סופי:לא משנה אבל נאכל אותם לארוחת בוקר כי בערב לא אוכלים ממתקים יבואו חיידקים (סימנה עם הראש שנגיד לחן נכון) כולנו יחד נכון סופי:נו מה ככה? אז חייכנו והתרגשנו והיא אמרה מה אתן מתרגשות כל כך ואז היא אמרה וואי איזה ג´ינס יפה יש לך איפה קונים כזה (היא דיברה אלי!!!!!!) אז אמרתי בלונדון ואז חברה שלי אמרה רואים שאת אוהבת כאלו אז היא צחקה ואמרה רואים אהה?? רגע אני ארשום את הטלפון שלכן! חבל שלא רשמתן על המתנה הייתי מתקשרת להגיד תודה!! והיא רשמה את הטלפונים שאלתי אותה אם היא זוכרת אותי שהייתי אתמול בצ´אט אז היא כזה רק את? היו מיליונים בצ´אט!!! ואז אמרנו שאנחנו נורא אוהבות אותה והיא נורא יפה וכאלו והיא הזמינה אותנו להיכנס אבל אמרנו לא תודה ואז היא אמרה שהיא תתקשר ושנשמור על קשר ושאמרנו שהיא נורא יפה אז היא הצביעה על עצמה ואמרה ככה??!! (היה לה בוקסר וגופיה) ואז חן הזיזה כזה את השטיחון שלהן לשכנים אז סופי מסננת כזה חן זה שלנו וצחקה כזה ואז היא גם אומרת מוזר שהיא עוד ערה לא? וסיננה לנו אוף שתלך לישון כבר וצחקה ואז היא אמרה כזה טוב אז אמרנו תודה רבה ביי ובדרך למעלית היא העיפה לנו נשיקות באוויר זהו היא הייתה מ-ק-ס-י-מ-ה!!!1

ofirosh

New member
שכחתי פרט! שהיא אמרה שהיום היא היתה

בהופעה באור יהודה והיו צריכים לחלץ אותה ואת חן מהמשמר האזרחי ונראה לה שהילדה תגדל עם תסביכים אוי בובה

בונא סופי הזאת פשוט חמודה!!!

זה מאוד יפה איך שהיא מתנהגת... דרך אגב באמת נראה לי שהילדה בסוף תגדל עם תסביכים, הם לא יכולות לצאת בשקט מהבית בלי שיקפצו עליהם או יותר נכון על סופי... אני חושבת שזה הדבר הכי מבאס בלהיות מפורסם גם כשאתה רוצה שקט לא תשיג אותו... חפיףףףףףףף טוב אני זזתי לקורס...

pompii

New member
כן סופי ממש אחלה

תראו את התוכנית שלה עכשיו יופי סופי זה על אופנה זה כזה חמוד! (אני רואה את זה?!)

יאללה סופי מדהימה, לא ראיתי דבר כזה

בחיים שלי שמפורסם ככה פתוח למעריצים שלו ואין לה דיסטנס מהמעריצים בכלל...זה משהו מדהים...ואופיר אני רואה שאת מבקרת אותה בבית הרבה הא? כל הכבוד לסופי ועל הסבלנות שלה! WOW....כמה NOBLE מצידה, זה ממש לא יאומן! היא הבחורה הכי נחמדה שהכרתי בחיי....רק תגידו לי על עוד מפורסם על יחס כזה מדהים למעריצים?? והיא עוד הזמינה אותכם להכנס, ואואו זה לא חשבתי שהיא תעשה- אין מילים, בחורה הב, אני לא יכולה להאמין כל פעם מחדש....ממש מ ד ה י ם. אבל פאדיחה להכנס אליה הביתה. חן לא רצתה להגיד תודה? לא יפה...
כן הא? אני מסכימה עם פומפי, זה ממש מעצבן שאת לא יכולה לצאת מהבית בשקט וכך הזמן עולים אלייך..זה 1 הקטעים הפחות טובים בלהיות מפורסם!

ofirosh

New member
לא תיכננו לבוא היינו אצל המפשחה שלי

והיא דלת על יד אז רצינו לעשות לה שמח! בפעם הבאה כבר נקבע יותר מסודר ולא נטריד אותה....! חן ממש חמודה!!!!!!!!!!!!

לאופיר שאלה!

היי אופיר...איזה קטעים שדוד שלך גר ממש דלת ליד...איזה מזל זה... יש לי שאלה, ולצערי אני הראה את התשובה שלך רק בסוף שבוע- תגידי, קודם כל איך חן נראת? (צבע שיער וכאלה) ושאלה שרציתי לשאול ממש- איזה ממתקים בדיוק הבאתם לה ואיך הגשתם לה את זה בדיוק? אני יודעת וכולם יודעים שסופי מתה על ממתקים (ומי לא בעצם?) אבל איזה ממתקים הבאתם? תודה.

ADIDIDIDI

New member
אנשים...

לא אמור להיות את התוכנית של סופי?!?!?!?? ברדיו! אני שומעת רק שירים...... מה יש?

pompii

New member
חחחח ניבה../images/Emo13.gif

איך חן ניראת איזה ממתקים הבאתם ואיך הגשתם? מה זה חקירה בשב"כ???? הילדה תלחץ! חחחחחחח

ofirosh

New member
מה זה משנה מה הבאנו??

חן מקסימה ויש תמונות שלה עם ספי באינטרנט אז תסתכלי

ofirosh

New member
כולם לדעת!!! פעם שנייה!!

היי זו מיכל חברה של אופיר. אני, אופיר, וקרן עוד חברה היינו בבית של בן דוד של אופיר ואז ביקרנו בדירה ליד והיה נורא מרגש!!! היא הייתה כז מותק!!

ofirosh

New member
מצטערת שמיכל פתחה ניו טופיק!

היא לא מכירה את הפורוםםםם סליחות בשמה!! מיכל חברי לשרשור הקודם

chen14

New member
מה צריכים לעשות כדי שסופי תתקשר אלי

מה צריך לעשות כדי שסופי צדקה תתקשר גם אלי?

pompii

New member
יש תמונה שלה עם חן באתר של עמי...

אבל הוא לא פועל (עדיין...) היה תמונה שלה בשער של ראש אחד או משהו כזה ויש אותלה באתר הבת שלה עם שיער שטני כזה גלי, לא?

למעלה