פגשתי את הראל בשנקין

efratila

New member
פגשתי את הראל בשנקין

פעם ראשונההה טבו הדבר הראשון שיש לי להגיד זה אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא $@#$%#$%#$%#$%#%#$%#$% זה היה מושלם ברמות ואני םפשוט א=ו=ה=ב=ת א=ו=ת=ו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ועכשיו למגילה: הכלית היום לשנקין עם חברה ,.... אנחנו מסתובבות ופתאום אני רואה את הראלי מול העיניים שלייייי (אני חייבת לציין שהוא היה עם משפקי ראייההה וזה מדהים לו בטירוףףףףףףףףףףףףףף) נהייתה לי סחרחורת פתאום מרוב התרגשות כל כך לא דימיינתי שאני אפגוש אותו ככה במקרהההה (אלוהים תודההה)אבל לא דיברתי איתו כי אני ביישנית ,(ומפגרת). בקיצור חברה שלי החליטה שאנחנו חייבות לדבר איתו אז הלכנו אחריו לחנות שהוא נכנס אליה t..n.t אאני נכנסת לחנות ופתאום אני רואה את הראלי מולי תחזיקו חזק ב=ל=י= ח=ו=ל=צ=ה אומייייייגאדדד לא ידעתי מה לעשות עם עצמי ושוב לא דיברתי איתו... ואז המוכרת ראהת שאני וחברות שלי בוהות בו ומדברות עליו אז היא אמרה להראל, תשמע יש פה בנות שנראה לי די אוהותב אותך והוא היה ממש נבוךךך המושלמי ואמר לנו שלום ונ]פוף עם הידדד ואז חברה שלי אמרה שאני מתה עליו והוא היה ממש נבוך המושלמי והייו לו גם מ=ל=א בגדים ביד טוב שהוא לא קנה חצי חנות ואני לא דיברתי כלום מרוב הלם תבינו לא התכוננתי לזה בכלל ואז אמרתי חברה שלי בואי לא נעקוב אחריו והלכנו ואני חושבת שהראל שם לב שאני בהלם והמשכנו ללכת ואחרי כמה דקות אני שומעת מישו מאחוןריי ואז אני רואה שזה הואאאא כמעט התעלפתי שוב והוא אמר לי : ביי מתוקההה חטפתי ה=ל=ם כי הוא בא במיוחד הוא כזה מתוק אלוהים ישמור שלא לדבר על היופי המדהיפ שלוווווו אני פשוט אוהתב אותו! ובנות קחו מסר- מגאני חשבתי שאני לא אראה את הראל ולמרות שלא דיברתי איתו ראיתי אותו וטיפלה דיברתי איתו וזה מראה שחלמות כם מתגשמים!!!!!!!!!!!!!! יו אני כל כך מאושרתתתת אתן לא מבינות!!!!!!!!!!!!!

skaatit 1

New member
יואו, איזה כיףףףף!!!!!!!!!../images/Emo13.gif

הלואי שזה יקרה לי....

skaatushonet

New member
הנה התמונה עם משקפיי הראיה המושלמות

שלו!אני מתה על התמונה הזאת...

וואיייי איזה כיף לך../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif

הראל עם משקפי ראיה
זה בטח כ"כ יפה לווווווווו
שמחה בשבילך:)

יוווו ../images/Emo99.gif ../images/Emo60.gif

איזה מותק! איך את מתרגשת! (ברור שגם אני הייתי חצי מתה אם הייתי פוגשת אותו ככה!) אני ממש ממש שמחה בשבילך! הוא נשמע כזה מקסים!! איזה חמוד שהוא אמר לך שלום!
בא לי פשוט למחוץ אותו!!

נופר 247

New member
איזה כיף ללך..............

אני רואה אותו צורחת לו מול העיניים... ויש לי תמונה שלו עם משקפי ראיה...תמיד ידעתי שיש לו... איזה נשמה...

וואיי איזה כיף לךךךךךךך

איזה מדהים הוא. והוא מת על TNT הוא קונה שם מלאאא!! איזה חמוד,עם משקפים,ובלי חולצה ..חח שווהההה שמהח בשבילך מאמיייי

meitar 8

New member
הייי

וואווו אני ממש שמחה בשבילך!!!!! חבל שהיית כל כך בהלם.. אבל לא חשוב! כייף לך שהוא התייחס אלייך!

moranooosh

New member
גרררררר../images/Emo99.gif

יאללה כל יום עכישו נחפש אותו.. הוא קנה כולה חצי חנות הוא צריך ללכת שובב! אולי אחת החולצות פגומה?! יאללה הראלי מהרר לTNT

i love skat

New member
שמחה בשבילך מאמי...../images/Emo6.gif

אני אשמח להיות כל יום בשנקיו,ובמקרה,ממש לא בגלל הראל,בTNT
.. כן בטח,כאילו יש לי מספיק כסף להיות בTNT לא רק בגלל הראל....

moranooosh

New member
חחחחחחחחחח

לא! אנחנו לקוחות תמימות של=א מחכות להראלותי!

i love skat

New member
ברור,אנחנו סתם שם כדי לקנות..

בלי שום קשר לזה שהראל היה שם לפני יומיים,ובלי שום קשר שהוא היה בTMT אנחנו לא קשורות..

moranooosh

New member
תקשיבי,

אנחנו ילדות תמימות, באמת. אפשר לנשק שמה ת'מדפים וזה את יודעת.. את חושבת שיהיה שם DNA שלו?

למעלה