פגשתי אותם....

party animal

New member
פגשתי אותם....

הי כולם.... זאת הפעם הראשונה שלי בפורום הזה, פשוט הייתי אתמול בהופעה בברבי וממש נהנתי ורציתי לשתף אותכם בחוויה. הייתי שורה ראשונה וממש מתחת לפיטר והוא נגע בי.........:) טוב יותר חשוב...אחרי ההופעה ישבתי עם חברים שלי בקיוסק אחד ליד הבארבי ופתאום יהלי ושחר עברו לידנו אז קפצנו עליהם והצטלמנו איתם ודיברנו איתם בערך 10 דקות... והם היו ממש חמודים......... טוב מקווה שזה מעניין אותכם...ביי :))

the king 25983

New member
בטח שזה מעניין אותנו....../images/Emo103.gif

ספרי קצת על עצמך, בת כמה את, מאיפה איך קוראים לך וכו'...

jamesT

New member
גם אני הייתי שם - היה ממש כיף!

רק שכואב לי החזה בטירוף כי המאבטח הבן זונה נכנס בי כשעשיתי פוגו עם חברים!!! אבל לא נורא בהופעות אחרות שהייתי כראו לי דרברים הרבה יותר כואבים!

מה את אומרת על הביצוע לשיר של קיילי

מינוג? לדעתי היה אדיר...כל כך הצחיקו אותי.... בהופעה הקודמת שהייתי גם עמדתי צמוד לבמה ואני וחברות שלי שמנו את התיקים שלנו עם הבמה ואז בסוף גילינו שכל ה
של יהלי נשפכה לנו על התיקים! צחוקים!
באותה הופעה הם יצאו בסוף ודיברו עם אנשים בחוץ וגם אני אמרתי להם שנהנתי...כאלה חמודים
ואיך אני אוהבת שפיטר מתופף! למרות שאין כמו שחר "החדר הזה מספיק אטום בשבילי" ומה היה הקטע בחוץ? זה רק אני או שכל הביוב זרם שם? מקווה שנהנתם, רעות

party animal

New member
אני אורלי..

הביצוע של קיילי היה ממש יפה... חח עד שקלטתי מאיפה אני מכירה את זה... טוב אז קוראים לי אורלי ואני בת 15 מרעננה.

ברוכה הבאה!!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo168.gif

אני חן הוכמן, נעים לי מאוד.., מקווה שתהני לך כאן
את מוזמנת לשוטט לך בפורמנו...

אוי גם ל זה קרה ../images/Emo9.gif

בהופעה בב"ש פתאום התחיל משהו מוכר, ואני לא מצליח להזכר ואז כשהבנתי צחקתי...

GIRLשוקו

New member
כןןןןןןןןןןןן

איזה מסריח זה היה הביוף הזה.... זה היה גרוע היה כל כך מסריח ונכון זה היה ממש פצצתי ששחר שר את השיר של קיילי ופיטר מתופף ממש יפה....

סמלן

New member
הופעה ברבי כפר - סבא ../images/Emo153.gif../images/Emo186.gif|תפו

ב 21:30

GIRLשוקו

New member
גם אני

הייייי רציתי להגיד לכם שגם אני הייתי בהופעה והיא הייתה סוף הדרךךךךך (במיוחד פיטר...) הם היו ממש ממש תותחים......... מי עוד היה שם??????????

אי... חלום חיי...

לפגוש את יהלי... אני כל כך מעריכה את הבנאדם הזה... אני פשוט מטורפת עליו.. מה גם שהוא לדעתי הבנאדם הכי שווה עליי אדמות ובשפה פשוטה: היתי עושה אותו!!!! אי... כל כך היתי עושה אותו.. מממ אבל זאת לא הסיבה העיקרית שאני מעריכה אותו... יש בבנאדם הזה כל כך הרבה עומק... הוא כותב ממש ממש ממש מוכשר.. אני ממש אוהבת את סיגנון הכתיבה שלו. והקול שלו- קול פשוט מדהים, הוא מעביר תחושות (שזה הדבר הכי חשוב במוזיקה לדעתי) ומעורר הזדהות.. באמת... אני מרגישה שאני מכירה אותו מהגן... לא יודעת יש בקול שלו משהו שגורם לי להרגיש שאני מכירה אותו... אולי זה הפשטות שלו... בכל אופן כמו שבטח הבנתם אני מאוד מעריכה את הבנאדם הזה.. המוזיקה שלו תרמה לי הרבה... ומממש היתי רוצה לפגוש אותו ולהגיד לו את זה.. את לא יודעת איזה קינאה את מעוררת בי..

the king 25983

New member
רותם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

איםה היית בימים האחרונים

רותמיקה

New member
אתה בטוח שאתה רוצה לדעת../images/Emo35.gif../images/Emo123.gif../images/Emo29.gif

בעעע עשינו שיפוצים בבית ולכן הגישה למחשב לא הייתה ניתנת (ואני חושבת שגם עכשיו אי אפשר להכנס אליו כי הוא לא מחובר..(אני אצל סבא וסבתא שלי בחולון..)) אממ בלי קשר לזה בכלל לא הייתי בבית
אבל כל הזמן שיש לי FREE TIME (רותם משלבת שפה נוספת בתוכן ההודעה
) אני משתדלת להתחבר אם אין לי משהו אחר לעשות וכמעט תמיד יש! אני חייבת לסדר את החדר שלי צבעו לי אותו וכל הדברים בארגזים ואני שונאת את זה.. רוקנו לי חצי חדק(חחחחחחחחחח זה אמור להיות חדר אבל בטעות יצא לי חדק אז אני ישאיר את זה ככה כי זה הרבה יותר נחמד
) ואין לי איפה להשים את כל הדברים שלי, השאירו לי רק ארון(דיי ענקי אבל הוא מפוצץ בבגדים
), מיטה ושידה כזאת שאני שמה בה איפור דיסקים וכרגע יש שם גם 273(
)(ספרתי אתמול) סיכות!! אבל למה אני כל כך בטוחה שמישהו יקרא את זה, הרי זה לא מעניין אף אחד?!?! מיטה רותם
יעני באד רותם, עזבו אני לא שפויה כרגע במיוחד
רוני רוצה מכשפת חול? (עזבו לא תבינו..אבל בכל זאת זה יענו סנד-וויץ' , משנים טיפה ת'ניקוד ומה קיבלנו?) אני מרגישה כאילו הרגע דיברתי לילדים בגן ואני הגננת! טוב עדיף שאני ישתוק
*שותקת*

the king 25983

New member
שוב נכון...../images/Emo103.gif

יפה... נחמד... אם כבר התחלת עם זה... אז יש לנו כזה חדש "של אבא שלי" שהוא בעצם החדש שבו נמצא המחשב וביומיים האחרונים אבא שלי הביא כיסא מנהלים מזה נוח ושולחן ענק ומזה כיף לעבוד על המחשב אבל לא משנה... עדיף שגם אני אשתוק...

למעלה