פגשתי את דון

okorman

New member
פגשתי את דון

הייתי אתמול בהופעה של סינרגיה ובסוף ההופעה קלטתי את דון בצד אז בהתחלה צילמתי אותה לאחותי אבל אח"כ הודיתי בפניה שאנחנו 4 אחיות (בנות 23,16,16,8- אני הגדולה ביותר) והצטלמתי איתה גם וגם בדקתי את מי היא מדובבת בספונג' בוב בקיצור היה ממש מגניב!

okorman

New member
ראיתי

ועניתי לך כמו שענית לי אגב אני יודעת שהיא מדובבת את פרל דיברתי איתה על זה אגב אור מתי הילי הייתה בבארבי באיזו הופעה? אם אני מביאה תמונה של אחותי היא מתעלפת הפעם היא פשוט ניכנסה להלם היתה לה סוכריה על מקל שנפלה לה מהיד ואח"כ היא קפה עליי בצרחה וחיבקה אותי והיא רצתה לגעת בי - שזה די הזוי לילדה בת 8

סינטטית

New member
חחח איזה חמודה :)

היית מביאה לה חתימה אם היא כ"כ אוהבת אותה! והילי היתה בהופעה בלילה לבן...זה לא היה רק סינרגיה היה עוד להקות... ביוני של שנה שעברה השמיניה היה ממש חדש!! ועוד לא ממש אהבתי את זה כמו עכשיו אז רק אמרתי לה שהיא משחקת ממש יפה וכאלה...

nivy0

New member
ניצלוש-מה קורה מאחורה???

תמונה שצילמתי וקלטתי עכשיו............

nivy0

New member
התמונה...

זה לא מה שאתם חושבים...הם כולה אמרו שלום והיא אמרה לו משו אני ראיתי את זה..........

okorman

New member
פרל היא הבת של קראב

היא ליויתנית ולא רואים אותה כל פרק את הסנאית- סנדי מדבבת חברה של דון אגב חתימה אור שכחתי לגמרי לבקש אני כבר באה להופעות בלי דפים ועטים אפילו אמרתי ליד הופמן שיש לי חתימות כבר אז למה להביא עט וזה הצחיק אותו

okorman

New member
תיקון קטן

היא רצתה לגעת ביד שלי כי עם היד הזאת חיבקתי את דון ואז כאילו היא תיגע גם בדון...

למעלה